- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 44
Tamamdır kaptanımMAVİ ÇEKİRGELER
Hoşgeldiniz hanımlar
Güzel bir hafta olacak hissediyorum. Kıran kırana yarışıp bu etabı kazanacağız. Haftasonu çok dikkatli olalım. Hava güzel, yürüyüşlerimizi ihmal etmeyelim. Hepinize bol bol eksiler diliyorum
Çok kıymetli masterfit ekibi,
Haftanin toplam spor puanlarınin neticesinde
1. @Baklavali_Cheesecake
2. @sara_28
3.Hallederiz
Haftanın adım sayılarında sıralama
1.@sara_28
2.@Baklavali_Cheesecake
3.@DombiliKus
Kendilerini canı gönülden tebrik ederiz
Listede harika sayılar var herkesi tebrik ediyorum*
@Baklavali_Cheesecake
Amine Busra
@sara_28
Hallederiz
Tutku44
@icecreamm
@_ASTRAL_
@Elhan
pastelfit
@aypare ackerman
erenmothers
@askrhpozitif
@karamelllim
Kinoalihatun
Umit ediyorum ki bu hafta daha güzel olsun
Eki Görüntüle 3131585
*kendim hariç
adımlarım var ama menu paylasmadigim icin saymadim
Zipzip-
Cordelia
Eline emeğine sağlık canım
Günaydın cordeliamGünaydın MasterFit ekibi seviliyorsunuz hem de cookkkk
Çaylar kahveler hazır, kimler yürüyüşte? ben menemen in yumurtasını kırarken biri simit tam buğday ekmeği kapiverse ne iyi olur.
Günaydın tatlım benim.Günaydın cordeliam
İyiyim şükür sağol canım sen nasılsın?Zeynep_Nihal nerdesin prensesim,?
Kinoalihatun canım kolun iyileşmiştir nasılsın her şey yolunda mı?
Bebeğim 3 kedim kaldı birisinde iltihab göz ülserine çevirmiş. Veto oyle dedi. Neyse şimdi tedavide gözü kötü durumda inşallah iyi olur. Sürekli damla jel vs kullanıyorum. Bu gün yeğenler ben de. Dün geldiler. Eşim karşıda. Hayat her şeye rağmen güzel. Sizler harikasınız.Cordelia cordişim durumlar nasıl??
Çok şükür kuzum az yukarda detay verdim.İyiyim şükür sağol canım sen nasılsın?
İnşallah kedicik iyileşirBebeğim 3 kedim kaldı birisinde iltihab göz ülserine çevirmiş. Veto oyle dedi. Neyse şimdi tedavide gözü kötü durumda inşallah iyi olur. Sürekli damla jel vs kullanıyorum. Bu gün yeğenler ben de. Dün geldiler. Eşim karşıda. Hayat her şeye rağmen güzel. Sizler harikasınız.Sağol bebeğim. Sen nasılsın?
Günaydın canım benim.Günaydın bizde kahvaltımızı yaptık. Çamaşır katlandı bir posta. Şimdi mutfağa görüşeceğimsonra kıza okula koymaya poğaça yaparım. Kızları banyo yaptırırım. Öğleden sonra mevkide gidicez
Amin canım. Önce kör olacak dediler kontrolde iyiye gidiyor dediler. Çok mutlu oldum. İnşallahİnşallah kedicik iyileşir
Bende yatardim eskidenGünaydın canım benim.Kolay gelsin. Ben malak gibi yatarken sen neler yapıyorsun ay utandım
İnşallah öyle bir şey olmaz ya. Bizimde bir tanıdık ev önünde besledikleri kedinin yavrusunu almışlar eve.bastan hasta sanmislar. Sonra veterinere götürünce görmediğini öğrenmişler. Evde zaten bir kedi vardı ikisi ağır gelmiş şuan ne yapacaklarını da bilemiyorlarmisAmin canım. Önce kör olacak dediler kontrolde iyiye gidiyor dediler. Çok mutlu oldum. İnşallah
6. Takımda bir süre berabermişiz.Zayıflama takımlarından olabilir bu gunluklerde de çok takıldım zamanında makbule007 idi eski nickim
Ah kuzum… Hiç girmeyeceğim bu konuya, oturup ağlarım yoksaCicikuşum sen bir gün olsun oturup dinlenmez misin
16 eylul cuma menüsü
10.00 1 haslanmis yumurta ,3zeytin ,1 yesil zeytin 2 domates
15.00 1 kase domates corbasi
18.00 2 tane fındık lahmacun salata yogurt
Su 2lt
17 eylul cumartesi menüsü
10.00 domates ve maydonozlu omlet ,2 dlim peynir,2 zeytin
14.00 1 elma,2 kare bitter
18.00 4 yk etli turlu,4 yk pirinc pilavi ,1 kase cacık
19.30 4 tane badem
su 2 lt
Spor
3984adım ...398 puan
erenmothers
pastelfit
Zipzip-
Göz ülseri ne ayol neler neler var yahuBebeğim 3 kedim kaldı birisinde iltihab göz ülserine çevirmiş. Veto oyle dedi. Neyse şimdi tedavide gözü kötü durumda inşallah iyi olur. Sürekli damla jel vs kullanıyorum. Bu gün yeğenler ben de. Dün geldiler. Eşim karşıda. Hayat her şeye rağmen güzel. Sizler harikasınız.Sağol bebeğim. Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?