Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim
Güzel menü afiyet olsun27 haziran
Sabah 12.00
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Yarım kibrit kutusu beyaz peynir
Domates, salatalık, biber
Yeşil çay
Ara 15.10
Türk kahvesi
5 hurma 4 ceviz(minikti) 1 yk Tahin
Akşam 18.40
7 adet fırında kanat
1 dilim patates
Yarım dilim ekmek
Salata
1 bardak ayran
Akşam ilerleyen saatlerde 1 tane daha yeşil çay içerim
Su 3 lt tamamladm
Spor yaparsam yazarım inşaAllah
Cordelia Zipzip-
Ben de hem seni hem burda sohbet etmeyi çok çok özledim ve aynen çok gelemiyorumFesang özledim seni çok gelemiyorum. Sen de az mı geliyorsun iki lafın belini kıralım yahu
Afiyet olsun canim27 haziran
Sabah 12.00
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Yarım kibrit kutusu beyaz peynir
Domates, salatalık, biber
Yeşil çay
Ara 15.10
Türk kahvesi
5 hurma 4 ceviz(minikti) 1 yk Tahin
Akşam 18.40
7 adet fırında kanat
1 dilim patates
Yarım dilim ekmek
Salata
1 bardak ayran
Akşam ilerleyen saatlerde 1 tane daha yeşil çay içerim
Su 3 lt tamamladm
Spor yaparsam yazarım inşaAllah
Cordelia Zipzip-
Oo iyi yapmışsın.30 Haziran da doluyor benimTemmuz oldugu kesin. Ona gore ayarlamistim ben bu nicki. İleriyi dusundum. Cok az bi gun fark var. Bakayim simdi
Yine kilo hedefli mi yapıcaksınHedef60kgolmak 17 TEMMUZ. ben nickimin hedefi gerceklesmisken eski nickle rahat edemem. Onu ayarlamistim. Bi bakcaklar, 19 temmuz gecmis, kilo sacma sapan senin ne zaman degisim tarihi?
Sağlık olsun ben de cok gelemiyorum ne güzel sohbet ediyorduk toplanıp.Ben de hem seni hem burda sohbet etmeyi çok çok özledim ve aynen çok gelemiyorumsaçma sapan bir yogunluk var sürekli
Valla haklisin cordiş. Ben tek basima cok yazinca da deli dicekler iclerindenbazen cok kaptiriyorum biliosun menu spor gunu gunune yazilmamasi sinir bozucu. cosucam yine
Canım biliyorum olabilir insanız sonuç itibariyle. Sadece kendimizi ifade etme gereği duydum. Bazen cok yorulup bunalıyoruz. Öyle bir anıma geldi. Beni bekleyen bir sürü iş varken pc başında spor menü arayıp bulamayınca yazmak istedim. Siz de kusura bakmayın kimseyi kırmak istemem.Ben kendi adıma özür diliyorum. Memlekete geldigimden beri hiç giremez oldum desem yeridir. Emekleriniz çok büyük, inkar edilemez. Ama bırakın bildirim yapmayı telefon çalmasa varlığını unutacak durumdayım.
Hastalığı ayrı , taziyesi ayrı sürekli bi kötü haberler...
Az önce kardeşim bugün pazartesi deyince bildirimi unuttuğum aklıma geldi. Ama saat çoktan geçmiş..
Tekrar özür dilerim. Bi daha tekrarlanmaz
Zipzip- Cordelia
takvime bakmam lazım hatırlamıyorum.Regl mi yaklaştı cnm
Çok sağol kuşum aminOlsun canim önemli degil
Gecmis olsun Allah sifa versin canim
Cok gecmis olsun Burcum Allah sifa versin
Evet bir ara gün boyu buradaydım ve çok mutluydumSağlık olsun ben de cok gelemiyorum ne güzel sohbet ediyorduk toplanıp.
Çok çok çok haklısınız cordişimsorun değil canım. Ertelediğim işler olmuştu çoğu zaman da oluyor Elif ve ben birçok işimizi erteliyoruz ve buraya göre programlıyoruz ve üzülüyoruz menüler sporlar bildirilmeyince yansıtmamaya çalışıyoruz işte bazen son damla oluyor herhalde taşıyor bazı şeyler
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canimMenum
Sabah 2 yk kaşığı soğanlı mantar
2 kapyali omlet
2 zeytin
2 çatal peynir
Ara 1 bardak yayla çorbası
1 saat sonra da şekersiz Türk kahvesi
Saat 18.00
Yarım uskumru
Salata (zeytinyağlı)
4 lokma tb ekmek
Eki Görüntüle 3090396 evde biraz koştum. Koşu bandı alasım var ama çokta kararsızım aranızda kullanan memnun kalan var mı acaba?
Iyiyim canim teşekkür ederim sen nasilsinÇok sağol kuşum amin
Sen nasılsın
Evet bir ara gün boyu buradaydım ve çok mutluydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?