Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tamam kaptanım saba ekliyorum, _ASTRAL_ kırmızıya ekliyorum adımların ile destek vereceksin

Mesajı yeni görüyorum. Bu hafta geçti diye düşündüğümden dün saat kolumda değildi. Avantajı etkileyecekse, bu hafta çıkart beni kaptanım

Afiyet olsun canım .

Gecen haftanın degerli iki uyesini kalpten tebrik ediyorum
@pastelfit
sara_28

bu hafta gecti artık onümuze bakacağız
Eki Görüntüle 3128235
Eline sağlık kaptanim

Uzun zamandır kullanmıyorum ilaç aslında tekrar tahlil yaptırmam lazım cnm ama işte gidemedim bi türlü
Sabah kahvaltı ile birlikte 1000 kalori olmuştu cnm Buarada
Kuzum nasıl 1.000 kalori oldu uygulaman varsa ss atar mısın

10 Eylül günlük adım
Canım 8.000 adım atmaya çaylışıyoruz aklında bulunsun bir de Tutku44 arkadaşımızı etiketliyoruz tatlım

Mesajı yeni görüyorum. Bu hafta geçti diye düşündüğümden dün saat kolumda değildi. Avantajı etkileyecekse, bu hafta çıkart beni kaptanım
Canım bugünden itibaren takmak ister misin?
1 hafta 1 haftadır

Sabah taktım. Sporumu da yaptım. 6 bindeyim

Ama dün adımım yok diye takımın avantajını kötü etkilemeyeyim. Listeye haftaya da alabilirsiniz

Ayağına sağlık kuzum
4 gün kaldı 8.000 yapmaya çalışalım

Sabah taktım. Sporumu da yaptım. 6 bindeyim

Ama dün adımım yok diye takımın avantajını kötü etkilemeyeyim. Listeye haftaya da alabilirsiniz
Oh oh canım
Yok canım önemli olan bol hareket edelim biraz da yemekten kısalım daha mutlu insanlar olcaz benim burdaki mottom bu cnm sen rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…