Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Neden izliyosun sadece

Teşekkür ederim daha iyiyim Elhoşumm sen nasılsın
Çok sevindim hep iyi ol sen
Ben de iyiyim. Akşama abimleri yemeğe çağırdım. Yemeklerin alt yapılarını hazırlıyorum.
Peynirli akordiyon börek
Karnıyarık, tavuklu nohutlu pilav
Mercimek çorbası , cacık
Çocuklar için köfte, patates (patlıcan sevmiyorlar )
Şekerpare( bitti sayılır şerbetini çekiyor)
Durum böyle tatlım.

Ooo kolay gelsin ellerine sağlık Elhoşumm

Bende dışardaydım zaten,şansımıza güzel olacak desene çıtırım,nem azaldıysa daha süper geçen senede azdı nem hiç bunalmamıştık hatta
Hocam çıtırım ekürim
Harika bir menü ellerine sağlık olsun çıtırım

bugun kutuphanemizde birden fazla dilde kitap okuma yapilacak ayni kitap ama farkli dillerde Turkce kitap okuyacagim bende.. cok heyecanli onurlu ve gururluyum .. Her hafta zaten Nederlands kitap okuma var bu hafta boyle harika bir hafta

Yürürken izledim. Hem yürüyüş hem yüzme yorucu oluyor. arada bir girdiğim oluyor tatlım.
Hıı öyle desene

Oh oh

Selamlar nasılsınız? İşi gücü hallettim yeni oturdum.
Selam cnm iyiyiz sana da afiyet olsun

bugun kutuphanemizde birden fazla dilde kitap okuma yapilacak ayni kitap ama farkli dillerde Turkce kitap okuyacagim bende.. cok heyecanli onurlu ve gururluyum .. Her hafta zaten Nederlands kitap okuma var bu hafta boyle harika bir hafta
Oyyyy

Ne güzel bir etkinlik. Nefesine kuvvet bitanem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…