Teşekkür ederimmZipzip- kaptanımıza soralım o zaman o sana gerekli bilgilendirmeyi yapsın yarışlarımız kilo verme odaklı canım ama adım yarışı yapan arkadaşlarda oluyor
HoşgeldinBen 50 kiloyum ama çok sağlıksız besleniyorum, bir de sporda düzenimi oturtamıyorum bi türlü, katılmak isterimmm
Sinav sanki gecen sınavdan daha iyiydi canim ama emin değilimNasılsın kuuzm sınav nasıldı
Merhaba canim bende cok aktif değilim 1 aydir sinav ve yogunluklarim vardiMerhaba kızlar, iyi akşamlar herkeseben geldim, fakat; sehirdışından dönüşümüz kasım ayını bulacak gibi duruyor, tartımı almadım, istesem de katılamam yarışmaya. Merak edenler olursa etmeyin diye uğradım bir nevî. İnsaallah kilolarinizi saglikla verin. Basarilar sizlere. Zipzip- selam dostum. Nasılsın? Bildirim trafigi bakimindan tekrar pasif hâle getiririm muhtemelen üyeligimi. Yetisemeyebiliyorum mesajlara. Elhan mesaji duzenledim tekrardan hoşçakalın
Hosgeldin canimBen 50 kiloyum ama çok sağlıksız besleniyorum, bir de sporda düzenimi oturtamıyorum bi türlü, katılmak isterimmm
Hoş buldum çok teşekkür ederimHosgeldin canim
Menulerini paylaşıp,spor yapabilirsin bizimle destek oluruz her zaman
Hayırdır inşallah.Kizlar benim yarıştan çekilmem mümkün mü farklı durumlarım var inşallah ilrride katılırım. Gelemiyorum telefonum da yok servise verdim evde olmayacağım bı dua grubu var oraya bildirim yapmaya girerm
Önemli bir sorun yoktur insallah canim telefonun yapildiginda bekliyoruz yenidenKizlar benim yarıştan çekilmem mümkün mü farklı durumlarım var inşallah ilrride katılırım. Gelemiyorum telefonum da yok servise verdim evde olmayacağım bı dua grubu var oraya bildirim yapmaya girerm
Sohbet muhabbet de oluyor.Burda sadece kilo mu veriyoruz
Nere gittin gezdin fink fink o kdar15 bin adimdayim kalkın kızlar
Abla cok tatlısın yaAz önce bozayi gördüm. Bu kız siteden çıkış butonuna basma yerine niye üyelik iptali yapıyor
kaptanim haklisinHarika mısın ? Afiyet olsun canım süper olmuş yarın harika eksi geliyor
Afiyet olsun tatlımbebişimmm adımın niye az onu da telafi ettik mi harika bir hafta seni bekliyor
Tamam tatlım nasıl oldun canım
Tatlım adımın niye az çok ağlarım ama biraz fazla karbocannn almışız ya biraz fazla adım atsaydık keşke ama bugün telafi edeceğine kalpten inanıyorum seni çok öpüyorum
Selam canım geçmiş olsun tatlım
Allah yardımcın olsun canım inşallah önemli birşey değildir
İlk hedef kilo vermek ama onunla beraber spor sohbet
Hayırdır inşallah.
Kizlar teşekkür ederim aileyle ilgili bazı durumlar var telefon da yapılsın tekrar geleceğim inşallahÖnemli bir sorun yoktur insallah canim telefonun yapildiginda bekliyoruz yeniden
İyim kuzum bende yoktum uzun zamandirSinav sanki gecen sınavdan daha iyiydi canim ama emin değilim
Teşekkür ederim sen nasılsın
Bugun dinleniyorum yarindan sonra aktif olacağım inşallah
Tatlım anlayamıyorumAbla cok tatlısın ya
Kolaylıkla düzelsin inşallah.Kizlar teşekkür ederim aileyle ilgili bazı durumlar var telefon da yapılsın tekrar geleceğim inşallah
Geçmiş olsun tatlım.İyim kuzum bende yoktum uzun zamandirfesang hile ve cebren geri geldim ahah sınav gorevim vardı iki oturum yamuldum
Yiaa yapsana:))Geçmiş olsun tatlım.
Sana çörçil yapayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?