Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun Saracım🧿

Allahım hepimizin sıkıntılarını feraha çıkarsın inşallah 🙏

İnşallah canım 🙏

İnşallah kaptanım🥰

Sen içini ferah tut, bazen zararsız kitleler oluyor, kendiliğinden kayboluyor. Tabi ki tetkiklerini yaptır. Güzel haberlerini bekliyoruz 🙏
çok teşekkür ederim pastelim..
inşallah iyi sonuç alacagim hep iyi düşünüyorum:)

evet ediyordu ceviz gibi büyük bişi ben baştan hiç umursamadim.. agri yapıyordu ellenince çok sizliyor.. siskinlik de biraz var.. ben anlamadim.. en son eşime sordum hemen al sirayi gidelim dedi.ama cumaya ertlendi cuma gidicem inş sonuçlarda iyi çikar..:)
Hareket etmesi oynaması iyi zaten bendede oynuyordu çünkü,dr iyi demişti bana,lokalle aldılar kitleyi neyseki temiz çıkmıştı.
3 cm idi büyüklüğü,korkma sakın kist filanda olabilir yada süt bezelerinden de kaynaklı olabilir.

Hareket etmesi oynaması iyi zaten bendede oynuyordu çünkü,dr iyi demişti bana,lokalle aldılar kitleyi neyseki temiz çıkmıştı.
3 cm idi büyüklüğü,korkma sakın kist filanda olabilir yada süt bezelerinden de kaynaklı olabilir.
iyi huyludur inşallah... iyi düşünelim iyi olsun ama çok agriyor sizliyor:(

73.6 yla kurtardık
71.9-> 73.5 fark +1.6 kg
Ama üstüme gelmeyin Elhan Elhan abla özellikle 😆
Zaten moralim bozuk bir durumdan dolayı, inşallah geçer çok yakında :dua:dua edin burcunun sıkıntısı geçsin rahata kavuşsun diye 💖💖💖
Kel kele cırt demiş olayına döner sana bir şey dersem. :ıslık: :ıslık:
Ben tartılarindan bir şey anlamadım yalnız :KK57:

daha önce hiç keteme gitmedim.. süphede etmedim şu gögüs yüzünden gidiyorum.. bakalım inşallah iyi sonuç alirim iyi düşünüyorum... hiç bişeye kötü düşünmek istemiyorum abla:)
Ketem hastaneye sevk edip ultrason istiyor. Ama öncesinde mamografi çekiliyor ketemde memelerini tost yapıyorlar. Canın çok yanacak bilgin olsun ama uzun sürmüyor tabi. Ben farklı zamanlarda iki kere ameliyat oldum. 2005 ve 2016 ' da. İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım.

Ketem hastaneye sevk edip ultrason istiyor. Ama öncesinde mamografi çekiliyor ketemde memelerini tost yapıyorlar. Canın çok yanacak bilgin olsun ama uzun sürmüyor tabi. Ben farklı zamanlarda iki kere ameliyat oldum. 2005 ve 2016 ' da. İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım.
çok geçmiş olsun.
nasıl memelerine tost yapıyo ki abla.. :olamaz:

Dün doğru düzgün birşey yiyemedim. Kahvaltıdan 3 5 kaşık patatesli yumurta çay domates salata yedim. Ekmeğimi bile yemeden kaldırdım.

Öğleden sonra mevlitteydim. 1 tulumba, kızdan kalan 3 4 kaşık pilavı yedim bıraktım, bitirmedim..

Akşamda annem patates kızartması yaptı 🙈😔 2 3 catalda ondan aldım.

Velhasıl hem sağlıksız oldu hem aç gezdim. Akşam yatmadan 1 paket süt içtim.

Adımlar 2706

Tutku44 Tutku44

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-26-11-45-57-171_pedometer.stepcounter.calorieburner.pedometerforwalking.webp
    Screenshot_2022-09-26-11-45-57-171_pedometer.stepcounter.calorieburner.pedometerforwalking.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 35
Back
X