- 21 Haziran 2022
- 176
- 223
- 18
Multivitamin degil canım güvendiğin bir eczaneden biotin al ve düzenli kullan ayrıca
D vitamini ( sabah 30 damla 1 yk zeytinyağına dök iç 2 haftada bir) eksikliğin var mı kontrol ettir zararlı degil fazladan kullansanda bir şey olmuyor
Ayrıca b12 al eksikse
Demir ilacı al eksikse
Ben bunları kullandım dönem dönem düşebiliyor degerl
D vitamini damlası kullanıyorum canım b12 değerinde iyiydi ama ferritin değerim 12 çıkmıştı normalde 50 üstü olmaliymis doktorda ilaç vs vermemişti en iyisi tekrar kontrol ettirmekMultivitamin degil canım güvendiğin bir eczaneden biotin al ve düzenli kullan ayrıca
D vitamini ( sabah 30 damla 1 yk zeytinyağına dök iç 2 haftada bir) eksikliğin var mı kontrol ettir zararlı degil fazladan kullansanda bir şey olmuyor
Ayrıca b12 al eksikse
Demir ilacı al eksikse
Ben bunları kullandım dönem dönem düşebiliyor degerler
Sadece sarımsak sürmeyi denemiştim canım zeytinyağı ile denemeye de korkuyorum zeytinyağı saçımı döktüğü içinEline eldiven giyeceksin ve asla saç derin haricinde bir yere değdirmeyeceksin bu arada zeytinyağı + sarımsak + kuru lavanta ben karanlıkta bekletip bir dönem sürmüştüm gerçekten saç çıkarıyor ama kokusuna tahammül edemiyordum sorun degil dersen onu da yapabilirsin
Kendinin en iyi hali ol daha ayrıntılı açıklamış canımCanım önerdiğin marka var mı multivitamin için
Canım stres oldukça daha az beslenir vücudun , depresyonun da var mı?Saçlarım aşırı azaldı geri çıkacağına umudum kalmadı resmen moralim de çok bozuluyor
Evet canım bu ara çok evde durmaktan depresyona girdim resmen doktor da antidepresan yazdı onu kullanıyorum. Geçen hafta çok kötü beslendim 3 kilo verdim resmen birden saçlarım da çok dökülmeye başladı ondan sonraCanım stres oldukça daha az beslenir vücudun , depresyonun da var mı?
Multivitamin moralini de düzeltiyor genelde
ben B12 kullanıyordum. 3 gündür multivitamin içiyorum. çok halsiz hissediyordum kendimi.Canım stres oldukça daha az beslenir vücudun , depresyonun da var mı?
Multivitamin moralini de düzeltiyor genelde
Sen al bence vitamin canım ☺Evet canım bu ara çok evde durmaktan depresyona girdim resmen doktor da antidepresan yazdı onu kullanıyorum. Geçen hafta çok kötü beslendim 3 kilo verdim resmen birden saçlarım da çok dökülmeye başladı ondan sonra
Birçok şey eksik olabiliyor kuzum, birbiriyle de bağlantılı hepsiben B12 kullanıyordum. 3 gündür multivitamin içiyorum. çok halsiz hissediyordum kendimi.
23 Haziran 2022
sabah
1 ıspanaklı boyoz
1 ceviz
1 kuru kayısı, 2 incir cipsi
öğlen
1 dilim börek
çorba
zeytinyağlı sebze
1 dilim ekmek
akşam
1 kase sulu köfte
semiz yemeği
1 dilim ekmek
salata
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- HanimKelesimiGetir
❤Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )
Kizlar yarin bildirimlerinizi fotoğrafli ve nikli olarak en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Bildirimlerinizde hangi takima dahil olmak isterseniz belirtmeyi unutmayin
Not:kirmizi ve mavi renkler Kaptan secimleri sonrasında belli olacak...
NOT: takim belirtmeyen kisilere tekrar hangi takima gireceksiniz diye sormayacagim....
Cordelia
Elhan
North River
askrhpozitif
HanimKelesimiGetir
Kmsl Hnd
Amine Busra
60kiloyum
sara_28
dolunaydagel
fesang
Bal0ncuk
pastelfit
Tutku44
ugurbocuuu
Zeynep_Nihal
gezegenfeza
Hallederiz
Kinoalihatun
Lavinia_98
sandriyon
She-Raa
_ASTRAL_
Wilma11
Chedarice
erenmothers
Kendinin en iyi hali ol
@19Temmuzda69um
minerva1988
Hedef60kgolmak
kackaloribu
balpamuk
B Beklenen2
Mehfam
B Bmsh
Hedef65tir
YaparsinMinii
hllgkchl
Bar_na
Monica_
Ay_Peri
fayfeyfiy
S sulisim
kumsal68
Fitt_anne
aypare ackerman
Çok hareketliyim ama az besleniyor um ben az beslenincde hiç gitmiyorGider gider canim yediklerini cok azaltma ama gun icinde cok hareketliysen halsiz kalirsin
Teşekkür ederim canım uymaya çalışacağım bu diyete. İnşallah saçlarıma geri kavusurumSen al bence vitamin canım ☺
Çoklu beslenmeye ihtiyacın var , güzel bir diyet listesi de kullan her besinden olan.
Örn . Sabah 2 dilim tam buğday ekmek,beyaz peynir yumurta zeytin domates salatalık biber
Öğlen et tavuk balık salata
Akşam baklagil yemeği salata ayran
Aralarda 1 porsiyon meyve ,1 avuç kuruyemiş ya da lebliebi
Kendi sağlığın için bunu yap güzelim üşenme
İnsanlah öyledir ama morelim çok bozuldu hiç bişey yeme aç gez ama kilondan hiç bişey gitmesinGeçen hafta ciddi bir kilo verdin,duraklama olmuş gayet normal bir durum.
Evet canim çok aç bıraktım kendimi cunku sabah uyandığımda açlıktan titriyor dumSagol canım inşallah güzel bı cuma olur...
Çok aç kalmış olabilir misin...vücut kendini korumaya almış yediklerini depolamis olabilir mi
Hiç zebze tuketmedim bu hafta tansiyonumda genelde düşer hepCanım tansiyonun da düşmüş olabilir
Bugün sırf protein sebze yapar mıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?