Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım kaptanım harika olan sensin.

Merhaba kızlar, iyi akşamlar herkese ben geldim, fakat; sehirdışından dönüşümüz kasım ayını bulacak gibi duruyor, tartımı almadım, istesem de katılamam yarışmaya. Merak edenler olursa etmeyin diye uğradım bir nevî. İnsaallah kilolarinizi saglikla verin. Basarilar sizlere. Zipzip- selam dostum. Nasılsın? Bildirim trafigi bakimindan tekrar pasif hâle getiririm muhtemelen üyeligimi. Yetisemeyebiliyorum mesajlara. Elhan mesaji duzenledim tekrardan hoşçakalın

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bozacim. Hoş geldin. Her şey yolunda gitsin gelince tartilirsin. Kıyafetler sana ne yapacağını söylüyordur dikkatli ol sadece. Allah'a emanet olun.

Selam canım iyi akşamlar

Kizlar benim yarıştan çekilmem mümkün mü farklı durumlarım var inşallah ilrride katılırım. Gelemiyorum telefonum da yok servise verdim evde olmayacağım bı dua grubu var oraya bildirim yapmaya girerm
Allah yardımcın olsun canım inşallah önemli birşey değildir
Burda sadece kilo mu veriyoruz
İlk hedef kilo vermek ama onunla beraber spor sohbet

Allah yardımcın olsun canım inşallah önemli birşey değildir

İlk hedef kilo vermek ama onunla beraber spor sohbet
Ben 50 kiloyum ama çok sağlıksız besleniyorum, bir de sporda düzenimi oturtamıyorum bi türlü, katılmak isterimmm

Ben 50 kiloyum ama çok sağlıksız besleniyorum, bir de sporda düzenimi oturtamıyorum bi türlü, katılmak isterimmm
Zipzip- kaptanımıza soralım o zaman o sana gerekli bilgilendirmeyi yapsın yarışlarımız kilo verme odaklı canım ama adım yarışı yapan arkadaşlarda oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…