Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tamamdır kaptanım

Eline emeğine sağlık canım

Cordelia cordişim durumlar nasıl??
Bebeğim 3 kedim kaldı birisinde iltihab göz ülserine çevirmiş. Veto oyle dedi. Neyse şimdi tedavide gözü kötü durumda inşallah iyi olur. Sürekli damla jel vs kullanıyorum. Bu gün yeğenler ben de. Dün geldiler. Eşim karşıda. Hayat her şeye rağmen güzel. Sizler harikasınız. Sağol bebeğim. Sen nasılsın?

İnşallah kedicik iyileşir

Günaydın canım benim. Kolay gelsin. Ben malak gibi yatarken sen neler yapıyorsun ay utandım

Günaydın canım benim. Kolay gelsin. Ben malak gibi yatarken sen neler yapıyorsun ay utandım
Bende yatardim eskiden biz bu sene sabahçı olduk teyzesi. O yüzden benim cadılar 1 haftada alıştılar erken kalkmaya bir yandan iyi oluyor işlerimin çoğu öğlene kalmadan bitmiş oluyorsa işte gecede yazmıştım eşim vardiyaya donecekmis. Gündüz gelip nasıl uyuyacak çok merak ediyorum

Amin canım. Önce kör olacak dediler kontrolde iyiye gidiyor dediler. Çok mutlu oldum. İnşallah
İnşallah öyle bir şey olmaz ya. Bizimde bir tanıdık ev önünde besledikleri kedinin yavrusunu almışlar eve.bastan hasta sanmislar. Sonra veterinere götürünce görmediğini öğrenmişler. Evde zaten bir kedi vardı ikisi ağır gelmiş şuan ne yapacaklarını da bilemiyorlarmis

16 eylul cuma menüsü

10.00 1 haslanmis yumurta ,3zeytin ,1 yesil zeytin 2 domates
15.00 1 kase domates corbasi
18.00 2 tane fındık lahmacun salata yogurt
Su 2lt

17 eylul cumartesi menüsü

10.00 domates ve maydonozlu omlet ,2 dlim peynir,2 zeytin
14.00 1 elma,2 kare bitter
18.00 4 yk etli turlu,4 yk pirinc pilavi ,1 kase cacık
19.30 4 tane badem
su 2 lt
Spor
3984adım ...398 puan

erenmothers
pastelfit
Zipzip-

sevgili tutku,
Geç menu bildirmekten ötürü bugün 1000 adım daha fazla yürümelisin.
paketli gıda tuketiminden ötürü bugun 100 tane bolgesel hareket yapmalısın
Afiyet olsun

İstedigimiz düzene girene dek...
İstedigimiz beden olana dek ..

Göz ülseri ne ayol neler neler var yahu bir an önce şifa bulsun inşallah kedicik

Sen daha harikasın cordişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…