Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

yok değil. gerçi o da kaydı. geçen ay oldum. 1 hafta sonra yine 1 hafta süren koyu akıntı geldi. anlamadım. ilk defa oluyor böyle. zamanı kaydı.
Sıcakların da etkisi vardır. Ama kontrolü eline alman lazım. Hazır hissedene kadar en azından sabit kalmaya çalışsan

Sağlık sorunları olduğu zaman bende kendimi hep yemeye vuruyorum. Ama sonucunda hiç bir şey değişmediği gibi kendimi 10 15 kg almış buluyorum her defasında...

Günaydın kızlar iki günde bile 80 kilo olduğumu düşünüyorum 90olmadan donebilsem en azından
Günaydın canim
Günaydın kızlar
Günaydın Elhoşumm
Günaydıınnnnnn
Günaydın canim
Selamlar mutlu haftasonları
Günaydın canim
Günaydın kızlar
Günaydın canim
Günaydınlar kızlar
Günaydın canim

canım benim ben de seni çok seviyorum. evet zamanla geçecek Allahın izniyle.
buralardayım artık. bugün dışarı çıktım. yeni iri avokadolar gelmiş. onlarla çok doyurucu kahvaltı salatası yapıyorum ben. heveslendim birden. bu hafta yeniden aralıklı orucu deneyeyim.

Çok geçmiş olsun canım
Dişin hatrına da biraz dikkat edebilirsin
Hani tamamen kesmek olmasa da şekeri basit karbonhidratı azaltıp protein yeşillik faydalı yağ vs arttırabilirsin canım
yok kız diş hatırı falan dinlemedim yedim. ben de öyle olur sanıyordum ama olmadı belki şu ağız içi operasyonundan sonra bir süre dikkat etmek zorunda kalırım
yukarıda yazdığım gibi avokado aldım. onunla karışık salatalar yapıp içine yumurta peynir ya da başka protein, baklagil, sağlıklı tahıl vs ekleyerek salatalar yapacağım. onları zevkle yiyordum.

şu 92 yi hemen bir 88 e indirelim bakalım. 9 rakamlar ne yaa ben hiç alışık değilim

Sıcakların da etkisi vardır. Ama kontrolü eline alman lazım. Hazır hissedene kadar en azından sabit kalmaya çalışsan
evet canım aynen öyle. daha fazla artı olmamam ve 90 lardan kurtulmam lazım. pantalonlara, bluzlere giremiyorum. çünkü bu kiloda hiç olmadım daha önce. bir iki kıyafet aldım onlarla idare ediyorum. düşün yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…