Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım ayrılmayacağım helallik istedim hani herkes adım sayı falan derken aman kimsenin hakkina girmeyeyim diye yazdımTutku44 canım gruptan ayrılmayacaksın inşallah??
Geçmiş olsun canım. Okul açıldı ya artık işimiz yaşGunaydin kizlar bix hastanedeyiz oglum ishal kusma serum takildi kizimda hasta anneme biraktim. TartilamadimZipzip- ben yarismadan cekilebilir miyim bu haftalik uygunsa
Simit mı yedin gofret mi ablaDışardan gelirken simit alıp yiyor olamam demigofretle aldattım kendisini sjskjskjk
Simit yedim dayanamadım aldım 1 tane birazı duruyorSimit mı yedin gofret mi abla![]()
Hareketle eritirsin abla sen onuSimit yedim dayanamadım aldım 1 tane birazı duruyor![]()
![]()
Aynen akşamda yemem zaten,yeşil çayımıda içtimmi tamamdırHareketle eritirsin abla sen onu![]()
Ayrılma sakın çok tatlısın senyok canım ayrılmayacağım helallik istedim hani herkes adım sayı falan derken aman kimsenin hakkina girmeyeyim diye yazdım![]()
eline emeğine sağlık canım hakkım varsa helal olsun sende helal et
Sevgili Masterfit ekibi,
Geçici hükümet yıkılmış yerine asil hükümet kurulmuştur![]()
@pastelfit harika bir kaptandılakin spor bakanı cok zorlandı
yeri geldi calışma kagitlarinin arasina sakladı listeyi yeri geldi dısariya çıkardı yazdi velhasıl gizli saklı bu isler zor oluyor .. Sagolsun
Zipzip- kaptanımız yine bizlerle
adim sayılarınızı beni degil artıkZipzip- etiketleyin a dostlar
Ev taşıyan , bebegini alıp bebek arabasıyla yurüyüs yapan, canı skkın olsa da dısari cıkıp adım atan , keyfi yerinde olup spor yapan herkesi canı yürekten kutluyorum
Eki Görüntüle 3135726
48.etap kazanları
1. @DombiliKus
2.fesang
3. @Bal0ncuk
@erenmothers
@Baklavali_Cheesecake
Amine Busra
sara_28
@Minevra 1988
@Elhan
60kiloyum
@pastelfit
@Bal0ncuk
fesang
@DombiliKus
@Kinoalihatun
@karamelllim
@icecreamm
@North River
@Ayyulduz
umarım bir yanlışım olmamıştır hakkınızı helal edin
![]()
kanser tarama merkezi demek canımgecmis olsunketem ne demek bilmiyorum da kusuuruma bakmayin
geçmiş olsun canımGunaydin kizlar bix hastanedeyiz oglum ishal kusma serum takildi kizimda hasta anneme biraktim. TartilamadimZipzip- ben yarismadan cekilebilir miyim bu haftalik uygunsa
abla yürüyüş yaptı mı erir gider:)Simit yedim dayanamadım aldım 1 tane birazı duruyor![]()
![]()
Gider akşamda bişi yemem artık:))abla yürüyüş yaptı mı erir gider:)
eline, emeğine sağlık kuzum
Sevgili Masterfit ekibi,
yeri geldi calışma kagitlarinin arasina sakladı listeyi yeri geldi dısariya çıkardı yazdi velhasıl gizli saklı bu isler zor oluyor .. Sagolsun
Ev taşıyan , bebegini alıp bebek arabasıyla yurüyüs yapan, canı skkın olsa da dısari cıkıp adım atan , keyfi yerinde olup spor yapan herkesi canı yürekten kutluyorum
Eki Görüntüle 3135726
48.etap kazanları
1. @DombiliKus
2.fesang
3. @Bal0ncuk
@erenmothers
@Baklavali_Cheesecake
Amine Busra
sara_28
@Minevra 1988
@Elhan
60kiloyum
@pastelfit
@Bal0ncuk
fesang
@DombiliKus
@Kinoalihatun
@karamelllim
@icecreamm
@North River
@Ayyulduz
![]()
Kolay gelsin PastelfitimBiraş iş yaptım, salatamı yedim , tekrar iş başıiş yaparak kilo verecem
![]()
Cumaya eksiye dusersin canim
11.338 yürüyüşümü yaptim geldim benden de daha fazla adim gelmez sanirim
Eline emegine saglik canim derslerin arasinda vakit ayirdin teşekkür ederiz
Sevgili Masterfit ekibi,
Eki Görüntüle 3135726
48.etap kazanları
1. @DombiliKus
2.fesang
3. @Bal0ncuk
@erenmothers
@Baklavali_Cheesecake
Amine Busra
sara_28
@Minevra 1988
@Elhan
60kiloyum
@pastelfit
@Bal0ncuk
fesang
@DombiliKus
@Kinoalihatun
@karamelllim
@icecreamm
@North River
@Ayyulduz
![]()
Yürüyüş yaparken canim istedi ama almadan eve geldim çünkü dün yemistimSimit yedim dayanamadım aldım 1 tane birazı duruyor![]()
![]()
ben çok aciktim..Gider akşamda bişi yemem artık:))