Canım kaptanım harika olan sensin.Harika mısın ? Afiyet olsun canım süper olmuş yarın harika eksi geliyor
Afiyet olsun tatlımbebişimmm adımın niye az onu da telafi ettik mi harika bir hafta seni bekliyor
Tamam tatlım nasıl oldun canım
Tatlım adımın niye az çok ağlarım ama biraz fazla karbocannn almışız ya biraz fazla adım atsaydık keşke ama bugün telafi edeceğine kalpten inanıyorum seni çok öpüyorum
Selam canım geçmiş olsun tatlım
Benide ama kocaağğğmmm gidecek hazıelk yapıormbir uyku çöktü ki sormayın
valla bugün çok tırtım15 bin adimdayim kalkın kızlar
Nasılsın kuuzm sınav nasıldıSelam kizlar
Hiç oturmadim ama tabii ki adımlarım yok bugün15 bin adimdayim kalkın kızlar
Rutin oldubir uyku çöktü ki sormayın
Merhaba bozacim. Hoş geldin. Her şey yolunda gitsin gelince tartilirsin. Kıyafetler sana ne yapacağını söylüyordur dikkatli ol sadece. Allah'a emanet olun.Merhaba kızlar, iyi akşamlar herkeseben geldim, fakat; sehirdışından dönüşümüz kasım ayını bulacak gibi duruyor, tartımı almadım, istesem de katılamam yarışmaya. Zipzip- selam dostum. Nasılsın?
Hos bulduk, sagol canim benim.Merhaba bozacim. Hoş geldin. Her şey yolunda gitsin gelince tartilirsin. Kıyafetler sana ne yapacağını söylüyordur dikkatli ol sadece. Allah'a emanet olun.
Selam canım iyi akşamlarMerhaba kızlar, iyi akşamlar herkeseben geldim, fakat; sehirdışından dönüşümüz kasım ayını bulacak gibi duruyor, tartımı almadım, istesem de katılamam yarışmaya. Merak edenler olursa etmeyin diye uğradım bir nevî. İnsaallah kilolarinizi saglikla verin. Basarilar sizlere. Zipzip- selam dostum. Nasılsın? Bildirim trafigi bakimindan tekrar pasif hâle getiririm muhtemelen üyeligimi. Yetisemeyebiliyorum mesajlara. Elhan mesaji duzenledim tekrardan hoşçakalın
Burda sadece kilo mu veriyoruz
Allah yardımcın olsun canım inşallah önemli birşey değildirKizlar benim yarıştan çekilmem mümkün mü farklı durumlarım var inşallah ilrride katılırım. Gelemiyorum telefonum da yok servise verdim evde olmayacağım bı dua grubu var oraya bildirim yapmaya girerm
İlk hedef kilo vermek ama onunla beraber spor sohbetBurda sadece kilo mu veriyoruz
Ben 50 kiloyum ama çok sağlıksız besleniyorum, bir de sporda düzenimi oturtamıyorum bi türlü, katılmak isterimmmAllah yardımcın olsun canım inşallah önemli birşey değildir
İlk hedef kilo vermek ama onunla beraber spor sohbet
Ben 50 kiloyum ama çok sağlıksız besleniyorum, bir de sporda düzenimi oturtamıyorum bi türlü, katılmak isterimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?