Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

benim apseli diş çekildi sonunda. iyileşmesini bekliyorum. daha da süreç bitmedi.
evet sağlık randevularım var. bir de şu cerrahi müdahaleyi hayırlısıyla atlatırsam iyi olacak. tam anlamıyla Allahın izniyle Eylülün sonuna doğru diyete doğru düzgün başlarım. ama tabi şimdi de ayarlı yemeliyim.

bir yerden başlanmalı artık doğru söylüyorsun. ama öylesine yorgunum ki anlatamam. sürekli yatıp uyumak istiyorum.
sana da geçmiş olsun canım.

11 eylülde burda 1 yılımız doluyor bu arada
Ben seninle mükemmel bir 3 mü 4 mü yıl yaşadım kaptanım. I love you kaptanım
İyi akşamlar hanımlar
Öğle 12de menemen 1 dilim çavdar ekmeği bir dilim peynir
Akşam 6da nohut yahnisi 3 kepçe
Çok az kesme hamur yoğurtladım onu yedim
Akşamda çocuklardan sonra biraz leslie yapabilirim
Afiyet olsun canım
Porsiyonları küçültmek, tabi ki sağlıkı beslenmek, haraketi arttırmak, bir de bence çok önemli , günü erken kapatmak çok önemli canım
Hayatım seni çok seviyorum. Sağlık sorunlarının zaman dahilinde geçeceğine inanıyorum. Mutlaka motivasyonyunu yüksek tutmaya çalış. Böyle sıkıntılı zamanlar yaşayıp , her türlü, sıkıntı yaşıyoruz. Lütfen bizimle kal. Hep yanında olduğumuzu bilmeni istiyorum

Efenim bugün ne yaptım bakalım
Tutku44
2 Eylül Cuma

Sanırım kahvaltı12.00
Bir peynirli tost

Bi de yulaf bar ve 4 kare bitter

Akşam 17.00
Yarım hamburger
Bir avuç patates
Ama az 1 tk dan az mayonez

Bi de magnum mini

Su 2 lt su

Adım saatim yarım gün yoktu şarj yoktu evde bıraktım
5.354

Son düzenleme:

Ben de 1.5 yıl önce çektirdim cnm Allah kolaylık versin
Altlı üstlü mü

Çok geçmiş olsun canım
Dişin hatrına da biraz dikkat edebilirsin
Hani tamamen kesmek olmasa da şekeri basit karbonhidratı azaltıp protein yeşillik faydalı yağ vs arttırabilirsin canım

Hadi gözün aydın canım tartıda çıkan rakam mutluluktan havaya ucurmustur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…