Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok dua ediyorum tatiliniz harika geçsin diye Her şey tıkır tıkır yolunda gitsin eküricim. enerjinle Antalya semalari bayram edecek. Burada olduğunu bilmek bana çok iyi gelecek.
Güzel dileğin için teşekkür ederim. Pirinçler ıslandı. Çorba kısık ateşte. Tavuklar didildi. Görsel eklemesem olmaz di mi

Akıllı saatimin aklını seveyim. Ayakta çok durdun biraz mola ver diyor
@pastelfit kaptan nörüyor ki pilates yapıyordur giciksbugun yemek jubilemi yapayım cuma kervana yetişeyim. Kordiş de gelmedi
Çok akıılı bunlar çıtırım azcık fazla oturdunmu hemen dürtüyor kalk hadi diye
Çok sağol canım benim inşallah güzel bir tatil olur bizim içinde,minnoşum çok seviyor çünkü,su havuzlarına bayılıyor varya çok eğleniyoruz beraber olunca.
Güzel dileklerin içinde çok sağol bitanem harikasın sen muhteşem bir kadınsın
Yemekler harika olmuş ellerine sağlık olsun

ellerine sağlık canım nefis görünüyorlar şimdiden afiyet olsun

Misafir kabul ediyor musun?
İyi tatiller
Kahve ve uyku
Güzellik uykusu supeeer
Daha güzel uyuyorum kahve içince

Misafir kabul ediyor musun?

İyi tatiller

Daha güzel uyuyorum kahve içince
Hem de her zaman seve seve agirlarim eppemi o zaman menü değişir tabi
Salatalik, semiz otu, yeşil mercimek yoğurt karıştır üzerine cevizli sos gezdir...sonra kabağı sotele eppeğime sun...bol detoks suyu unutmam tabi ki

Hiç asasim yok galiba ahaha sipariş verdim yine tikincam
Başlayınca tüm bu huzursuzluklar sona erecek tatlım. Ne yiyeceğine acikmadan karar verirsen kan sekerin düşmeden tedbirini alırsın. Galiba falanla olmaz zayiflayanlar senden daha mı güçlü iradeli sanıyorsun alakası yok. Alışkanlık oluşması için kendine zaman ver.

Öyle canım da o kafada hiç değilim emeklilik nasıl gidiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…