Eliptik bisikleti olanlar haftanın beş günü yapmaya var mısınız?

Günaydın kızlar bugun spor günü 30 dk bisiklet,10 dk diger hareketler.Bugun spor tamamlandı.

ben de ben deeee

yarim saat eliptikle calistim ve diger egzersizlerimi de yaptim

Ben de aranıza katılmak istiyorum.1 haftadır 15 dakika eliptik bisiklet . plates bandıyla esneme hareketi yapıp ısınıyorum.50 mekik çekiyorum. Sonrasında eliptik bisikletle çalışıyorum. 2 yaşında kızım var.sadece pepeyi izlerken yerinden kımıldamıyor:)ben de o esnada fırsatı degerlendiriyorum.üç kilo vermem gerek.kilodan ziyade göbüşümü eritmek istiyorum.

Hosgeldin canım.Süpersin bu kadar harekete zaten verirsin.Mekik sayın süper....Bende bugun spor yok eşimle yürüyüşe cıkcaz.

hepinize merhaba arkadaşlar ben bugünde yapamadım çocuklarım bugün daha iyiler yarından itibaren bende devam edicem.nfk arkadaşım senin dediğin gibi yapıcam artık 9:00 değil öğlen 12:00 gibi yapıcam tok karnına ben hep aç karnına yapıyodum onun için herhalde kilo vermem çok yavaş oluyodu. bebeğimde hem o saatte uyuyor rahat rahat yaparım hem 30 dakika yapıyodum bu şekilde 40 dakika da yaparım.hadi hepbirlikte yapalım ve nekadar yaptığımızı hergün yazalım.

kızlar bide birşey söylicem inşallah sizde katılırsınız bana ben hergün 1 fincan yeşil çay içicem 2litre ılık su içicem 30 ile 40 dakika arası eliptik bisiklet yapıcamve akşam 6 dan sonra hiçbirşey yemicem ben emzirdiğim için 1 fincan yeşil çay içicem ama benim gibi olmayanlar 2 fincanda içebilir ve her cumartesi günü tartılıp kilomu yazıyorum bu şekile inşallah kilo veririm.birde birbirimize zayıflarken yaptığımız ve faydasını gördüğümüz deneyimlerimizi paylaşalım destek olalım

Son düzenleme:

aramıza hoşgeldin ne güzel git gide çoğalıyoruz.çocukla yapmak biraz zor oluyo

kızlar bende bisiklet siparişi verdim. hafta içi gelir muhtemelen.sanırım haftasonuna doğru başlarım.çok mutluyum, çok sabırsızlanıyorum.
bekleyin beni anacım.

Ben de her gün 3 fincan yeşil çay içiyorum. Kahvaltıda demliyorum.gün icerisinde bitiriyorum.demlerken caydanliga yarim limon dilimliyorum.bugun spor yapamadim.eve geçince yapicam insallah.bu arada spor yaparken cep tel.in kulakligini takıp son ses müzik açıyorum. Acayip güzel oluyo.vakit nasıl geçiyor anlamıyorum.

benim programi kopyala yapistir mi yaptin bacim?

resmen aynisi, yalniz benim 3 deil 5 kg fazlam var

Hosgeldin
:13:

merhaba nfk nasılsın. gördünmü bak yavaş yavaş çoğalıyoruz inşallah bu konuyu ilk açanlar gibi bırakmayız bizde baksana onlardan kimse yok hatta konuyu açan kişi bile yok yapmıyolar herhalde dün akşam önceki yazılanları okudum da.en son sen ben ve güzelimm vardı şimdi yeni kişilerde geliyo.

Günaydınlar kızlar...Bugun 1 saat eliptikle calıştım.Dün cok yemiştim.Böylelikle yediklerimide eritmiş oldum.Kızlar sizin cihazlarınızda kalori hesabı nasıl?Örnek olarak benimkinde 5.70 mesala bu ne kadar oluyor?Ben buna cok takılmadan yapıyorum 1 senedir.Şimdi 1500 kalorilik bir diyet yapmam gerekli.Bu yüzden ne yaktıgımı bilmem lazım.

günaydın bacım. bu kalori göstergesinden ben de bi şey anlamıyorum.
daha doğrusu o dijital göstergenin hiçbişeyini anlamıyorum
bende de bazen dediğin gibi tek haneli rakamlar yazıyor.
bazen de ayarını değiştirmiş oluyor eşim, calori bölmesinde 150-200 gibi sayılar görüyorum.
aslında kullanma kılavuzundan bi bakmak lazım

merhaba kandeva.. evet, ben de çok seviniyorum bu duruma
inş istikrarlı devam edebiliriz. bu tabi çalışma sonunda göreceğimiz sonuçlara da bağlı..

ben dün 2 saate yakın yürüdüm, herbiyerim ağırıyor
bugün inş eliptikle çalışıcam.. yazarım tekrar. çalışmaya devam

Benim kitapcıkta yazmıyor...Servisi aradım,cok net bilgiler vermedigini söyledi.Yag yakımı için en az yarım saat yapmak lazımmış.

Kızlarrr nasılsınız?Bisikletle ya da baska sekilde ic bacak nasıl calıştırabiliriz????Kısa sürede en etkili yöntem ne?

kızlar hepinize merhaba ben bugün malesefki 30 dakika yapabildim niyetim 40 dakikaydı ama ufaklık hemen uyandı daha yapamadım telefonun kulaklığınıda takmıştım güzelimmm senin dediğin gibi güzel oluyomuş daha gayretliydim belkide 1 saat yapardım ama olmadı yarın inşallah.şuana kadar 1 litre suyumuda içtim.bugün zayıflamak için kendimi daha azimli hissediyorum inşallah gecici birşey değildir.güzelimm birde sana bişey sorucam daha önceki sayfalara yanlış hatırlamıyosam 84 kilodan 74 kiloya düştüğünü yazmışsın neler yaptın acaba bizede anlatırmısın bide şu göbek eritmek için yaptığın hareketi daha ayrıntılı anlatırmısın ben anlamadım yapmak istiyorum.eliptiklerin markaları farklı farklı ya acaba hepsiyle yapabilirmiyiz o hareketi

Son düzenleme:

Yine yapabilmişsin canım buda basarı...Benim voit lc 310 bisikletim.Bisiklete ters biniyorum ayaklarımı penguen gibi yaparak sabitliyorum.Dengemi kuruncada baslıyorum yapmaya...86 kilodan 73.8 düştüm su an.Önce diyetisyene gittim,neyin yararlı neyin zararlı oldugunu ögrendim.Kabızlık problemini cözdüm.Sekeri tüketmiyorum 2 aydır....Herseyden yiyorum ama ölçülü.Günde 3 litre su tüketiyorum.

Kandeva bisikletinin markası ne?Eşin evdeyken bisiklete binmene tepki göstermiyorsa oturdugun odaya tası tv izlerken daha fazla yapıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…