Lavişim güzel Hemşom Antep'te olup çıtır kalanlara madalya takmak lazım. Sen yine iyisin. İnersin inşallah istediğin kiloya.Hiç dikkat etmiyor umboşver ya yemeden duramıyorum ne yapım aslında 57 istedrdim ama hep geri 60 Lara çıkıyor yolum
Tamam cnm olmuşHedef60kgolmak cnm alıntı yapamadım
Günaydın kaptanim
Tamam canımHaftasonlari zor oluyor biraz canım çocuklarla
Gel gel canım sıkmıyoruz burdahahahhaha korkak tedi ooo2 gündür geliyo bakıyo kaçıyo
Ayyyyy inşİstediğin kiloya gel zaten vücud dengeler beni dinle
Teşekkür ederim canımCanım hangi semttesin
Eline sağlık kaptanım
Canım az yeme zaten 70lere kadar gelirsin bol yiyerek
Bi de evet leslie bile yapsan faydalı canım
Kalbini bi tık hızlandır yeter
Uff tatlım bunların hepsi tansiyon düşürücü şeyler
Protein ve tuz da yeterli değil ki tutsun
Geçmiş olsun
Canım adım maşallah
Canım evet düşük normalde kaç çıkıyor
Bi tuzlu ayran iç istersen küçük ,sonra tekrar ölç canım
Çankaya kaptanım Anıtkabir in karşısındaki mahalle
Ah hayatım sen de haklısın
Sevgili masterfit ekibi ,
Takımlar kuruldu heyecanla basliyoruz
Bu haftada spor takibini yapacagimmalesef hukumet istifami almiyo ,okumuyo diyom benden spor bakani olmaz az daha dişini sık bile demiyorr
vel hasıl bende gecen haftanin kara listesini (bir sonraki mesajimda olacak hızlica bakip geciniz)ve yeni mukemmel listemizi paylasiyorum
Sizden iki ricam var
Menu ve spor listelerinize tarih yazabilir misiniz ? Baska turlu benim için cok zor olur.. Adim dısında baska spor yapildığında 1. sayfadaki spor puanlarina gore hesaplamanizi rica ediyorum.
Simdiden çok teşekkür ediyorum ..
O zamannn süper hafta başlasınnn
Hedef60kgolmak
@Aijoo
@sara_28
@DombiliKus
@Tutku44
@icecreamm
@_ASTRAL_
Elhan
pastelfit
aypare ackerman
@erenmothers
@askrhpozitif
@karamelllim
@Kinoalihatun
Eki Görüntüle 3128234
Zipzip-
Cordelia
Eline sağlık canımGecen haftanın degerli iki uyesini kalpten tebrik ediyorum
pastelfit
@sara_28
bu hafta gecti artık onümuze bakacağız
Eki Görüntüle 3128235
Tamam haftaya canımMesajı yeni görüyorum. Bu hafta geçti diye düşündüğümden dün saat kolumda değildi. Avantajı etkileyecekse, bu hafta çıkart beni kaptanım
Teşekkür ederim Aşkitom. Yemin ederim ben senden tırsıyomuşum. Acıktıkça salatalık kemiriyorumAfiyet olsun canım.
Merhaba kaptanımIyi pazarlar kaptanim
Oy maşallahAmin inşallah ablacım, kv kbaba yaşlılar. Karşı dairelerindeyizsorun yok şimdilik, bebeleri büyüteyim biraz sonra gideriz uzaklara 16+5 oldu minik kızımız
Teşekkür ederim canım kaptanım
Sen Batıkent’ten bahsediyorsun bence
İnşallah canım, 100 kiloya kadar yolu var
Teşekkür ederim canım.Evet kilo verilir, sağlıklı olalım da
16+5 haftalık oldu canım
Amin inşallah canım, hepimiz ailelerimizle mutlu yaşayalım inşallah
Tatlimmmm bütün paslarim senin olsun...
Valla toplanmanizi bekliyorum. Sabah doksanlarda seni aradım napıyor diye yazamadan işe güce dalmışım. Arkadaşlarim hep sitem ediyor inan ki haklısınız.
Dua ordusu arkanda tatlım ..kızlar da okuyor şimdi eminim benim gibi düşünüyorlar. Sağlık ve huzurla geçsin günlerin. Allah yardımcın olsun. Her türlü işlerinde kolaylıklar dilerim.valla toplanamıyorum bir türlü. iş yoğunluğu içinde boğuldum. arda arda doktor randevularım var. kendimi kaybettim Elhanım
siteye girdiğimde 90 lara da uğruyorum ama son dönemde hiç ilgilenemedim. orası da çok sakinledi. herkes koptu bu dönem. herkes toplanmayı bekliyor. hepimizin kafalar dağınık.
ben aslında iş yoğunluğunu ve şu sağlık randevularımı atlatsam toplanıp tam gelicem aralıklı oruca da tam başlayacağım ama bi bitmedi yoğunluk. neyse Allah sağlık, afiyet, huzur versin de elbet toplanırım.
yoksa ben de çok özeldim hepinizle diyet-spor yapmayı.
bekleyin beni anacım
Kaçamak yokTeşekkür ederim canım
Ah hayatım sen de haklısınBen de okul derdine düştüm, bi de burayı takip etmeye çalışıyorum. Seni hiç düşünmedim Sık dişini yapabilirsin, şimdi sporlar da coşar
Eline sağlık canım
Tamam haftaya canım
Teşekkür ederim Aşkitom. Yemin ederim ben senden tırsıyomuşum. Acıktıkça salatalık kemiriyorum
Merhaba kaptanım
Oy maşallahkocaman olmuş
Doktor civanım türküsünü boşuna mı çaldık oynadık tatlım
Allah kolaylık versin tatlımvalla toplanamıyorum bir türlü. iş yoğunluğu içinde boğuldum. arda arda doktor randevularım var. kendimi kaybettim Elhanım
siteye girdiğimde 90 lara da uğruyorum ama son dönemde hiç ilgilenemedim. orası da çok sakinledi. herkes koptu bu dönem. herkes toplanmayı bekliyor. hepimizin kafalar dağınık.
ben aslında iş yoğunluğunu ve şu sağlık randevularımı atlatsam toplanıp tam gelicem aralıklı oruca da tam başlayacağım ama bi bitmedi yoğunluk. neyse Allah sağlık, afiyet, huzur versin de elbet toplanırım.
yoksa ben de çok özeldim hepinizle diyet-spor yapmayı.
bekleyin beni anacım
bi yeşil çay patlayatım bari Eki Görüntüle 3128389
bu güzeller kim söyleyin bakalımmmmmmmmm
Bizizbu güzeller kim söyleyin bakalımmmmmmmmm
o elinizdekini ben de çok severim haberiniz olsunnn
Gel birlikte yiyelimo elinizdekini ben de çok severim haberiniz olsunnn
Gel beraber yiyelim tatlımo elinizdekini ben de çok severim haberiniz olsunnn
Bence de kaptanımGel birlikte yiyelim
Gel birlikte yiyelim
atlar gelirim bakın tutmayın beniiiGel beraber yiyelim tatlım
Gel canim gel degisiklik oluratlar gelirim bakın tutmayın beniii
Şu kulüpte gördüğüm en güzel kare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?