- 20 Mart 2008
- 142.013
- 214.076
- 1.423
- 60
Çok geçm,şler olsun hepinize.Aşkitom ben sürünüyorum, onlardan daha hastayım fakat ilaç ve rapor için onları doktora götürdüm. Ben kendim idare ediyorum. Onlar raporsuz devamsızlık yapmasın. Doktora bişey demedim tabi, birer gün istirahat verdi çocuklara. Daha ağırlaşırsa covit testi yaptırın dedi
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Cuma’ya vereceğini biliyorum , hafta yeni başlıyor. Hadi gel en az 400 verelim
Ohh miss hava da güzel
Kaptanım yeri gelmişken, senin izin bitti mi
Teşekkür ederim hayatım
Tamam canım teşekkür ederim
Saracım çok iyi gidiyorsun, hadi Cuma’ya 87’leri görmeye ne dersin
Çok güzel canım tebrik ederim
Çok şükür sağ salim gidip geldinizHoş buldum çıtırım sağol.
İnşalalh hocam bende çok isterim seni görmeyi tanışmayı,seneye de hiç belli olmaz gelriz gene oraya kısmet tabi herşey.
Çok güzel geçti tatil eğlendik yüzdük ufaklığın peşinde koşmaktan helak olduk tabi,durmuyor hiç sürekli yanında istiyor .
Tamam canımzevk aldigin bir zumba vodeosunda beni etiketle abla
Ben diyorum da tatlım benim metabolizma taş duvar .. duymuyor adiVay illa alicaz bu maçı diyosun hocam yani
Kilonu mu kuzum
Bence çok istikrarlı...
Ayenen araç aldı götürdü,dönüştede geri getirdi iyi oldu,havalimanı çok kalabalıktı yabancılar çoktu zaten.Çok şükür sağ salim gidip geldiniz
Yemekler güzel miydi
Kilonu mu kuzum
Bence çok istikrarlı...
Cay bardagina sicak suya gun kurusu, incir islatip beklettikten sonra biraz zeytinyagu ekleyip biztlat canim oda ise yariyor baya bayaiki gündür kabızım karnım ağrıyor artık kefirli keten tohumlu kuru kayısılı smoothie yaptım inşallah işe yarar
Cok gecmis olsun canim hepinize imsallah mevsimseldirAşkitom ben sürünüyorum, onlardan daha hastayım fakat ilaç ve rapor için onları doktora götürdüm. Ben kendim idare ediyorum. Onlar raporsuz devamsızlık yapmasın. Doktora bişey demedim tabi, birer gün istirahat verdi çocuklara. Daha ağırlaşırsa covit testi yaptırın dedi
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Ohh miss hava da güzel
Teşekkür ederim hayatım
Oo masallah14.300 adimla eve döndüm biraz dinleneyim gelecegim
öğlende yapayım canım sağolasınCay bardagina sicak suya gun kurusu, incir islatip beklettikten sonra biraz zeytinyagu ekleyip biztlat canim oda ise yariyor baya baya
Cok gecmis olsun canim hepinize imsallah mevsimseldir
Oo masallah
geçmiş olsun canım inşallah covit değilsinizdir. Rabbim şifa versin hepinizeAşkitom ben sürünüyorum, onlardan daha hastayım fakat ilaç ve rapor için onları doktora götürdüm. Ben kendim idare ediyorum. Onlar raporsuz devamsızlık yapmasın. Doktora bişey demedim tabi, birer gün istirahat verdi çocuklara. Daha ağırlaşırsa covit testi yaptırın dedi
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Ohh miss hava da güzel
Teşekkür ederim hayatım
henüz bir etki yokinşallah
kayısı genelde işe yarıyor aç karna yiyip üstüne su içince bende işe yarıyor
İnşallah değildirYaaa ...covit olmaz inşallah. Ağrıların çok olunca iyi düşünemedim... Allah şifa versin canım.
Teşekkür ederim canımÇok geçm,şler olsun hepinize.
Nasıl ya nasıl14.300 adimla eve döndüm biraz dinleneyim gelecegim
Teşekkür ederimCay bardagina sicak suya gun kurusu, incir islatip beklettikten sonra biraz zeytinyagu ekleyip biztlat canim oda ise yariyor baya baya
Cok gecmis olsun canim hepinize imsallah mevsimseldir
Oo masallah
İnşallah canımgeçmiş olsun canım inşallah covit değilsinizdir. Rabbim şifa versin hepinize
Günaydın canımGünaydın kızlar nasılsınız
Tamam canımMerhaba kızlar
Yeğenimi sabah okula götürdüm sonra anrem geldi çay içtik
Koruda yürüdük kahve içtik geldik
Dün biraz abarttım avmye de gitmiştik
erenmothers kaptanım sadece kalori sayıcam çünkü öğün planlaması zor oluyor burda
1200 ortalama gitmeye çalışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?