Sıcakların da etkisi vardır. Ama kontrolü eline alman lazım. Hazır hissedene kadar en azından sabit kalmaya çalışsanyok değil. gerçi o da kaydı. geçen ay oldum. 1 hafta sonra yine 1 hafta süren koyu akıntı geldi. anlamadım. ilk defa oluyor böyle. zamanı kaydı.
Sağlık sorunları olduğu zaman bende kendimi hep yemeye vuruyorum. Ama sonucunda hiç bir şey değişmediği gibi kendimi 10 15 kg almış buluyorum her defasında...benim apseli diş çekildi sonunda. iyileşmesini bekliyorum. daha da süreç bitmedi.
evet sağlık randevularım var. bir de şu cerrahi müdahaleyi hayırlısıyla atlatırsam iyi olacak. tam anlamıyla Allahın izniyle Eylülün sonuna doğru diyete doğru düzgün başlarım. ama tabi şimdi de ayarlı yemeliyim.
bir yerden başlanmalı artık doğru söylüyorsun. ama öylesine yorgunum ki anlatamam. sürekli yatıp uyumak istiyorum.
sana da geçmiş olsun canım.
Günaydın canimGünaydın kızlariki günde bile 80 kilo olduğumu düşünüyorum 90olmadan donebilsem en azından
Günaydın ElhoşummGünaydın kızlar
Günaydın canimGünaydıınnnnnn
Günaydın canimSelamlar mutlu haftasonları
Günaydın canimGünaydın kızlar
Günaydın canimGünaydınlar kızlar
Yasasin
Günaydın canim
gunaydínnn kizlarrr
İnşallah istediğin kiloya inersin canım. Arriyetty de bizim arkadaşımız. Geç gördüm mesajını.
Pastelfitim vitaminsiz kalmışİyi pazarlar hanımlar
Maşallahın var ne diyimYasasin
canım benim ben de seni çok seviyorum. evet zamanla geçecek Allahın izniyle.
Hayatım seni çok seviyorum. Sağlık sorunlarının zaman dahilinde geçeceğine inanıyorum. Mutlaka motivasyonyunu yüksek tutmaya çalış. Böyle sıkıntılı zamanlar yaşayıp , her türlü, sıkıntı yaşıyoruz. Lütfen bizimle kal. Hep yanında olduğumuzu bilmeni istiyorum
yok kız diş hatırı falan dinlemedim yedim. ben de öyle olur sanıyordum ama olmadı
Çok geçmiş olsun canım
Dişin hatrına da biraz dikkat edebilirsin
Hani tamamen kesmek olmasa da şekeri basit karbonhidratı azaltıp protein yeşillik faydalı yağ vs arttırabilirsin canım
evet canım aynen öyle. daha fazla artı olmamam ve 90 lardan kurtulmam lazım. pantalonlara, bluzlere giremiyorum. çünkü bu kiloda hiç olmadım daha önce. bir iki kıyafet aldım onlarla idare ediyorum. düşün yaniSıcakların da etkisi vardır. Ama kontrolü eline alman lazım. Hazır hissedene kadar en azından sabit kalmaya çalışsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?