Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ateşli,hırslı,tuttugunu koparan kırmızı kadinlarim harika bir haftaya hayallerimize daha yaklasicagimiz bir haftaya başlıyoruz 💪💪💪
Bu hafta bizi kamcilayacak motivasyonumuz hayallerimiz olsun😍 Sana soruyorum bu yazıyı okuyan kişi hayallerin ne ?Sence hayalini gerçekleştirebilecekmisin ? Herkesin söylediği "kendine güven"gerçekten güveniyormusun yapabilirsin? Bian bırakıp okumayı gozlerini kapatıp bunu dusunmeni istiyorum hayal ettiğin bedeni ...şimdi sor kendine bunu yapabilir misin seni hayali ile bile heyecanlandıran mutlu eden o görüntüye ulaşacak azim istikrar güç var mı sende? ............. Evet yapabilirim çünkü çok ama çooook istiyorum. istediğim bedene hakettigim hayale ulaşmadan ölmiycem dedigine eminim 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Ozaman başlıyoruz kırmızı kadinlarim ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz bizim ihtiyacımız olan tek şey "kendimizi inanmak"ben size çok inanıyorum çünkü bunu yapabilecek kapasiti güç var sizde 💪💪 Bu yaşınıza kadar basardiklarimiz yanına hayal ettiğimiz bedeni de kazandigimizı ekleme zamana geldi artık 💪💪💪👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
sara_28 sara_28
pastelfit pastelfit
Tutku44 Tutku44
North River North River
Bal0ncuk Bal0ncuk
Kinoalihatun Kinoalihatun
fesang fesang

Ben ne yicem :D

Ateşli,hırslı,tuttugunu koparan kırmızı kadinlarim harika bir haftaya hayallerimize daha yaklasicagimiz bir haftaya başlıyoruz 💪💪💪
Bu hafta bizi kamcilayacak motivasyonumuz hayallerimiz olsun😍 Sana soruyorum bu yazıyı okuyan kişi hayallerin ne ?Sence hayalini gerçekleştirebilecekmisin ? Herkesin söylediği "kendine güven"gerçekten güveniyormusun yapabilirsin? Bian bırakıp okumayı gozlerini kapatıp bunu dusunmeni istiyorum hayal ettiğin bedeni ...şimdi sor kendine bunu yapabilir misin seni hayali ile bile heyecanlandıran mutlu eden o görüntüye ulaşacak azim istikrar güç var mı sende? ............. Evet yapabilirim çünkü çok ama çooook istiyorum. istediğim bedene hakettigim hayale ulaşmadan ölmiycem dedigine eminim 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Ozaman başlıyoruz kırmızı kadinlarim ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz bizim ihtiyacımız olan tek şey "kendimizi inanmak"ben size çok inanıyorum çünkü bunu yapabilecek kapasiti güç var sizde 💪💪 Bu yaşınıza kadar basardiklarimiz yanına hayal ettiğimiz bedeni de kazandigimizı ekleme zamana geldi artık 💪💪💪👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
sara_28 sara_28
pastelfit pastelfit
Tutku44 Tutku44
@Nort River
Bal0ncuk Bal0ncuk
fesang fesang
Gümbür gümbür geliyoruz :halay::halay::halay::halay:

Kızın kursu vardı yürüyüşe çıkamadım eliptik yapicam şimdi. Kırmızı kadinlarim eldeki ve evdeki imkanlarla sizde adımları tamamlayınız.. o popodan ter akmadan tartıda eksi göremezsiniz ...😂😂

Günaydınnnnnnnnnnnnn ♥️♥️♥️♥️

Kızlar annem dolma oymuş sabah sabah
2gn yemek bu didi
Ne edem ben nerelere gidem ben :D
Anan yisin o dolmayi 🙄😁Balım 2 tane dolma salata yoğurt eşliğinde yiyebilirsin miktarı abartma kalanida buzluğa at .

Kaptanım ben maalesef ekstra spor yapamıyorum tenise gidiyorum boşluklarda :(
Fitt_anne Fitt_anne beni elinden kaçırdı elimden geleni yapicam ahaha ona 750 Gr dedim ama daha çok için ugrasicam:)) ahahah
Ben de düşündüm hakkıydin sende 5oo 6oo yeter yavaş yavaş ver tatlım hele bu hafta hiç acele etme😬😁

23.09.2022 menüm
Sabah
Kuru kayısılı kuru dutlu keten tohumlu zerdeçallı zencefilli tarçınlı kefirli smothie

Öğle
Bir tane lahmacun
Salata
Ayran

Akşam
Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
4 tane et köfte
Salata

Su 1.5 litre spor 1 saat tempolu yürüyüş ve 13287 adım

Fitt_anne Fitt_anne Zipzip- Zipzip-

Eki Görüntüle 3134627
Afiyet olsun şifa olsun kas enerji olsun balım😍😍

Kaptanım ben maalesef ekstra spor yapamıyorum tenise gidiyorum boşluklarda :KK43:
Fitt_anne Fitt_anne beni elinden kaçırdı elimden geleni yapicam ahaha ona 750 Gr dedim ama daha çok için ugrasicam:)) ahahah

Elinden geleni yapacagina sana inaniyorum 🥰🥰 yürüyüş yap 8000 adım var ☺️🙏

sara_28 sara_28
pastelfit pastelfit
Tutku44 Tutku44
North River North River
Bal0ncuk Bal0ncuk
fesang fesang
😎😎😎😂😂😂

İlginiz icin tesekkur ederim. Bilgilerimi buraya birakayim o zaman. Konuyu da takipteyim. 👍🏻👍🏻

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:91
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:memur
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: dogum kilolari uzerine pandemi kilolari
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ saglikli yasam, daha aktif olmak, iyi gorunmek
Tekrardan hosgeldin aramiza insallah birlikte hedefine ulaşırız canim🥰🥰
ay cok sagol kaptanımmm 🤗💚bu yük bana zordu zaten bugun ogleden once 14 kadar işim var sonrasında bu haftaki listeyi toparlayip atmaya calisirim
Kolay gelsin canim 💚
Günaydınnnnnnnnnnnnn ♥️♥️♥️♥️

Kızlar annem dolma oymuş sabah sabah
2gn yemek bu didi
Ne edem ben nerelere gidem ben :KK70:
Günaydın canim 💜
Günaydın canlar az yemeli bol sporlu bir haftasonu olsun 😍😍
Günaydın kaptanim ♥️
Günaydın kızlar 🥰😘
Günaydın canim 💚
Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn :KK71::KK71::KK71:
Günaydın fesangim 💜
Günaydın kaptanim 💙

gezegenfeza gezegenfeza ablacım gönlünü ferah tut siyasi işler belli olmaz hükümet bir yolunu bulur inşallah 😘
Arkadaşına da Allah şifa versin 🙏

Senin dizlerin nasıl cnm
Öyle kuzum, kaygim yok denecek kadar az, sadece bikaç tedbir almakta fayda var 🥰.

Amin canım sağol 🥰

Diz ağrım baya azaldı, bikac gündür ilaç içmiyorum. Salı günü randevum var, bakalım ne diyecek

Back
X