ben gözüm üstünde tutuyom abla makinayla ayni dk pişiyor tasmiyorKahve bakır cezvede güzel oluyor,birde eskilerin aliminyum cezveleri vardır ondada süper köpüklü olur.
Bende makine kullanıyorum rahat oluyor taşma derdide yok nasılsa.
Bendede arçelik telve var çok rahat bırak pişsin bişi olmuyor zaten.ben gözüm üstünde tutuyom abla makinayla ayni dk pişiyor tasmiyorçok dikkat ederim.
kendime hep bakır cevzeyle yaparım.. makinayi da misafirlere kullaniyom
ee varmiş bi dene aradaki farki bulursun ablacim:)Bendede arçelik telve var çok rahat bırak pişsin bişi olmuyor zaten.
Bakır cezve bendede var urfadan almıştım hatta.
Biliyorum farkını zaten bakırda daha güzel oluyor:))ee varmiş bi dene aradaki farki bulursun ablacim:)
Selamlar fesangcımSelamlar
Eline saglik ablacimŞimdi bunu yaptım soğumada şu anda,evde süt yoksa su muhallebisi pratik oldu.
1,5 bardak şeker biraz fazla bunda daha az kullandım,birde vanilya ekledim fazladan.
Selam fesangimSelamlar
Sağol kzuum bakalım nasıl olacak ilk defa denedimEline saglik ablacim
Selam fesangim
Nasıl yapıyorsun canım? Ben bakır cezvede yaparken köpüğü çıkmıyor hiçkahveyi şekersiz içiyorum alıştım şekerli tuhaf geliyor bana:) hele bool köpüklü kahve yapmayi öğrendim hemde bakır cevzeyle yapıyom abla.. makina var ama kullanmiyom.
Tamam canimZipzip- kuzum dün arkadaşta kaldım bu akşamda okula nöbete gidiyorum tartilamayacagim. Ben bı hafta izin alayım bı kafamı toplayayim
Normal cezvede bile köpüklü oluyor canim benim yaptigimNasıl yapıyorsun canım? Ben bakır cezvede yaparken köpüğü çıkmıyor hiç
Teşekkür ederimoh harikasin
Eline sağlık kaptanımNormal cezvede bile köpüklü oluyor canim benim yaptigim
1 tepeleme cay kasigi kahve ,1 tatli kasigi seker
Uzerine bir fincan su koyuyorum karistirmadan pişiriyorum
Kahve ve seker miktarini kendine göre ayarlayabilirsin
Sekerli yapıyorum cunku kendime yapmiyorum
Eki Görüntüle 3088414
MaşaAllah arkadaşım emeklerinin karşılığını almak çok güzelBugün 12. dersi yaptık. Haftada iki gün. 7 hafta önce başladım. Çok hızlı farketti, hatta son zamanlarda iştahım açık yine de inceliyorum
Tebrik ederim canimSabah tartıldım 2 gün de 2.200 gitmişcok iyi geldi bu eksiyi görmek
Rica ederim canimEline sağlık kaptanımben karıştırıyordum ya, bir de böyle yapayım Teşekkür ederim
Allah kolaylik versin...ne işine yarıyor dil sınavlarına girmek iş bulmak için miAllah bağişlasın ikisinideDil sinavı canım.Belcikadayım buranin dilini ogreniyorum . insa bu modulu gecersem seneye ust module gecicem . .. ahhh saat 9 da oturduk saat 13 de bitirdik .2 sınav 3 saat surmustu bu 4 oldu simdi eve gidiyorum inanilmaz yorucuydu ..
eve gidip uyusam mı kızim gelene kadar ne yesem cok acım ama bugun persembe kafamda deli sorular
Sabah tartıldım 2 gün de 2.200 gitmişcok iyi geldi bu eksiyi görmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?