nerden anladın karıştıdıgımı dedim kartların yeri değişmiş dedi ki vallada billada karıştırmadımyani haberi var aramışlar bakın. Boşayın şu herifi, inanmak için bahane arıyorsunuz resmen.
otel konaklamanın tek kişi oldugunu yazdı
Nerden anladin diye sorarsan itiraf etmis sayilirsinnerden anladın karıştıdıgımı dedim kartların yeri değişmiş dedi ki vallada billada karıştırmadım
Konuyu okuyan içerik arayan arkadaşlar için.ağlıyor diye agzına vurdu.daha önceden de yine ağlıyor diye kolunu sıkmış ve iki koluda mosmor olmuştu anneme göndeririken farketmesinler diye fondoten srdümde gönderdim.sonra pişman oldu geldi ağladı yapmayacagım diye.vurması şimdiye kadar iki oldu ama sürekli bagırıyor.arabada bebek koltuguda oturuken çocuk ayagıyla koltugu itse en basitinden bagırmaya başlıyor normalmi bunlar.daha bebek 2 yaşına bile girmedi o bagırınca benim elimden tutuyor hadi çıkalım der gibi beni götürmeye çalışıyor ordan.
Konumu gördüğün an niye gitmedin peki oteleevde eşim ile tartıştık çok soruna girmek istemiyorum telefon üzerinden nerede oldugunu görüyorum ve işe gitmediğini farkettim sordugumda adresi yanlış gösteriyor vs dedi bir kaç birşey daha oldu unuttum vs dedi geçiştirdi adres gözüken yer bir oteldi ve muhasebeden arıyorum fatura lazım dedim otel faturayı attı neydi şimdi bu
işteydim ve toplantım vardıKonumu gördüğün an niye gitmedin peki otele
otel tek kaldı diyor ama akşam eve geldi zaten geceyi orda gecirmediKafamdan geçen direk şu oldu: Birisiyle telefonda görüştü, 1 saat onu bekledi buluştular ve birlikte otele gittiler .
İnşallah öyle değildir ama durum çok şüpheli.
Otelin kamera kayıtlarına bakabilirsiniz , tabi müsade ederler mi bilmiyorum ama. En azından tek mi çift mi gelmiş belli olur.otel tek kaldı diyor ama akşam eve geldi zaten geceyi orda gecirmedi
o imkansız otelin faturayı vermesi bile cok yanlış ama belliki işini yapan acemi normalde müşteri gizliliği diye bişey varOtelin kamera kayıtlarına bakabilirsiniz , tabi müsade ederler mi bilmiyorum ama. En azından tek mi çift mi gelmiş belli olur.
geceyi geçirmedi ama gündüz 10 saat otelde kaldı demisşiniz. Gündüz vakti bir insan tek başına 10 saat otelde ne yapar?otel tek kaldı diyor ama akşam eve geldi zaten geceyi orda gecirmedi
bence otel hatasını farketti bilgi verdi diye böyle bir yalan söyledi gibigeceyi geçirmedi ama gündüz 10 saat otelde kaldı demisşiniz. Gündüz vakti bir insan tek başına 10 saat otelde ne yapar?
Şöyle yapın o zaman oteli arayın. Ben perşembe günü şu saatte oraya şu kişinin yanında gelen bayanım, kol saatimi odada düşürdüm galiba bir bakar mısınız deyin.o imkansız otelin faturayı vermesi bile cok yanlış ama belliki işini yapan acemi normalde müşteri gizliliği diye bişey var
şehir otellerinde evlilik sorunu yok ama benim içime kuşku düşüren tel durumu farketti ve daha fazla sorun olmaması adına tek dedi gibime geliyor.çünkü müşteri bilgelerini 2. şahıs ile paylaşmak yasaktır kanunen suctur.Faturayı size vermesi otelin gerçekten saçma. Fatura ile kanıtlanmış bu ardını araştırın yalnız zaten gizliden giriş yapılmışsa otele haliyle tek kişi kalıyor diye bilirler. Zaten evli adamla başka bir bayanın girişini nasıl yapsınlar.
Umarım yanlış Anlaşılmadır.
bunca şeyin üstüne direk anlaşılır olmaz otel direk hayır der.Şöyle yapın o zaman oteli arayın. Ben perşembe günü şu saatte oraya şu kişinin yanında gelen bayanım, kol saatimi odada düşürdüm galiba bir bakar mısınız deyin.
Yasak tabiki ama iki bekar kişiye problem olmayabilir. Biri evli belki ikisi de evli biri için otel müsaade ediyor mu bilemem. Çünkü girişte kimlik fotokopileri alınıyor. Riske atmazlar bence böyle bir durum varsa. Ayrıca kavga ettiginiz günün sabahına otele gitmesi de kötü bir amaçla degil gibi geliyorşehir otellerinde evlilik sorunu yok ama benim içime kuşku düşüren tel durumu farketti ve daha fazla sorun olmaması adına tek dedi gibime geliyor.çünkü müşteri bilgelerini 2. şahıs ile paylaşmak yasaktır kanunen suctur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?