Canım çok teşekkür ederimZeynep_Nihal cnm arkadaşıma sordum D vitamini ve magnezyum bakılmıyor sağlık ocağında dedi
dahiliyeye görün istersin bir canım bebişim
Bend teşekkür ederim kaptanım sağol,bugün bitti kaptanlığım mezun oldum artıkZipzip- eline sağlıık S sulisim ve mavi takim tebrikler.
@Lavinia_98HanimKelesimiGetir katkılarınız için teşekkür ederiz. Elinize emeğinize sağlık.
Öğleden sonra saat 4 gibi başlıyormuş günlük randevular,önceden hatırlatma vardı oda yok sanki artık boş randevu oldumu mesajı geliyordu hemen .Canım çok teşekkür ederimbende şimdi arayıp öğrendim.randevu baktım şimdilik yok her gün bakicam açıldığı zaman giderim
Tebrik ederim migim ne mutlu sizlere..Selamlar
İpli ipsiz atlama yarışma sonuçlari pazartesi acıklayacagim
Tutku44 tebrik ederim
Cordelia daha magazine bakmadim
Bugün görümcemin kep töreni var ünvvde faüklte 1.si olmuş maşallahbugün evdeyim yoğunum misafirler var
Canım o zaman sabit kaldığın/haftada 200-300 gr verdiğin kalori aralığını bulmaya ne dersin?Bayram dan sonra 1 aya yakin köyde kalicam canim yapabilir miyim hiç bilmiyorum. Tamamen de salmamak icin hareketli tutuyorum kendimi
Canım çok teşekkür ederimbende şimdi arayıp öğrendim.randevu baktım şimdilik yok her gün bakicam açıldığı zaman giderim
Oh afiyet olsunEvet canım yumurta peynir çay ekmekle yaptım kahvaltımı. Hayır canım çalışmıyorum evdeyim
Tebrikler canim.Bend teşekkür ederim kaptanım sağol,bugün bitti kaptanlığım mezun oldum artık
Öğleden sonra saat 4 gibi başlıyormuş günlük randevular,önceden hatırlatma vardı oda yok sanki artık boş randevu oldumu mesajı geliyordu hemen .
Kendi adıma sizlere çok teşekkür ediyorum kaptanım,destekleriniz içinde ayrıca teşekkürler,örnek olduysam ne mutlu bana o zaman.Tebrikler canim.Mezun üyelere ekliyorum. Harika kilo verdin hepimize çok güzel örnek oldun.
Ben de mezuniyet kilosu seçebiliyor muyum canımTebrikler canim.Mezun üyelere ekliyorum. Harika kilo verdin hepimize çok güzel örnek oldun.
Her zaman bekleriz.Kendi adıma sizlere çok teşekkür ediyorum kaptanım,destekleriniz içinde ayrıca teşekkürler,örnek olduysam ne mutlu bana o zaman.
Çok keyifli günler geçirdim burada,salı günde kızıma gideceğim geldiğimzaman yine burada olacağım zaten.
Yes. istediğin kiloda mezun olabilirsin.Ben de mezuniyet kilosu seçebiliyor muyum canım
Teşekkür ederiz kaptanım.Mavi takımhepimizin el birliğiyle bu etapi kazandık...herkesin emeğine sağlık
Tmm canım. Görümce tebrik ederizSelamlar
İpli ipsiz atlama yarışma sonuçlari pazartesi acıklayacagim
Tutku44 tebrik ederim
Cordelia daha magazine bakmadim
Bugün görümcemin kep töreni var ünvvde faüklte 1.si olmuş maşallahbugün evdeyim yoğunum misafirler var
Sende sağol kaptanım,nevoşa ulaşamadım hala bilgi olsunSagol Kaptanim
Dönünce burada olacağım tekrardan,nasılsa tantunileri yiyip geleceğim,çok sağol kaptanım teşekkürler 1 hafta yokum zatenHer zaman bekleriz.güle güle git canım.
Masterfit Yarışması 40.Etap | ||
1 | S sulisim | 56.4 |
2 |
| 60.1 |
3 |
| 71.2 |
4 |
| 76.8 |
5 |
| 85.6 |
6 |
| 81.45 |
7 | @19Temmuzda69um | 74.7 |
8 |
| 63.0 |
9 |
| 83.3 |
10 |
| 79.2 |
11 |
| 78.65 |
Sarı takım | ||
1 |
| |
2 |
| 88.7 |
3 |
| |
4 |
| 80.6 |
Hic sorun degil ablacimSende sağol kaptanım,nevoşa ulaşamadım hala bilgi olsun
Dönünce burada olacağım tekrardan,nasılsa tantunileri yiyip geleceğim,çok sağol kaptanım teşekkürler 1 hafta yokum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?