Evet canım bende buradayım bende seni gördüğüme çok sevindim biliyormusun geçen gün aklımdan geçtin
Nasılsın neler yapıyorsun sende gelsene aramıza
Selam tatlımSelam kızlar
Harikasın canım eline sağlık45. Etap Masterfit
Hanımlar eksileri tebrik ediyorum. Bu sıcaklarda azmedip kilo verdiler. Ben ve kilo alan diğer arkadaşlarım da inanıyorum en kısa sürede toparlanacağız
@sara28 tebrik ederim canım çok iyi menüler ve adımlar ile azmettin ve başardın
Amine Busra canım tebrik ederim motive değilim demiştin ama başardın
@Tutku44 canım tebrik ederim hem bizi motive etmeye çalıştın hem spor listemizi yaptın hem de kilo verdin
Masterfit 45. Etap 26Ağus. 2Eylül. fark CUMA CUMA yüzde @Tutku44 83,1 82,6 0,60 pastelfit 56,1 56,7 -1,06 Amine Busra (busra ytez) 78,9 78,3 0,76 @B O Z A 70,8 izinli @succulentaski 59,6 @DeryaOnDiet 72,8 73,9 -1,51 @gezegenfeza 79,5 izinli @sara_28 89,5 88,4 1,22
hemen aşağıya bak ama en çok olsan da güzel. En çok olan en çok verireline emeğine sağlık canım
hala grubun en fazla kilosu olan benim
Hemen yukarı bak aşkım.veriyoruz bu kiloları bu son olsunsabah 92 çıktım kızlar
Olursun kuzum işimiz motive. haftaya takımlar arası yarışmayı başlatalım mıİyiyim canım hamdolsun
Okullar açılacak inşallah koşturma başlıyor
Diyet yapamıyorum inşallah motive olurum.
Sen maşallah güzel vermişsin canım kutlarim
Canım saracim tebrik ederim inşallah bir daha 9lari hiç görmeyeceksin
Harikasın canım eline sağlık
hemen aşağıya bak ama en çok olsan da güzel. En çok olan en çok verir
Hemen yukarı bak aşkım.veriyoruz bu kiloları bu son olsun
Olursun kuzum işimiz motive. haftaya takımlar arası yarışmayı başlatalım mıZipzip-
yok değil. gerçi o da kaydı. geçen ay oldum. 1 hafta sonra yine 1 hafta süren koyu akıntı geldi. anlamadım. ilk defa oluyor böyle. zamanı kaydı.Özel dönem mi?
Canim 18 ine kadar benim burayi takip etmem zor ama siz isterseniz baslatabilirsinizHarikasın canım eline sağlık
hemen aşağıya bak ama en çok olsan da güzel. En çok olan en çok verir
Hemen yukarı bak aşkım.veriyoruz bu kiloları bu son olsun
Olursun kuzum işimiz motive. haftaya takımlar arası yarışmayı başlatalım mıZipzip-
Eline sağlık kaptanim45. Etap Masterfit
Hanımlar eksileri tebrik ediyorum. Bu sıcaklarda azmedip kilo verdiler. Ben ve kilo alan diğer arkadaşlarım da inanıyorum en kısa sürede toparlanacağız
@sara28 tebrik ederim canım çok iyi menüler ve adımlar ile azmettin ve başardın
Amine Busra canım tebrik ederim motive değilim demiştin ama başardın
@Tutku44 canım tebrik ederim hem bizi motive etmeye çalıştın hem spor listemizi yaptın hem de kilo verdin
Masterfit 45. Etap 26Ağus. 2Eylül. fark CUMA CUMA yüzde @Tutku44 83,1 82,6 0,60 pastelfit 56,1 56,7 -1,06 Amine Busra (busra ytez) 78,9 78,3 0,76 @B O Z A 70,8 izinli @succulentaski 59,6 @DeryaOnDiet 72,8 73,9 -1,51 @gezegenfeza 79,5 izinli @sara_28 89,5 88,4 1,22
18 ine ne kalmış ufaktan başlarız inşallah. Ben etiket yaparım talep olursa başlarız.Canim 18 ine kadar benim burayi takip etmem zor ama siz isterseniz baslatabilirsiniz
Tamam kaptanım18 ine ne kalmış ufaktan başlarız inşallah. Ben etiket yaparım talep olursa başlarız.
Yeni sezon başlasın o zamanTamam kaptanım
11 eylülde burda 1 yılımız doluyor bu aradaYeni sezon başlasın o zaman
Tamam canım bekliyoruzBen de bu sabah 62 çıktım, haftaya başlayacağım masterfit'e inşallah
diyetin nasıl gidiyor canım?İyi geceler bu ara yogundum geceden geceye ugrayabiliyorum
Diyet yaptığım söylenemez fulya. Ama gece kalkıp yemedim bu hafta. Hareketi arttırdim en azından kg almayı durdurdum. Sende 92 yazmışsın bu sabah için çok üzüldüm. Bir yerden başlamalıyız. Sağlık sorunlarına da üzüldüm.. bende haftaya iki diş cektircem çok stresliyimdiyetin nasıl gidiyor canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?