Çok dua ediyorum tatiliniz harika geçsin diyeBende dışardaydım zaten,şansımıza güzel olacak desene çıtırım,nem azaldıysa daha süper geçen senede azdı nem hiç bunalmamıştık hatta
Hocam çıtırım ekürim
Harika bir menü ellerine sağlık olsun çıtırım
Çok akıılı bunlar çıtırım azcık fazla oturdunmu hemen dürtüyor kalk hadi diyeAkıllı saatimin aklını seveyim. Ayakta çok durdun biraz mola ver diyor
@pastelfit kaptan nörüyor kipilates yapıyordur giciks bugun yemek jubilemi yapayım cuma kervana yetişeyim. Kordiş de gelmedi
Çok sağol canım benim inşallah güzel bir tatil olur bizim içinde,minnoşum çok seviyor çünkü,su havuzlarına bayılıyor varya çok eğleniyoruz beraber olunca.Çok dua ediyorum tatiliniz harika geçsin diyeHer şey tıkır tıkır yolunda gitsin eküricim. enerjinle Antalya semalari bayram edecek. Burada olduğunu bilmek bana çok iyi gelecek.
Güzel dileğin için teşekkür ederim. Pirinçler ıslandı. Çorba kısık ateşte. Tavuklar didildi. Görsel eklemesem olmaz di mi
Eki Görüntüle 3126121
Kahve ve uykuKahve içiyorum sonra öğle uykusuna geçiş yapacağım
ellerine sağlık canım nefis görünüyorlar şimdiden afiyet olsunÇok dua ediyorum tatiliniz harika geçsin diyeHer şey tıkır tıkır yolunda gitsin eküricim. enerjinle Antalya semalari bayram edecek. Burada olduğunu bilmek bana çok iyi gelecek.
Güzel dileğin için teşekkür ederim. Pirinçler ıslandı. Çorba kısık ateşte. Tavuklar didildi. Görsel eklemesem olmaz di mi
Eki Görüntüle 3126121
Akıllı saatimin aklını seveyim. Ayakta çok durdun biraz mola ver diyor
@pastelfit kaptan nörüyor kipilates yapıyordur giciks bugun yemek jubilemi yapayım cuma kervana yetişeyim. Kordiş de gelmedi
Selam fesangimSelamlar kızlarcım
Çok dua ediyorum tatiliniz harika geçsin diyeHer şey tıkır tıkır yolunda gitsin eküricim. enerjinle Antalya semalari bayram edecek. Burada olduğunu bilmek bana çok iyi gelecek.
Eki Görüntüle 3126121
İyi tatillerÇok akıılı bunlar çıtırım azcık fazla oturdunmu hemen dürtüyor kalk hadi diye
Çok sağol canım benim inşallah güzel bir tatil olur bizim içinde,minnoşum çok seviyor çünkü,su havuzlarına bayılıyor varya çok eğleniyoruz beraber olunca.
Güzel dileklerin içinde çok sağol bitanem harikasın sen muhteşem bir kadınsın
Yemekler harika olmuş ellerine sağlık olsun
Daha güzel uyuyorum kahve içinceKahve ve uyku
Güzellik uykusu supeeer
Çok sağ ol kuzucumellerine sağlık canım nefis görünüyorlar şimdiden afiyet olsun
Hem de her zaman seve seve agirlarim eppemiMisafir kabul ediyor musun?
İyi tatiller
Daha güzel uyuyorum kahve içince
Şiskolar kervanına yetişmek kolay gelir bana...Kervana
Şu an ben de büyüüük bir odak sorunu yaşıyorum. Beraber aşarız inşallahBence ben kilo veremiycam kuzumolmuyor odaklanamiyorum
Hiç asasim yok galiba ahaha sipariş verdim yine tikincamŞu an ben de büyüüük bir odak sorunu yaşıyorum. Beraber aşarız inşallah
Ben de fenayım ama bunun sonu hayır değilHiç asasim yok galiba ahaha sipariş verdim yine tikincam
Başlayınca tüm bu huzursuzluklar sona erecek tatlım. Ne yiyeceğine acikmadan karar verirsen kan sekerin düşmeden tedbirini alırsın. Galiba falanla olmaz zayiflayanlar senden daha mı güçlü iradeli sanıyorsun alakası yok. Alışkanlık oluşması için kendine zaman ver.Hiç asasim yok galiba ahaha sipariş verdim yine tikincam
Öyle canım da o kafada hiç değilimBaşlayınca tüm bu huzursuzluklar sona erecek tatlım. Ne yiyeceğine acikmadan karar verirsen kan sekerin düşmeden tedbirini alırsın. Galiba falanla olmaz zayiflayanlar senden daha mı güçlü iradeli sanıyorsun alakası yok. Alışkanlık oluşması için kendine zaman ver.
Hıh sanki kendisi viktoryas secretŞiskolar kervanına yetişmek kolay gelir bana...
Şu an ben de büyüüük bir odak sorunu yaşıyorum. Beraber aşarız inşallah
Kaç kalori alıyorsun günlük canımHiç asasim yok galiba ahaha sipariş verdim yine tikincam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?