Virajlarda ayağını gazdan cek arkanda ben varım ona görePazara gidiyorum cephanemi hazırlıyım ki
bu savaşı kazanmam şansa kalmasın(Gene fazlaca gaza geldim
)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Virajlarda ayağını gazdan cek arkanda ben varım ona görePazara gidiyorum cephanemi hazırlıyım ki
bu savaşı kazanmam şansa kalmasın(Gene fazlaca gaza geldim
)
Rakip olmanı tercih ederim. Biraz da biz gazlanalim olmuyor böyleÖnümüzdeki hafta aynı takımda birlikte şimaririz inşallah![]()
Ben yeni başladım kuzum. Cana ' nin eşyaları poşetlere konup kapı önüne atıldı. Oralardayim. Her bölüm psikolojimi bozuyor ama azmettim bitiricim inşallah.En baştan izledim bende,dün 49.bölümü vardı.![]()
Afiyet olsun canımGünlerden sonra iyice yedim etimi kemigimi doyurdum![]()
Ama ben kupamızı birlikte kaldırırız diye hayal etmiştimRakip olmanı tercih ederim. Biraz da biz gazlanalim olmuyor böyle![]()
Üstüne koltukta bı şekerleme yap oh senden mutlusu yok ozamanGünlerden sonra iyice yedim etimi kemigimi doyurdum![]()
8 gibi diye teklif etmiştim maviş kaptana ben bakalım oda musaitmi
Bana dişli rakip lazım başka türlü toparlanamam da ondan dedim.Ama ben kupamızı birlikte kaldırırız diye hayal etmiştim![]()
Teşekkür ederim kaptanımGuzel eksi tebrik ederim canim
Günaydın canim
Guzel eksi tebrik ederim canim
Başlangıcin hayirli olsun canim
Guzel eksi tebrik ederim canim
Fitt_anne tebrik ederim canim guzel eksi
![]()
20.00 de hazır oldayiz o zaman. İnşallah mavi kaptan da gelir.8 gibi diye teklif etmiştim maviş kaptana ben bakalım oda musaitmi
Teşekkür ederim kaptanımTebrik ederim canım
harikasın saram kocaman öpüyorum
Başlangıcın hayırlı olsun canım
Tebrikler canım
Dilek kim canım kağıtta ki ismi okuyamadım da
Dilekcim nickini çıkaramadım ama eksin çok güzel tebrikler canım
Çok soğuk canım sabahları akşamları
Hoşgeldin tatlım
Teşekkürler kaptanım
sabit kalman güzel kuzum
Ne oldu minnoşum![]()
Teşekkür ederim canım nihayet 88 direncini kırdım sonundaTartıların hepsi çatlak. Ben de önce elime ağırlık alıp çıkıyorum, sonra sıfırlayıp tekrar tartılıyorum. Yoksa kafasına göre tartıyo
Tebrik ederim canım
Hoşgeldin 87tebrik ederim canım
![]()
Moralim çok iyi canım enerjim de yerinde. Seni cooook seviyorumAfiyet olsun canımEnerji olsun moral olsun inşallah.
![]()
Teşekkür ederim canımTebrikler kizlar
Heee ona vakit yok beyim geliyor. Ama gece dizi keyfi yapacağım çay ve yanına baaazi şeylerleÜstüne koltukta bı şekerleme yap oh senden mutlusu yok ozaman![]()