Günaydın ablacim hosgeldin tatilin nasil gectiGünaydınlar fit hatunlarım
Cumaya eksiye dusersin canim
Su etkiliyor canim gunde 2-2,5 lt icmeye çalıştişikkir ederim elifim.. inşallah hep eksi görürürüz
su içmiyordum hiç.. çok su içtim.. ona bağlıyorum
ödem bence
ohaağğğ nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hoş geldin canımCumartesi döndüm,yok vallaaa görüşemedik keşka yakın olsaydık ta ne güsel olurdu.
Bakkk yaaa hiç haberr vermediler bile çıtırın ekürün geldi diye keşke imkanımız olsyadı beee hocam ne güzel olurdu
Günaydınlar kuzum hoş buldum sağol,çok iyiydi güzel geçti,yedim valla itiraf edeyim bastım nikanı hepsine affetmedimGünaydın ablacim hosgeldin tatilin nasil gecti
Hoş buldun fıstığım sağol,bende özledim aklım kaldı hep burada.HanimKelesimiGetir hoşgeldin cancan ablam özledikkkkk
nasıl geçti tatil ablaGünaydınlar kuzum hoş buldum sağol,çok iyiydi güzel geçti,yedim valla itiraf edeyim bastım nikanı hepsine affetmedim
Hoş buldun fıstığım sağol,bende özledim aklım kaldı hep burada.
Günaydınlar cumaya kadar verirsin fesangcım
Cok iyi yapmissin ablacim afiyet olsun her zaman tatile gitmiyoruzGünaydınlar kuzum hoş buldum sağol,çok iyiydi güzel geçti,yedim valla itiraf edeyim bastım nikanı hepsine affetmedim
Hoş buldun fıstığım sağol,bende özledim aklım kaldı hep burada.
Süperdi hele kız kıza olmak daha süperdi,aslında yorgunluk varya bide çocuk varsa daha da koşturuyorsun aslında,yemekler iyiydi affetmedim hiç yedim bilenasıl geçti tatil abla
kız kıza
Aynen kuzum yemesen olmuyor aklın kalıyor sonra aman boşver ye gtsin dedimmCok iyi yapmissin ablacim afiyet olsun her zaman tatile gitmiyoruz
Ortim cumaya kadar verirsin merak etmeCuma 58.9
Pzt 58.9 istikrarlıyim:)
Cumaya kadar veririsin vakt var daha.cuma 82.6
bugun 82.8
arkadaslarimi teselli ederken bende artı gelmisimbeklemiyordum ama gecer insa cumaya gecer
erenmothers
Zipzip-
pastelfit
Ne oldu canısı cumaya kadar dikakt edersen veririsin nasılsa.aldım kilo başımı gidiyor...basbaya aldim..
motivem hiç yok.
Teşekkür ederim canimHosgeldiniz
Gunaydin fesangim
Günaydın canim afiyet olsun
Günaydın kaptanim
Günaydın Elhoşumm afiyet olsun
Günaydın canim
Cumaya eksiye dusersin ablacim
Günaydın canim
Günaydın canim
Cumaya eksiye dusersin canim
Günaydın canim
Aksam tartildigin icin bu kadar fark olmasi cok normal canim ama dikkat ettigin icin eksi görmüşsündür
Aaa gecmis olsun pastelfitim
8 kg aldim birden.. hgergün hamurişi derken uçtu.. normal.. evet toparlamam lazim..Ortim cumaya kadar verirsin merak etme
Cumaya kadar veririsin vakt var daha.
Ne oldu canısı cumaya kadar dikakt edersen veririsin nasılsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?