- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
Tebrikler kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler kuzum
Ablacım iş yerinin yemekhanesinde ne veriyorlarsa ondan yiyorum. Maksat ucuza karın doyurtmak olduğu için veriyorlar karbonhidratın binbir türlüsünüDombilim yarım kase sebze çorbası bir kase olaydı da makarna yarım kase olaydı ah ah....
Afiyet olsun canım![]()
Tebrikler kaptanım
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar. Bugün günüm ters başladı. Sabah tartım bozuldu, sıfır pil taktım ama yok. Muhtemelen çocuk ıslattı, banyo zemininde duruyordu. Peşinden çocuğum uyandı ‘hasta oldum ben, her yanım ağrıyor’ diyeMurphy bırak yakamı, kanun falan dinlemem, çok pis bozuşuruz bak
![]()
Tebrikler canımKilo bildirimi;
Geçen Cuma: 85,0
Bu Cuma : 84,6
Pazartesi den bu yana -100 gr
Fark : 0,4
Yüzde: 0,47pastelfit
Canım dondurma istediiGünaydın kizlarcimmmm![]()
![]()
![]()
Günaydın canim afiyet olsun22 Eylül
Bana biraz ödül günü oldu :)
Saat 11.30
2 yumurta
1 dilim ekmek
Peynir zeytin
Salatalık
Aralarda
Kuru yemiş
Saat 17.30
Tavuk dürüm
Ayran
Spor
1 saat tenis
Adım 13935
erenmothers
@Tutku44
Eki Görüntüle 3134170
Günaydın ElhoşummGünaydın![]()
![]()
Günaydın canimGünaydın kızlar bol eksili bir gün olsun
Çocukları gönderip biraz daha uyuycam gece geç yattım uykumu alamadım . Güzellik uykumdan uyanınca tartilicam![]()
Günaydın pastelfitimGünaydın hanımlar![]()
Güzel eksi tebrik ederim pastelfitim
Günaydın canim afiyet olsungünaydın herkese![]()
![]()
![]()
22 Eylül perşembe menü
sabah
1 bardak yeşil çay
öğlen
tuzsuz yağsız salata (öğlenleri iş yerine evden yapıp götürdüğüm için bu aralar salataya dadandım ve uzun süre böyle gidecek gibi)
akşam
yarım tabak bulgur pilavı
yoğurt
dün 6 bin küsür adım atmıştım zorlamadım kendimi keşke perşembeleride zorunlu olsasalıorum hemen kendimi
1.5 lt su
bugün tartıldım... yaa regl şişmesi.. yada regl yüzünden yediğim tatlı ve çikolata bana yol su elektrk olarak geri döndü![]()
Güzel eksi tebrik ederim canim
Günaydın canim gecmis olsun kizinaGünaydın kızlar. Bugün günüm ters başladı. Sabah tartım bozuldu, sıfır pil taktım ama yok. Muhtemelen çocuk ıslattı, banyo zemininde duruyordu. Peşinden çocuğum uyandı ‘hasta oldum ben, her yanım ağrıyor’ diyeMurphy bırak yakamı, kanun falan dinlemem, çok pis bozuşuruz bak
![]()
Eksidesin canim tebrik ederimKilo bildirimi;
Geçen Cuma: 85,0
Bu Cuma : 84,6
Pazartesi den bu yana -100 gr
Fark : 0,4
Yüzde: 0,47pastelfit
Günaydın fesangimGünaydın kizlarcimmmm![]()
![]()
![]()
Yaa bence kirmizda
Uf yine yanlış hesapladımFark 400 gram canim tebrik ederim
Sariya ekledim canim değişirse durum haber veririm![]()
Geçmiş olsun canım bizimkilerde akşam başladıGünaydın kızlar. Bugün günüm ters başladı. Sabah tartım bozuldu, sıfır pil taktım ama yok. Muhtemelen çocuk ıslattı, banyo zemininde duruyordu. Peşinden çocuğum uyandı ‘hasta oldum ben, her yanım ağrıyor’ diyeMurphy bırak yakamı, kanun falan dinlemem, çok pis bozuşuruz bak
![]()
Vaaaay aynı kiloyu vermişizYaa bence kirmizdaZipzip- hile ve cebren seni aldirtsam ki ahahaa bak sayende girdim ben :) 400 grami sana borçluyum