ellerim titriyor

Konuyu okuyan içerik arayan arkadaşlar için.

Defalarca boşanma aşamasına gelmişsiniz. Bu son olay dan nasıl sıyrılır eşiniz bilmiyorum ama gerçekten sağlıklı bir evlilik değil. Aileniz arkanızdaysa ve çalışıyorsanız çok uzatmaya bahaneler arayıp kendini sakinleştirmeye gerek yok.

vay be iyi yakalamışsınız

bu kk kadınlarından öğreneceğim çok şey var.

gps ine nasıl bakıyorsunuz kızlar?

Yorumları gerçekten tüylerim diken diken olmuş halde okuyorum.

Konuyu totoya şaplaklı sevişmeye bile çeken var. Çocuğa şiddet karşısında tabi ki sessiz kalınmamalıydı ama karşısındaki adamın nasıl biri olduğunu, bu kadının nasıl bir psikoloji içinde sindirildiğini bilmiyoruz. Yanlış koca tercihinden daha öte bir durum, o evi terketme kararını almak için bazı korkularını aşması gerek bu kadının! Destek olacağınızı sanıp köstek oluyorsunuz. Şişman bir insana "çok çirkin bir vücudun var, farkında değil misin, az ye" demek gibi, faydasız ve tam aksine zararlı yorumlar!

S sib-der eşinizin şiddet eğilimi var ise, size ve çocuğunuza zarar veriyorsa boşanmanın yollarını arayın derim. Ailenizden destek alın, gerekirse mahkemede bu faturaları delil olarak kullanın. Bundan sonra şiddet olayı yaşanırsa rapor alıp uzaklaştırma kararı aldırın mutalaka. Özellikle kendi çocuğuna kolunu morartacak kadar şiddet uygulaması çok korkutucu.

çocuğunuza şiddet uygulayan bir adam var ve siz "ay bu adam beni aldatıyor mu " derdine mi düştünüz gerçekten ???

kocanız aldatmıyorsa bile insan kendi çocuğunu bu adamla yaşamak zorunda bırakır mı? gerçekten soruyor musunuz bu soruları kendinize? 2 yaşında şiddet gören bir çocuğun ileri yaşlardaki psikolojisini hesap etmiyorsunuz da kocanızın aldatıp aldatmadığınızı mı hesap ediyorsunuz?

kendinizi düşünmeyin nolur düşünmeyin, bebek o daha 2 yaşında nasıl kolu morarır nasıl şiddet uygulanır eşiniz ne denli hasta bir adam bunları düşünün, bırakın oteli moteli sevgiliyi...

Konumu gördüğün an niye gitmedin peki otele

Kafamdan geçen direk şu oldu: Birisiyle telefonda görüştü, 1 saat onu bekledi buluştular ve birlikte otele gittiler .
İnşallah öyle değildir ama durum çok şüpheli.

o imkansız otelin faturayı vermesi bile cok yanlış ama belliki işini yapan acemi normalde müşteri gizliliği diye bişey var
Şöyle yapın o zaman oteli arayın. Ben perşembe günü şu saatte oraya şu kişinin yanında gelen bayanım, kol saatimi odada düşürdüm galiba bir bakar mısınız deyin.

Faturayı size vermesi otelin gerçekten saçma. Fatura ile kanıtlanmış bu ardını araştırın yalnız zaten gizliden giriş yapılmışsa otele haliyle tek kişi kalıyor diye bilirler. Zaten evli adamla başka bir bayanın girişini nasıl yapsınlar.

Umarım yanlış Anlaşılmadır.

şehir otellerinde evlilik sorunu yok ama benim içime kuşku düşüren tel durumu farketti ve daha fazla sorun olmaması adına tek dedi gibime geliyor.çünkü müşteri bilgelerini 2. şahıs ile paylaşmak yasaktır kanunen suctur.

Yasak tabiki ama iki bekar kişiye problem olmayabilir. Biri evli belki ikisi de evli biri için otel müsaade ediyor mu bilemem. Çünkü girişte kimlik fotokopileri alınıyor. Riske atmazlar bence böyle bir durum varsa. Ayrıca kavga ettiginiz günün sabahına otele gitmesi de kötü bir amaçla degil gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…