bilmiyorum kafam bir dünyaNe zorluk çıkarabilirmiş?Gözünüzü korkutmaya çalışıyor, kendi çocuğuna şiddet uyguladığı, hayat kadınlarıyla otellerde düşüp kalktığı ortaya çıkacak ya ailede itibarı kalmamasından korkuyor. Onun adına korkunç ve utanç verici şeyler. Siz neden utanıyorsunuz ki?
Fatura kısmına kadarr adam haklı olabilirr dedim ama faturadan sonra başka acıklama izaha gerek yok siz anladınızevde eşim ile tartıştık çok soruna girmek istemiyorum telefon üzerinden nerede oldugunu görüyorum ve işe gitmediğini farkettim sordugumda adresi yanlış gösteriyor vs dedi bir kaç birşey daha oldu unuttum vs dedi geçiştirdi adres gözüken yer bir oteldi ve muhasebeden arıyorum fatura lazım dedim otel faturayı attı neydi şimdi bu
anladıgımızda dogru cıktı hayatta inanmazdım kendimden şüphe eder ondan etmezdimFatura kısmına kadarr adam haklı olabilirr dedim ama faturadan sonra başka acıklama izaha gerek yok siz anladınız
görüyoruz ve olayı biritoyıruz:)
arkadaşımjn eşi de öyle davranmıştı adamın avukatı vermiş bu fikri.evet aklıma o geldi benimde anlaşmalı boşanalım tamam dedim ama çocuk büyüdügünde dava açabilir almak için ve dediğiniz gibi tehlikiye düşer aldatma varsa 5 sene de davası düşüyormuş çocugu 7 yaşında almak isteyebilir benden.peki ya gizlilik kararı aldırsam dosya için ve sadece o ve ben girsek duruşmaya olur mu?bana anlaşmalı boşan delillerle gidersen sana zorluk çıkartırım zorlama diyor.
daha öncede o sebebpten döndüm kaç defa kapıdan yalvardı yakardı çocuga asla el sürmeyecegim diye o gunden snrada evet gerçekten yapmadı hatta son dönemlerde sürekli çocuk pskoljisi ile ilgili olayları takip etti ve çok gelişmesi vardı ancak ben bu guven duygusu ile ne yaparım bilmiyorum.Siz bu adamın yediği haltlarının üstünü ne güzel kapatıyorsunuz böyle gözlerim yaşardı resmençocuğa şiddet uyguladığı yeterli kadar boşanma sebebi değil tabi. Sizin kırmızı noktanız sizin aldatilmaniz.. Şimdi ikisinin üstüne de hakim karşısında fondöten çekin bakalım. Ben tek o 2 yaşındaki bebege acırım
daha öncede o sebebpten döndüm kaç defa kapıdan yalvardı yakardı çocuga asla el sürmeyecegim diye o gunden snrada evet gerçekten yapmadı hatta son dönemlerde sürekli çocuk pskoljisi ile ilgili olayları takip etti ve çok gelişmesi vardı ancak ben bu guven duygusu ile ne yaparım bilmiyorum.
yarın avukat ile görüşmeye gidecegim inşallah.evet bende tek başıma bunun altından kalkamayacagımı ve destek almayı düşünüyorum çünkü neolursa olsun insan aldatılmayı hazmedemiyor ilk tek veya bir defa ne fark eder araya girmiş bir kişi bu insan üstelik hayatında ilk kez o gun orada gördüğü birisi bunları hazmetmek çok zor onun için kimseye anlatamıyorum ve sizlerden destek almak istiyorum.önce anlaşmalı boşanma düşündüm ama sonra çocugun velayeti ilerde dava ile sorun olursa diye vazgeçtim bunu duygu an sinirlendi ben mal mülk sahibi olacakmışım o sıfırdan başlayacakmış (ev araba bişey yok zatende )işte bunları burada konuştukca akıl alıyorumBu son cümlebizden sonra sizin bosanacaginiza inanmıyorum. Biraz yine yalvarır siz dönersiniz. Yoksa güven duygusunu düşünmezdiniz. Lütfen psikolojik destek alın çocuğunuz için. Ilerde daha sağlıklı kararlar almanız dileği ile.
daha bebek oldugu için sanırım o benden kolay atlatır benim destek alıp onada en iyisini vermem gerekecek gibiİçinde bulunduğunuz durumdan dolayı,çok üzüldüğümü belirtmek isterim.Ayrılık,boşanma gibi durumlarda en çok arada kalan çocuklara üzülüyorum ben.Avukatla görüşüp en doğru adımları,ona göre atarsınız umarım.Etrafımda gördüğüm olaylarda,erkekler boşanma durumlarında eğer kusurlu taraf iseler,kendileri açısından en az hasarla atlatmanın yollarını arıyorlar.Allah yardımcınız olsun.
Anlamadım utanıyor musunuz? Siz bir de okumuş, meslek sahibi bir kadınsınız şu lafları ediyorsunuz.ailem ve çevrem kimsenın bana açıyarak bakmasını istemiyorum
Size ne? Onu o düşünsün. 10 saat bi otelde onunla bununla düşüp kalkmaya aklı yetiyor da nafaka parasını yok bilmem tazminatı verirken siz ne diye onun yerine düşünüyorsunuz?alacak maddi olarak hiç birşyei yok maaşı kadar borcu var yine de bu durumda nasıl karar çıkarki
yarın avukat ile görüşmeye gidecegim inşallah.evet bende tek başıma bunun altından kalkamayacagımı ve destek almayı düşünüyorum çünkü neolursa olsun insan aldatılmayı hazmedemiyor ilk tek veya bir defa ne fark eder araya girmiş bir kişi bu insan üstelik hayatında ilk kez o gun orada gördüğü birisi bunları hazmetmek çok zor onun için kimseye anlatamıyorum ve sizlerden destek almak istiyorum.önce anlaşmalı boşanma düşündüm ama sonra çocugun velayeti ilerde dava ile sorun olursa diye vazgeçtim bunu duygu an sinirlendi ben mal mülk sahibi olacakmışım o sıfırdan başlayacakmış (ev araba bişey yok zatende )işte bunları burada konuştukca akıl alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?