Biraz kendine müsaade et, uzat ayakları bir dizi izle kuşumAh kuzum… Hiç girmeyeceğim bu konuya, oturup ağlarım yoksa
Bir aksilik çıkmazsa, bugünü sadece rutin işlere, ütü ve kişisel bakıma ayırdım canımBiraz kendine müsaade et, uzat ayakları bir dizi izle kuşum
Canım emeğine sağlık
Çok kıymetli masterfit ekibi,
Haftanin toplam spor puanlarınin neticesinde
1. @Baklavali_Cheesecake
2. @sara_28
3.Hallederiz
Haftanın adım sayılarında sıralama
1.@sara_28
2.@Baklavali_Cheesecake
3.@DombiliKus
Kendilerini canı gönülden tebrik ederiz
Listede harika sayılar var herkesi tebrik ediyorum*
@Baklavali_Cheesecake
Amine Busra
@sara_28
Hallederiz
Tutku44
@icecreamm
@_ASTRAL_
@Elhan
pastelfit
@aypare ackerman
@erenmothers
@askrhpozitif
@karamelllim
@Kinoalihatun
Umit ediyorum ki bu hafta daha güzel olsun
Eki Görüntüle 3131585
*kendim hariç
adımlarım var ama menu paylasmadigim icin saymadim
Zipzip-
@Cordelia
Hoş buldum kuzummmHoşgeldin bebeğim
ah canım benim ne çok ayakta kalmişsıniyi geceler kızlar. Günün özetini anlatmaya geldim. Çok yoğun ve yorucu bir gündü, bayıldım bayılacağım şu an
18 eylül c.tesi menüler
Sabah 10.30
4 yk menemen,
2 kk peynir,
Domates, yeşillik,
2 dilim tb ekmeği.
Öğlen 13.00
3 kuru incir,
6 çiğ badem.
Mercimek köftesi yaptım sonrasında, gidip gelip hepsini de yedim(yarım su bardağı mercimek, yarım su bardağı kısırlık bulgur, 2 yk sızma zeytinyağ ve bol yeşillik)
Su:3 lt.pastelfit
18 eylül adımlar
Eki Görüntüle 3131554
16.527 adım (ve hepsi ev işleri yaparken)
Tutku44
pırıl pırıl
17 eylül cumartesi
Kahvaltı: 2 dlm kepekli ekmeğe 1 ince dilim light beyaz peynirli tost, 1 yumurta,havuç salatalık haşlanmış pancar sade türk kahvesi
Ara: geceden granolalı baharatlı yoğurt
Öğlen: 1 kase mercimek çorbası, 1 dlm tb ekmek
Ara: 200 ml light süt, şekersiz hurmalı kurabiye
Akşam: tonlu salata,küçük kepekli baget
Ara: şekersiz çikolata 10 gr, sade türk kahvesi
2 lt su
8.012 adım
@erenmotherspastelfit
ay evet abla ya .. allah razi olsunGünümüz günümüzü tutmuyor. Hayat ne sunuyorsa onu yaşıyoruz. İnşallah güzellikler seninle olur canım
Canım ellerine sağlık. Sporda başarı gösteren bütün arkadaşlarımi tebrik ederim.
rica ederim cordisimEllerine sağlık bitanem
rica ederimm canmmmmTamamdır kaptanım
Eline emeğine sağlık canım
hepimizin emegine saglikCanım emeğine sağlık
Resmen ağam bizimle eğleniyiİnanırım canım. Vücudumuz sırlar barındırıyor. Bir defasında kabak diyeti yapıp kilo almıştım. 2019 ' da hiç unutmam. Gülmüştü arkadaşlar. Sonra o kabus geçti şükür.
Bizimki almaya başladı bende ona artık sağlığı için kilo vermesi gerektiğini söylüyorumAhhh inşallah.. benimki de her dk acıksın ve bir gram yağı olmasın çok sinir
HarikasınBir aksilik çıkmazsa, bugünü sadece rutin işlere, ütü ve kişisel bakıma ayırdım canım
Benim beyim 40 yaşında bence artık almaz ama belli de olmaz tabi. Canı ne zaman ne yemek isterse yiyor ve asla kilo almıyor. Ben o yerken baksam bile kilo alıyorumBizimki almaya başladı bende ona artık sağlığı için kilo vermesi gerektiğini söylüyorumyaşattığın yasatmadan ölmezmis insan
Benimki de aşırı yer ama metobolizmasi hızlı 4 5 yıldır en fazla 3 4 kg almıştır. Gerçi fazlası var ama onun yediğine göre 100 falan olmalıydıBenim beyim 40 yaşında bence artık almaz ama belli de olmaz tabi. Canı ne zaman ne yemek isterse yiyor ve asla kilo almıyor. Ben o yerken baksam bile kilo alıyorum
Alır alır çok dua etBenim beyim 40 yaşında bence artık almaz ama belli de olmaz tabi. Canı ne zaman ne yemek isterse yiyor ve asla kilo almıyor. Ben o yerken baksam bile kilo alıyorum
Erkeklerin tek kıskanılacak yönleri metolari zatenBenimki de aşırı yer ama metobolizmasi hızlı 4 5 yıldır en fazla 3 4 kg almıştır. Gerçi fazlası var ama onun yediğine göre 100 falan olmalıydı80 şuan
Adalet yok işteBenimki de aşırı yer ama metobolizmasi hızlı 4 5 yıldır en fazla 3 4 kg almıştır. Gerçi fazlası var ama onun yediğine göre 100 falan olmalıydı80 şuan
Oğlum alsın ya 9 yaşında 22 kiloAlır alır çok dua etbiz 48 yaşındayız 2 senedir almaya başladı teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?