Dün yazmadım çünkü sarı takimdayim kuzucuğum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün yazmadım çünkü sarı takimdayim kuzucuğum
Bana yollaGünaydınnnnnnnnnnnnn
Kızlar annem dolma oymuş sabah sabah
2gn yemek bu didi
Ne edem ben nerelere gidem ben![]()
Ben ne yicemBana yolla![]()
Gümbür gümbür geliyoruzAteşli,hırslı,tuttugunu koparan kırmızı kadinlarim harika bir haftaya hayallerimize daha yaklasicagimiz bir haftaya başlıyoruz
Bu hafta bizi kamcilayacak motivasyonumuz hayallerimiz olsunSana soruyorum bu yazıyı okuyan kişi hayallerin ne ?Sence hayalini gerçekleştirebilecekmisin ? Herkesin söylediği "kendine güven"gerçekten güveniyormusun yapabilirsin? Bian bırakıp okumayı gozlerini kapatıp bunu dusunmeni istiyorum hayal ettiğin bedeni ...şimdi sor kendine bunu yapabilir misin seni hayali ile bile heyecanlandıran mutlu eden o görüntüye ulaşacak azim istikrar güç var mı sende? ............. Evet yapabilirim çünkü çok ama çooook istiyorum. istediğim bedene hakettigim hayale ulaşmadan ölmiycem dedigine eminim
Ozaman başlıyoruz kırmızı kadinlarim ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz bizim ihtiyacımız olan tek şey "kendimizi inanmak"ben size çok inanıyorum çünkü bunu yapabilecek kapasiti güç var sizdeBu yaşınıza kadar basardiklarimiz yanına hayal ettiğimiz bedeni de kazandigimizı ekleme zamana geldi artık
sara_28
pastelfit
Tutku44
@Nort River
Bal0ncuk
Kinoalihatun
fesang
Anan yisin o dolmayiGünaydınnnnnnnnnnnnn
2gn yemek bu didi
Ben de düşündüm hakkıydin sende 5oo 6oo yeter yavaş yavaş ver tatlım hele bu hafta hiç acele etmeKaptanım ben maalesef ekstra spor yapamıyorum tenise gidiyorum boşluklarda![]()
Fitt_anne beni elinden kaçırdı elimden geleni yapicam ahaha ona 750 Gr dedim ama daha çok için ugrasicam:)) ahahah
Afiyet olsun şifa olsun kas enerji olsun balım23.09.2022 menüm
Sabah
Kuru kayısılı kuru dutlu keten tohumlu zerdeçallı zencefilli tarçınlı kefirli smothie
Öğle
Bir tane lahmacun
Salata
Ayran
Akşam
Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
4 tane et köfte
Salata
Su 1.5 litre spor 1 saat tempolu yürüyüş ve 13287 adım
Fitt_anne
Zipzip-
Eki Görüntüle 3134627
Kaptanım ben maalesef ekstra spor yapamıyorum tenise gidiyorum boşluklarda![]()
Fitt_anne beni elinden kaçırdı elimden geleni yapicam ahaha ona 750 Gr dedim ama daha çok için ugrasicam:)) ahahah
Ateşli,hırslı,tuttugunu koparan kırmızı kadinlarim harika bir haftaya hayallerimize daha yaklasicagimiz bir haftaya başlıyoruz
Bu hafta bizi kamcilayacak motivasyonumuz hayallerimiz olsunSana soruyorum bu yazıyı okuyan kişi hayallerin ne ?Sence hayalini gerçekleştirebilecekmisin ? Herkesin söylediği "kendine güven"gerçekten güveniyormusun yapabilirsin? Bian bırakıp okumayı gozlerini kapatıp bunu dusunmeni istiyorum hayal ettiğin bedeni ...şimdi sor kendine bunu yapabilir misin seni hayali ile bile heyecanlandıran mutlu eden o görüntüye ulaşacak azim istikrar güç var mı sende? ............. Evet yapabilirim çünkü çok ama çooook istiyorum. istediğim bedene hakettigim hayale ulaşmadan ölmiycem dedigine eminim
Ozaman başlıyoruz kırmızı kadinlarim ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz bizim ihtiyacımız olan tek şey "kendimizi inanmak"ben size çok inanıyorum çünkü bunu yapabilecek kapasiti güç var sizdeBu yaşınıza kadar basardiklarimiz yanına hayal ettiğimiz bedeni de kazandigimizı ekleme zamana geldi artık
sara_28
pastelfit
Tutku44
North River
Bal0ncuk
Kinoalihatun
fesang
Ben de düşündüm hakkıydin sende 5oo 6oo yeter yavaş yavaş ver tatlım hele bu hafta hiç acele etme![]()
Tekrardan hosgeldin aramiza insallah birlikte hedefine ulaşırız canimİlginiz icin tesekkur ederim. Bilgilerimi buraya birakayim o zaman. Konuyu da takipteyim.
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:91
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:memur
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: dogum kilolari uzerine pandemi kilolari
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ saglikli yasam, daha aktif olmak, iyi gorunmek
Kolay gelsin canimay cok sagol kaptanımmmbu yük bana zordu zaten bugun ogleden once 14 kadar işim var sonrasında bu haftaki listeyi toparlayip atmaya calisirim
Günaydın canimGünaydınnnnnnnnnnnnn
2gn yemek bu didi
Günaydın kaptanimGünaydın canlar az yemeli bol sporlu bir haftasonu olsun![]()
Günaydın canimGünaydın kızlar![]()
Günaydın fesangimGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn![]()
Günaydın kaptanimGünaydın![]()
Yok yok kuzum sen aşırı haklıydın 500 Gr neymiş senin gazina geldim ahahahhaBen de düşündüm hakkıydin sende 5oo 6oo yeter yavaş yavaş ver tatlım hele bu hafta hiç acele etme![]()
Öyle kuzum, kaygim yok denecek kadar az, sadece bikaç tedbir almakta fayda vargezegenfeza ablacım gönlünü ferah tut siyasi işler belli olmaz hükümet bir yolunu bulur inşallah
Arkadaşına da Allah şifa versin
Senin dizlerin nasıl cnm