Eleri estetie scak bakmayanlar buraya, ikna turlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar bende burun estetiği olmak istiyorum ama eşim buna karşı çıkıyor seni böyle sevdim ben diyor,:oklava:
eşleri destek olmayanlar eşlerinizi nasıl ikna ettiniz bir fikir bekliyorum

ah ah bu konu tam benlik. benim eşimde aynı.. burnumu çok sewiyorumuş külliyen yalan valla.daha güzel olcam diye kıskanıyor işte. bide biraz maddiyatçıdır. ya napıcam nasıl ikna edicem bilmiyorum. bu ameliyatın normal bişi olduğunu nasıl anlatabilirim ona ben ya:( zaten korkuyorum destek olması gerekirken beni üzüyor yaptığı tek şey bu:(

acaba diyorum bi kumbara yapsak içine elimize ne kadar para geçerse koysak..oda bunu bilse ne kadar çok istediğimizi anlar ve bir süre sonra kabullenir yumuşarmı ki? benimki kesin o para biriksede yaptıramazsın der.. bende olsun ben biriktirmek istiyorum bu bile benim için moral desem filan... taşmıdır canım bi yere kadar herhalde oda anlar beni:(

canım evet ben o kumbara işini bayadır yapıyorum içinde bi sürü para birikti hem para birikiyo hemde bu konuda ciddi olduğumu görüyo bi milyar olcak nerdeyse kumbaramdaki para
birde burslarımı çekmiyorum bi kaç aydır yani kendi paramı çıkartıcam gibi
ama yinede o istemiyo
sonunda ne istiyorsan onu yap dedi (bi nevi nehalin varsa gör) ama ben buna çok üzülüyorum o destek olmadan yapamam içim rahat bi şekilde girmek istiyorum ameliyata

bende kumbara işine bugün başlıyorum... destek çok önemli tabikide.... sen paranı denkleştir belki son anda kıyamaz destek çıkar...aslında bi burun amliyatı bu kadar büyütülcek şey diil aama karşı çıkan olunca büyüyorda büyüyor dağ taş tepe oluyor bu konu :( biz böyle para biriktircez onları ikna edicez sonra güvenilir doktor bulcaz derken baya zaman geçicek gibi görünüyor :(

evet öyle canım ben bi ay sonraya düşünüyorum okulların tatil olmasını bekliyorum sonra hemen olacak çünkü bi yıldır ikna etmeye çalışıyorum zaten
ben burdaki kızların fotolarını gösteriyorum bak ne iyi olmuş diyorum hııııım diyoo
sende göster ikna olur belki senin sorun nedir benikisi hafif kemer bi de ucu düşük ama nefes prolemim yok sende varmı

ya eşimi bırak ailemin haberi yok söylemeyi düşünmüyorum diyorumki şöle hafif bi değişiklik olursa kimse farketmez olduktan sonrada fark ederlersede farketsinler ne yapalım artık
kafaya takmışım bi kere
şimdiden saç şekilleri düşünüyorum

böyle yaşamaya alışmam lazım sanırım...ne zaman konuyu açsam kavga çıkıyor :( burnum kemerli ve sarkık.ve yüzüme göre kocaman. yapıcak bişi yok.fotoraflardan kaçmaya devam :(

seni mutsuz eden bi durumsa eğer, mücadele etmelisin canım...
böyle kafaya takmışken çok zor olur kabullenmek,gerçekten burnun estetik olursa inanılmaz güzel olursun ki zaten çok güzelsin ama dediğin gibi burnun yüzüne göre büyük duruyor
ama üzülme eminim ikna olacaktır

yha ne iii olmuş bu konu bende eşimden yana dertliyim
benim bacaklar () bölee bacak dolgusu yaptırmak istiyorum ama
ilk tamam yaptır dedi ciddi oldugumu anlayınca yan çizdi
eşim boga burcu yani çok inatçı kıramıyorum bitürlü ünadını
cilve üzgün durmam adama işlemiyo napacam ben bilmiyorum
tatil planları yapıyoruz ama benim kafamda sadece bu bacaklarla nasıl bikini elbise etek giyecem derdi başladı off offf

yaaaaaaa evet hepimiz aynı dertten muzdaribiz
yok anacım cilve değil hiç bişi yaramıyo işe:kızgın:
olmaz diyo başka bişi demiyor
aslında şeytan diyo gizli yap gel ama olmazki eşin sonuçta hele de allah korusun bi sorun çıkarsa ah ben dedim sen dinlemedin der durur oda tabi insanı deli eder ben rinoplasti olacağım için o daha bi riskli sonuçta yüzünün ortası kötü olsa gizliyemezsin ki
offfffff yaaaaaaa deliricem nuh diyo peygamber demiyo inatçı keçi:dilcikar:
ne yapsam düşün düşün bi haloldum
aklına bişey gelen varsa yazsın lütfen

Benimde burunda tek taraf kemik tıkalı amielıyat olmam lazım.Ama korkudan olmuyorum.Eşimdee diyorkii hadii ol bak istersende estetik yaptırırsın.Siziin eşler istemiyoo bizdede bennkaydirigubbakcemile3

işte canım bizde öyle tıkanıklık olsa zaten kimse bişey diyemezki aşkım kendi götürür en iyi doktora
estetik amaçlı olunca karşı çıkıyorlaarr

ağlamamak için zor tutuyorum kendimi o bana olmaz dediği zamanlar.iyice kırılıyor kalbim zaten bunalım yaptım kendime.3milyar diil 3lira olsa olmazmış.hastalık olsa 13 milyar olsun önemli diilmiş filan..dır dır dır vır vr vır başka bişi diil.mücadele edicem ama kavganın sonu kötü olacak diye korkuyorum napıcağımı şaşırdım:(

ayrıca cilve filan işlemez benimkine malesef ağlasam yırtsam kendimi yine olur demez :(

kızlar meraba
benle ilgili bi konu bu :)
benim sevgilim aynı sizin gibi izin vermiyordu burun estetiği olmama bende ayrıldım ve yaptırdım
bakınız fotom var albümde :)
sevgiler...

ayyy duffy çok güldüm ya sen çok yaşa emi:roflol:
canım bizimkisi sevgili değilki ayrılıp yaptıralım
canım benim eliznil üzülme benimkisi de aynı konuşuyo yani hayrete düşüyorum sen bunları yazınca demekki erkeklerin hepsi aynı diyorum
bana bazen diyorki madem çok istiyordun evlenmeden önce yapsaydın biliyo tabi zayıf yönümü yani ailemin sıcak bakmayacağını

aynen ya babanın ewine yaptırsaydın diyor banada sinir oluyorum :mymeka: ama eski resimlerime bakıyorum bu kadar bariz kemik yokmuş belkide zayıflayınca çıkıyor ortaya bilmiyorum ama önceden bu kadar diildi.20 yaşımdayım şimdi sanki zamanla büyüyor burnum kemik irileşiyor anlamadım bende... :1no2:

eliznil'cim kafayı taktıgın icin sana büyüyor gibi geliyor olabilir mi? 20 yasındaysan gelisimini tamamlamıs olman lazım, psikolojik olarak sana öyle geliyor olabilir. ayrıca zayıflayınca ortaya cıktıgı da dogru, daha cok belirginlesiyor zayıflayınca...

valla ben eski hali ve yeni halini gösterdim kesin yaptır dedi hahaha :D
yaptırdım başımda bekledi oyy oyy

Back
X