- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.196
- 798
- 36
iyiyim çok şükür...Hoş buldumNasılsın?
sen nasılsın yıldızım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim çok şükür...Hoş buldumNasılsın?
kesin eksidesin
Zorlamamaız lazım artık,gerçi orada hava daha sıcaktır burası en azından hafiften soğumaya başladı.Canım ben sıcaklardan yapamıyordum sanırım mazeret de olabilir.kendimi bir zorlayım bakalim olur mu? Hamlastik gerçekten.
Geçmiş olsun,ketem ne oluyor.hastaneye git gel 6 bin ettim..:)
öğlende yürüyüş maratona girecegim.:)
doktora gittim.. randevum cumaya ertelendi..
keteme yönlendirdi![]()
gögsümdeki kit için... baktiracaklar bakalım. önce genel cerraha yönlendirdiler gögüs hastalıklari...Geçmiş olsun,ketem ne oluyor.
Geçmiş olsun canımhastaneye git gel 6 bin ettim..:)
keteme yönlendirdi![]()
Kist filanmı var acaba,mamografi yada ultrason çekildimi sana.gögsümdeki kit için... baktiracaklar bakalım. önce genel cerraha yönlendirdiler gögüs hastalıklari...
cumaya aldim sirayi. genel cerrahtan sonra keteme.
Geçmiş olsun canım güzel sonuçlar alırsın inşallahhastaneye git gel 6 bin ettim..:)
keteme yönlendirdi![]()
Gerçekten 60 altı çok zor, çok daha fazla zorlamak gerek. İnlallah Cumaya atacağım. O kadar brokoliyi boşuna mı yedim benÖdem ve verecek kilonun azligindan kaynakli olabilir cnm
Geçmiş olsun canım, ketem nedir, neyse ben Google amcaya sorayımhastaneye git gel 6 bin ettim..:)
keteme yönlendirdi![]()
saol saracim iyi düşünüyorum iyi olayım bugün gayet moralim süper:)Geçmiş olsun canım
kanser tarama merkezi.:)Gerçekten 60 altı çok zor, çok daha fazla zorlamak gerek. İnlallah Cumaya atacağım. O kadar brokoliyi boşuna mı yedim ben
Geçmiş olsun canım, ketem nedir, neyse ben Google amcaya sorayım
Günaydın canimGünaydııın![]()
Afiyet olsun canimMenümü yazayım
25.09.2022 menüm
Sabah 10.00
Yulaflı keten tohumlu yeşil biberli kaşarlı dereotlu maydanozlu yumurtalı omlet
Öğle
Yok
Akşam 17.30
Bir porsiyon sac kavurma
İki dilim ekmek
Su 2 litre spor yarım saat yürüyüş ve 8087 adım
Fitt_anne
Zipzip-
pastelfit
Eki Görüntüle 3135468
Günaydın canimGünaydın![]()
Kötü hastalığın adını bile anma iyi düşün iyi olsun tatlım Allah kimseyi korktuğuna uğratmasınsaol saracim iyi düşünüyorum iyi olayım bugün gayet moralim süper:)
biberiye meme kanserine çok iyi geldiği okumuşum... biberiyenin taze taze yiyorum![]()
Güzel haberlerini bekliyor olacağız canımcım,bendede kistler var memede yılda 1 kere mamografi çekliliyor tedirgin olma sakın olurmu.saol saracim iyi düşünüyorum iyi olayım bugün gayet moralim süper:)
biberiye meme kanserine çok iyi geldiği okumuşum... biberiyenin taze taze yiyorum![]()
Geçmiş olsun canimsaol saracim iyi düşünüyorum iyi olayım bugün gayet moralim süper:)