- 31 Temmuz 2020
- 20.378
- 60.243
- 548
Günaydın canimGünaydın
Günaydın canim daha iyiyim sen nasilsinGünaydın kaptanım nasıl oldun ne zaman dönüyorsun buraya
Günaydın canimGünaydın️
Günaydın kaptanimGünaydın bebeklerrr
Kırmızı takımım
Amine Busra
icecreamm
Tutku44
Hallederiz
sara_28
Ne yapıyorsanız devam edin yaklaşık olarak kırmızı güllerimkasmayın ama yeterli beslenin, olabildiğince protein alın ve hareket edin
Amacımız daha hareketli,yapabildiğimiz kadar normal tempo sporlu ve biraz daha dikkatli yemek sadece
Hepinizi seviyorum
Artı eksi benim için önemli değil (ilk kaptan olabilirim bu tarz)
Haftanın sonunda kendimizle gurur duyacak şeyler yapmış olalım tek isteğim bu
Haftasonlari zor oluyor biraz canım çocuklarlaAyağına sağlık kuzum
4 gün kaldı 8.000 yapmaya çalışalım
Oh oh canım
Yok canım önemli olan bol hareket edelim biraz da yemekten kısalım daha mutlu insanlar olcazbenim burdaki mottom bu cnm sen rahat ol
Iyi pazarlar kaptanimİyi pazarlar hanımlar
Amin inşallah ablacım, kv kbaba yaşlılar. Karşı dairelerindeyizHayırlı olsun canım hem evin hem okulun. Mutlu yaşa inşallah. Akrabalardan uzak tutsaydiniz evihamilelik nasıl geçiyor? Kaç haftalık oldunuz? Arada bir veya sık sık gelirsin değil mi
Teşekkür ederim canım kaptanımHayırlı olsun canim yeni görev yerleriniz
Sen Batıkent’ten bahsediyorsun benceÇok imrendim.Bahçeli dediğin yer park mi kuzum? Çaprazında Gimsa var.
İnşallah canım, 100 kiloya kadar yolu varHarikasın tatlım inşallah çok almazsın
Teşekkür ederim canım.Evet kilo verilir, sağlıklı olalım daHarikasın şiram bebeğini sağlıkla kucağına al kilo nasıl olsa verilir
16+5 haftalık oldu canımAfiyet olsun canım, çok iyi yürümüşsünyürüyüşten maksimum fayda sağlamak istiyorsan çok hızlı yürü, arada yavaşlayıp dinlen yine hızlan . Ben o şekilde çok kilo verdim.
Kendini nasıl hissediyorsun , şu an iyi misin hayatım
Hayırlı olsun canım, kaç aylık oldu
Amin inşallah canım, hepimiz ailelerimizle mutlu yaşayalım inşallahDiyet hep yapılır canımhadi hayırlı olsun mutlu mesut günleriniz olsun ailecek
Afiyet olsun aşkım
hahahhaha korkak tedi ooo
16+5 maşallahAmin inşallah ablacım, kv kbaba yaşlılar. Karşı dairelerindeyizsorun yok şimdilik, bebeleri büyüteyim biraz sonra gideriz uzaklara 16+5 oldu minik kızımız
Teşekkür ederim canım kaptanım
Sen Batıkent’ten bahsediyorsun bence
İnşallah canım, 100 kiloya kadar yolu var
Teşekkür ederim canım.Evet kilo verilir, sağlıklı olalım da
16+5 haftalık oldu canım
Amin inşallah canım, hepimiz ailelerimizle mutlu yaşayalım inşallah
İstediğin kiloya gel zaten vücud dengeler beni dinleSelam canım maşallah
Biz de alıyoruz veremiyoruz filan işte öyle
Hiç dikkat etmiyor umPrensesim iki ayda sadece iki kilo süper ama dikkat et sonra önünü almak zor oluyor
Teşekkür ederim ablacım, inşallah16+5 maşallahyolun üçte ikisine gelmişsiniz. Sağlıkla ilerleyin inşallah.
taşınmışsın hayırlı olsun canım. bebişin de sağlıkla doğsun inşallahTeşekkür ederim ablacım, inşallah
Aynı durumdayızHiç dikkat etmiyor umboşver ya yemeden duramıyorum ne yapım aslında 57 istedrdim ama hep geri 60 Lara çıkıyor yolum
Tatlimmmm bütün paslarim senin olsun...
Bende iyiyim canım dönecek olmana sevindimGünaydın canim
Günaydın canim daha iyiyim sen nasilsin
Haftaya pazar dönmüş olurum canim
Günaydın canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?