benim apseli diş çekildi sonunda. iyileşmesini bekliyorum. daha da süreç bitmedi.Diyet yaptığım söylenemez fulya. Ama gece kalkıp yemedim bu hafta. Hareketi arttırdim en azından kg almayı durdurdum. Sende 92 yazmışsın bu sabah için çok üzüldüm. Bir yerden başlamalıyız. Sağlık sorunlarına da üzüldüm.. bende haftaya iki diş cektircem çok stresliyim
Ben seninle mükemmel bir11 eylülde burda 1 yılımız doluyor bu arada
Afiyet olsun canımİyi akşamlar hanımlar
Öğle 12de menemen 1 dilim çavdar ekmeği bir dilim peynir
Akşam 6da nohut yahnisi 3 kepçe
Çok az kesme hamur yoğurtladım onu yedim
Akşamda çocuklardan sonra biraz leslie yapabilirim
Porsiyonları küçültmek, tabi ki sağlıkı beslenmek, haraketi arttırmak, bir de bence çok önemli , günü erken kapatmak çok önemli canımDiyet yaptığım söylenemez fulya. Ama gece kalkıp yemedim bu hafta. Hareketi arttırdim en azından kg almayı durdurdum. Sende 92 yazmışsın bu sabah için çok üzüldüm. Bir yerden başlamalıyız. Sağlık sorunlarına da üzüldüm.. bende haftaya iki diş cektircem çok stresliyim
Hayatım seni çok seviyorum. Sağlık sorunlarının zaman dahilinde geçeceğine inanıyorum. Mutlaka motivasyonyunu yüksek tutmaya çalış. Böyle sıkıntılı zamanlar yaşayıp , her türlü, sıkıntı yaşıyoruz. Lütfen bizimle kal. Hep yanında olduğumuzu bilmeni istiyorumbenim apseli diş çekildi sonunda. iyileşmesini bekliyorum. daha da süreç bitmedi.
evet sağlık randevularım var. bir de şu cerrahi müdahaleyi hayırlısıyla atlatırsam iyi olacak. tam anlamıyla Allahın izniyle Eylülün sonuna doğru diyete doğru düzgün başlarım. ama tabi şimdi de ayarlı yemeliyim.
bir yerden başlanmalı artık doğru söylüyorsun. ama öylesine yorgunum ki anlatamam. sürekli yatıp uyumak istiyorum.
sana da geçmiş olsun canım.
Diyet yaptığım söylenemez fulya. Ama gece kalkıp yemedim bu hafta. Hareketi arttırdim en azından kg almayı durdurdum. Sende 92 yazmışsın bu sabah için çok üzüldüm. Bir yerden başlamalıyız. Sağlık sorunlarına da üzüldüm.. bende haftaya iki diş cektircem çok stresliyim
Çok geçmiş olsun canımbenim apseli diş çekildi sonunda. iyileşmesini bekliyorum. daha da süreç bitmedi.
evet sağlık randevularım var. bir de şu cerrahi müdahaleyi hayırlısıyla atlatırsam iyi olacak. tam anlamıyla Allahın izniyle Eylülün sonuna doğru diyete doğru düzgün başlarım. ama tabi şimdi de ayarlı yemeliyim.
bir yerden başlanmalı artık doğru söylüyorsun. ama öylesine yorgunum ki anlatamam. sürekli yatıp uyumak istiyorum.
sana da geçmiş olsun canım.
2018 sonu olabilir pastelfitim yaklaşık 4 yil bende seni seviyorumBen seninle mükemmel bir3 mü 4 mü yıl yaşadım kaptanım. I love you kaptanım
Nice yıllara11 eylülde burda 1 yılımız doluyor bu arada
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canimGünaydın
Hadi gözün aydın canım tartıda çıkan rakam mutluluktan havaya ucurmustur inşallahMucuk mucuk
Boğazm ağrıo hastaym ama hiç bişi beni konsere gitmekten alı koyamadı pozitif hatunum
Eşim gidecek 1 hafta izne ayrıldm ama malesef kızımdan snra bende hasta oldm
Sen nasılsın bibişimmmm
Özledik ay lav yu
Fitt_anne eşim tartıyı yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?