Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tamam cnm olmuş

Günaydın kaptanim

Haftasonlari zor oluyor biraz canım çocuklarla
Tamam canım

hahahhaha korkak tedi ooo 2 gündür geliyo bakıyo kaçıyo
Gel gel canım sıkmıyoruz burda

İstediğin kiloya gel zaten vücud dengeler beni dinle
Ayyyyy inş

Teşekkür ederim canım
Ah hayatım sen de haklısınBen de okul derdine düştüm, bi de burayı takip etmeye çalışıyorum. Seni hiç düşünmedim Sık dişini yapabilirsin, şimdi sporlar da coşar
Gecen haftanın degerli iki uyesini kalpten tebrik ediyorum
pastelfit
@sara_28

bu hafta gecti artık onümuze bakacağız
Eki Görüntüle 3128235
Eline sağlık canım
Mesajı yeni görüyorum. Bu hafta geçti diye düşündüğümden dün saat kolumda değildi. Avantajı etkileyecekse, bu hafta çıkart beni kaptanım
Tamam haftaya canım
Afiyet olsun canım .
Teşekkür ederim Aşkitom. Yemin ederim ben senden tırsıyomuşum. Acıktıkça salatalık kemiriyorum
Iyi pazarlar kaptanim
Merhaba kaptanım
Oy maşallah kocaman olmuş

Tatlimmmm bütün paslarim senin olsun...
Valla toplanmanizi bekliyorum. Sabah doksanlarda seni aradım napıyor diye yazamadan işe güce dalmışım. Arkadaşlarim hep sitem ediyor inan ki haklısınız.
valla toplanamıyorum bir türlü. iş yoğunluğu içinde boğuldum. arda arda doktor randevularım var. kendimi kaybettim Elhanım
siteye girdiğimde 90 lara da uğruyorum ama son dönemde hiç ilgilenemedim. orası da çok sakinledi. herkes koptu bu dönem. herkes toplanmayı bekliyor. hepimizin kafalar dağınık.
ben aslında iş yoğunluğunu ve şu sağlık randevularımı atlatsam toplanıp tam gelicem aralıklı oruca da tam başlayacağım ama bi bitmedi yoğunluk. neyse Allah sağlık, afiyet, huzur versin de elbet toplanırım.
yoksa ben de çok özeldim hepinizle diyet-spor yapmayı.

bekleyin beni anacım

Dua ordusu arkanda tatlım ..kızlar da okuyor şimdi eminim benim gibi düşünüyorlar. Sağlık ve huzurla geçsin günlerin. Allah yardımcın olsun. Her türlü işlerinde kolaylıklar dilerim.

Kaçamak yok
Allah beni hayatına boşuna sokmadı.
fesang her lokmasinda beni hatirlardi bir zamanlar.. gelsin napacagimi biliyorum ben. Yarın 500 gr dan az eksiyle gel de göreyim
Fotomdaki mesajı gördün mü

Allah kolaylık versin tatlım

şifa olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…