ellerim titriyor

bilmiyorum kafam bir dünya

Fatura kısmına kadarr adam haklı olabilirr dedim ama faturadan sonra başka acıklama izaha gerek yok siz anladınız

Bu adama inanıp anlaşmalı falan boşanmayın siz utanacak birsey yapmadınız onu rezil edin ve çocuğun velayetini ileriki zamanda riske atabilecek bir adım atmayın.

arkadaşımjn eşi de öyle davranmıştı adamın avukatı vermiş bu fikri.
Arkadaşım da anlaşmak istedi ki hemen o adamın soyadından kurtulmak için. Hatta adamı korkuttu bak boşanmazsan aldattığını kanıtlarım rezil olursun diye. Çünkü adamın mesleği elinden gidebilirdi. Neyse adam bi şekilde kabul etti anlaşmalı boşandılar ama adam bunu kullandı ve velayeti aldı sonradan. Çünkü anlaşmalı boşanmışlardı ve aldatma şiddet mahkemeye yansıtılmamıştı.

Ayrıca deliller sizi degil onu zora düşürür ne zorluğu çıkarabilir tazminat velayet herşeyi alırsınız hele velayette aldatma şiddet eksi yön kabul edilir çocuğunuzu düşünün

yıkılan guven kaybolan yıllar ortada bir bebek sebep sadece bir anlık zevk için saatlik zevki için yıllarım gitti

Siz bu adamın yediği haltlarının üstünü ne güzel kapatıyorsunuz böyle gözlerim yaşardı resmen çocuğa şiddet uyguladığı yeterli kadar boşanma sebebi değil tabi. Sizin kırmızı noktanız sizin aldatilmaniz.. Şimdi ikisinin üstüne de hakim karşısında fondöten çekin bakalım. Ben tek o 2 yaşındaki bebege acırım

daha öncede o sebebpten döndüm kaç defa kapıdan yalvardı yakardı çocuga asla el sürmeyecegim diye o gunden snrada evet gerçekten yapmadı hatta son dönemlerde sürekli çocuk pskoljisi ile ilgili olayları takip etti ve çok gelişmesi vardı ancak ben bu guven duygusu ile ne yaparım bilmiyorum.

Bu son cümlebizden sonra sizin bosanacaginiza inanmıyorum. Biraz yine yalvarır siz dönersiniz. Yoksa güven duygusunu düşünmezdiniz. Lütfen psikolojik destek alın çocuğunuz için. Ilerde daha sağlıklı kararlar almanız dileği ile.

yarın avukat ile görüşmeye gidecegim inşallah.evet bende tek başıma bunun altından kalkamayacagımı ve destek almayı düşünüyorum çünkü neolursa olsun insan aldatılmayı hazmedemiyor ilk tek veya bir defa ne fark eder araya girmiş bir kişi bu insan üstelik hayatında ilk kez o gun orada gördüğü birisi bunları hazmetmek çok zor onun için kimseye anlatamıyorum ve sizlerden destek almak istiyorum.önce anlaşmalı boşanma düşündüm ama sonra çocugun velayeti ilerde dava ile sorun olursa diye vazgeçtim bunu duygu an sinirlendi ben mal mülk sahibi olacakmışım o sıfırdan başlayacakmış (ev araba bişey yok zatende )işte bunları burada konuştukca akıl alıyorum

Beraber oturduğunuz eve ortak konut şerhi koydurun ve kendinize tahsis edin. Otel faturasını Saklayın delil olabilir. Davayı aldatma dolayısıyla açın. Tazminat , ortak mal paylaşımı ve çocuğunuzun nafakasını mutlaka isteyin. Geçmiş olsun.

İçinde bulunduğunuz durumdan dolayı,çok üzüldüğümü belirtmek isterim.Ayrılık,boşanma gibi durumlarda en çok arada kalan çocuklara üzülüyorum ben.Avukatla görüşüp en doğru adımları,ona göre atarsınız umarım.Etrafımda gördüğüm olaylarda,erkekler boşanma durumlarında eğer kusurlu taraf iseler,kendileri açısından en az hasarla atlatmanın yollarını arıyorlar.Allah yardımcınız olsun.

daha bebek oldugu için sanırım o benden kolay atlatır benim destek alıp onada en iyisini vermem gerekecek gibi

ailem ve çevrem kimsenın bana açıyarak bakmasını istemiyorum
Anlamadım utanıyor musunuz? Siz bir de okumuş, meslek sahibi bir kadınsınız şu lafları ediyorsunuz.
Neyin utanması? Siz neyden utanacaksınız?? Aldatılan siz, utanan yine siz?!
Asıl millet duysun 2 paralık gururu kaldıysa o rezil olsun diye düşünmeniz lazım. Elin hayat kadınıyla on saat fuhuş yapmaya utanmıyor da siz mi utanıyorsunuz? Bu kadar rezil, gidip parasıyla bilmediği etmediği kadınla cinsel ilişkiye giriyor, yeni delikanlı gibi on saatte otelden çıkmıyor arsız bu yaştan sonra ama siz utanıyorsunuz!

alacak maddi olarak hiç birşyei yok maaşı kadar borcu var yine de bu durumda nasıl karar çıkarki
Size ne? Onu o düşünsün. 10 saat bi otelde onunla bununla düşüp kalkmaya aklı yetiyor da nafaka parasını yok bilmem tazminatı verirken siz ne diye onun yerine düşünüyorsunuz?
Gereksiz merhametlisiniz kendinize gelip gerekirse çekişmeli olarak şu davayı açmayı göze alın artık.
Ayrıca çocuğunuza şiddet uyguladığını da mahkemede dile getirmeyi unutmayın, zina ve şiddetin üzerine ne velayeti allah aşkına

Boyle pislik bir adamdan bosanirsiniz umarim. Borcu ilan adam uckur sevdasinda otele gitmeyi dusunebiliyor ama. Evladiniz icin harcasa o parayi param yok derdi degil mi? Pislik adam.

Başka kadınla yatmasını kendinize sindirebılıryosanızkı kesın ayrılmıcaksınız eminim barışın mideniz el veriyorsa yazdıklarınız bunu gösteriyor..

Çocuğun velayeti ile ilgili çekinceniz nedir? Anlaşmalı boşanma için hazırlayacağınız protokolde velayeti de düzenleyebilirsiniz. Hatta düzenlemeniz şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…