- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Hava karardı resmen.Burda da hava kapali bugun
Afiyet olsun şekerimMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir ve zeytin
Domates ve salatalık
İki tane ceviz
Şekersiz çay
Ara
İki tane siyah erik
Bir bardak kefir
Akşam
Bir tabak zeytinyağlı sebze yemeği
Fırında biftek
Salata
Ayran
Su 3 litre spor yok
@pastelfitFitt_anne
Inşallah, kahvaltıyı saymayalımAfiyet olsun cnmBugünle beraber daha düzene girersin
Ah cnm arkadaşım nekadar dusuncelisinFitt_anne @pastelfit Zipzip-
Kızm rahatsızlandı die bugn yapışık ikiz gibiydik.. O kucağımda ve sürekli ağlıoken malesef admlarımı tamamlamadm
Her türlü cezaya hazırım
Özür dilerim.. Yinede admlarımı ataym haksızlk olmasn
Yine 79 görmemişsinCuma 78.8
Bugün 78.9
Dünkü yediğim çiko ve aşurenin etkisi diye düşünüyorum ben eksi bekliyordum yoksa
Sıkı tutalım bugunu eksiye düşelimYine 79 görmemişsinben onu gördüm
Sağol canım.Kolay gelsin
Yeni gordum mesajını gecmis olsun canim nasil simdiFitt_anne @pastelfit Zipzip-
Kızm rahatsızlandı die bugn yapışık ikiz gibiydik.. O kucağımda ve sürekli ağlıoken malesef admlarımı tamamlamadm
Her türlü cezaya hazırım
Özür dilerim.. Yinede admlarımı ataym haksızlk olmasn
Olur, evde var yaparım sonraSıkı tutalım bugunu eksiye düşelimkabak yiyelim bugün beraber
Merhaba canim hosgeldin aramiza ilk sayfada kurallarimiz var okuyarak orda bulunan formu doldurabilir misinMerhaba bende size katılmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilemiyorum yardımcı olur musunuz acaba
Hoşgeldin arkadaşım ben dilekMerhaba bende size katılmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilemiyorum yardımcı olur musunuz acaba
Ah cnm arkadaşım nekadar dusuncelisinbireysel yarışıyoruz bu hafta nekadar atarsan kendi listene yazılıyor ki takım da olsa yuvru hasta iken adımın hesabını hiçbirimiz yapmayız Çok geçmiş olsun nasıl simdi
Yeni gordum mesajını gecmis olsun canim nasil simdi
Bir hafta uygulayabilirsiniz canim bazen yazan bir daha gelmiyorHoşgeldin arkadaşım ben dilekcanım ilk sayfada katılım formu var onu doldur ve günlük menü spor paylaşıp aktif ol sistemi öğrenirsin bu hafta takım değil bireysel yarışıyoruz Zipzip- kaptancığım deneme süresi varmi
Ben yemeğini yapicam akşam sulu sıcak yemek yemeyi seviyorum. Kahvaltı da klasik arada kahve içerim sadece ..Yarın tartılalım eksiye dusecekmiyiz bakalımOlur, evde var yaparım sonra
Yaa kiyamamçok teşekkür ederiz teyzeleri.. malesef ben işe geldim ama annem hala hafif ateşi var diyor
diş huzursuzluğu sıcakta etkiliyor yavruları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?