Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım emeğine sağlık

ah canım benim ne çok ayakta kalmişsın
Allah işlerini rast getirsin
pırıl pırıl
sifa olsun
Günümüz günümüzü tutmuyor. Hayat ne sunuyorsa onu yaşıyoruz. İnşallah güzellikler seninle olur canım
ay evet abla ya .. allah razi olsun
hayatımda sıradan günler gecirdigimde hic bir durakta inmeyen bir yolcu otobusunde hissediyorum.. birseyler uretip hayatima katkida bulundugumda durakta inip nefes aldigimi hissediyorum
Canım ellerine sağlık. Sporda başarı gösteren bütün arkadaşlarımi tebrik ederim.
rica ederim abla
Ellerine sağlık bitanem
rica ederim cordisim
Tamamdır kaptanım

Eline emeğine sağlık canım
rica ederimm canmmmm
Canım emeğine sağlık
hepimizin emegine saglik

İnanırım canım. Vücudumuz sırlar barındırıyor. Bir defasında kabak diyeti yapıp kilo almıştım. 2019 ' da hiç unutmam. Gülmüştü arkadaşlar. Sonra o kabus geçti şükür.
Resmen ağam bizimle eğleniyi(fucud için şey ettiydim )

Ahhh inşallah.. benimki de her dk acıksın ve bir gram yağı olmasın çok sinir
Bizimki almaya başladı bende ona artık sağlığı için kilo vermesi gerektiğini söylüyorum yaşattığın yasatmadan ölmezmis insan

Bizimki almaya başladı bende ona artık sağlığı için kilo vermesi gerektiğini söylüyorum yaşattığın yasatmadan ölmezmis insan
Benim beyim 40 yaşında bence artık almaz ama belli de olmaz tabi. Canı ne zaman ne yemek isterse yiyor ve asla kilo almıyor. Ben o yerken baksam bile kilo alıyorum

Benim beyim 40 yaşında bence artık almaz ama belli de olmaz tabi. Canı ne zaman ne yemek isterse yiyor ve asla kilo almıyor. Ben o yerken baksam bile kilo alıyorum
Benimki de aşırı yer ama metobolizmasi hızlı 4 5 yıldır en fazla 3 4 kg almıştır. Gerçi fazlası var ama onun yediğine göre 100 falan olmalıydı 80 şuan

Alır alır çok dua et biz 48 yaşındayız 2 senedir almaya başladı teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…