- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.196
- 798
- 36
hep iyi düşünüyorumBen de oluşmuştu çocuktan önce hiç bişey çıkmadı cnm anamlar hatta süt bezelerinden kaynaklı tikanma toplanma gibi demişti zamanla geçti kötüyü aklına getirme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hep iyi düşünüyorumBen de oluşmuştu çocuktan önce hiç bişey çıkmadı cnm anamlar hatta süt bezelerinden kaynaklı tikanma toplanma gibi demişti zamanla geçti kötüyü aklına getirme
çok teşekkür ederim pastelim..Afiyet olsun Saracım
Allahım hepimizin sıkıntılarını feraha çıkarsın inşallah
İnşallah canım
İnşallah kaptanım
Sen içini ferah tut, bazen zararsız kitleler oluyor, kendiliğinden kayboluyor. Tabi ki tetkiklerini yaptır. Güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Hareket etmesi oynaması iyi zaten bendede oynuyordu çünkü,dr iyi demişti bana,lokalle aldılar kitleyi neyseki temiz çıkmıştı.evet ediyordu ceviz gibi büyük bişi ben baştan hiç umursamadim.. agri yapıyordu ellenince çok sizliyor.. siskinlik de biraz var.. ben anlamadim.. en son eşime sordum hemen al sirayi gidelim dedi.ama cumaya ertlendi cuma gidicem inş sonuçlarda iyi çikar..:)
iyi huyludur inşallah... iyi düşünelim iyi olsun ama çok agriyor sizliyorHareket etmesi oynaması iyi zaten bendede oynuyordu çünkü,dr iyi demişti bana,lokalle aldılar kitleyi neyseki temiz çıkmıştı.
3 cm idi büyüklüğü,korkma sakın kist filanda olabilir yada süt bezelerinden de kaynaklı olabilir.
Kel kele cırt demiş olayına döner sana bir şey dersem.73.6 yla kurtardık
71.9-> 73.5 fark +1.6 kg
Ama üstüme gelmeyinElhan abla özellikle
Zaten moralim bozuk bir durumdan dolayı, inşallah geçer çok yakındadua edin burcunun sıkıntısı geçsin rahata kavuşsun diye
![]()
İyi çıkacak sonçların sakın telaş yapma,ağrı kısmı için bilemiorum tabi.iyi huyludur inşallah... iyi düşünelim iyi olsun ama çok agriyor sizliyor![]()
güzel düşüncen için çok teşekkür ederim abla hiç telaş yapmıyorum gayet iyiym.. ama agrim olsada es geçiyorumİyi çıkacak sonçların sakın telaş yapma,ağrı kısmı için bilemiorum tabi.
Rica ederim ne demek,bende yaşadım bu sürecigüzel düşüncen için çok teşekkür ederim abla hiç telaş yapmıyorum gayet iyiym.. ama agrim olsada es geçiyorum![]()
Ketem hastaneye sevk edip ultrason istiyor. Ama öncesinde mamografi çekiliyor ketemde memelerini tost yapıyorlar. Canın çok yanacak bilgin olsun ama uzun sürmüyor tabi. Ben farklı zamanlarda iki kere ameliyat oldum. 2005 ve 2016 ' da. İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım.daha önce hiç keteme gitmedim.. süphede etmedim şu gögüs yüzünden gidiyorum.. bakalım inşallah iyi sonuç alirim iyi düşünüyorum... hiç bişeye kötü düşünmek istemiyorum abla:)
Afiyet olsun cnm 5numara on yildiz bir menüMenümü yazayım
25.09.2022 menüm
Sabah 10.00
Yulaflı keten tohumlu yeşil biberli kaşarlı dereotlu maydanozlu yumurtalı omlet
Öğle
Yok
Akşam 17.30
Bir porsiyon sac kavurma
İki dilim ekmek
Su 2 litre spor yarım saat yürüyüş ve 8087 adım
Fitt_anne
Zipzip- @pastelfit
Eki Görüntüle 3135468
çok geçmiş olsun.Ketem hastaneye sevk edip ultrason istiyor. Ama öncesinde mamografi çekiliyor ketemde memelerini tost yapıyorlar. Canın çok yanacak bilgin olsun ama uzun sürmüyor tabi. Ben farklı zamanlarda iki kere ameliyat oldum. 2005 ve 2016 ' da. İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım.
Mamografi tost makinesi gibi bir şey memenin bir tanesini koyuyorlar üzerine basiyorlar dümdüz oluyor.çok geçmiş olsun.
nasıl memelerine tost yapıyo ki abla..![]()
Memeyi alıp arasında sıkıştırıyorlar,birde omuzdanda çekiliyor,biraz canın yanıyor çok uzun sürmüyor çekim.çok geçmiş olsun.
nasıl memelerine tost yapıyo ki abla..![]()
2 çkimde çok hissetmedim birazd çekim yapanın becerisiylede alakalı hocam,birinde günlerce yüzü koyun yatamamıştım çok acıtmıştı.Mamografi tost makinesi gibi bir şey memenin bir tanesini koyuyorlar üzerine basiyorlar dümdüz oluyor.
Ekside olman guzel tebrik ederim canim
eksin harikaaa tebrik ederim..
Günaydınlar,ekside olman harika tebrikler.