- 8 Eylül 2016
- 103.345
- 438.238
- 898
- 36
Iyiyim canim bende sinav felan derken bu hafta döndüm yeniden diyebilirimHosbulduk canim
Cok şükür kazasiz belasiz geçti
Nasılsıniz :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyim canim bende sinav felan derken bu hafta döndüm yeniden diyebilirimHosbulduk canim
Cok şükür kazasiz belasiz geçti
Nasılsıniz :)
Ne sınavı canım kpssmi? Nasıl geçti?Iyiyim canim bende sinav felan derken bu hafta döndüm yeniden diyebilirim![]()
ay evet var arada atladıklarım. doğru o ne yaptı acaba? evlenmiştir.ne iyi yapmissin canim
@hllgkchl ekleyeyim bide guzel gelinimiz evlendi mi naptı umarım hersey yolundadir![]()
Evet canim kpss temmuzda yapilan iptal edilmisti 18 Eylül de tekrar yapıldıNe sınavı canım kpssmi? Nasıl geçti?
Afiyet olsun canim26 Eylül menüsü
07.00
Kiraz sapı çayı
Sabah 10.30
Tavada yumurta (kızla bitiremedim 3 yumurta vardı yarısı kalldi..)
Filtre kahve
Yarım dilim ekmek
14.00
Türk kahvesi 1 pkt Karmen çikolata
Aralarda ıhlamur içtim
3 kaşık kadar patates yemeği yemişimdir
19.00
1 kase yoğurt 1 Muz
Az sonra şeftali yiyebilirim
Zipzip-
Wilma11
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canımEvet canim kpss temmuzda yapilan iptal edilmisti 18 Eylül de tekrar yapıldı
Ilk sinavima gore daha iyi gecti ama bakalim hayirlsii![]()
Teşekkür ederim canimHakkında hayırlısı olsun inşallah canım
nasılsın canım?Ben burdayım selaaaaam
Iyiyim canım sen nasılsınnasılsın canım?
Boşanmalarda karşi taraf cilve yapınca sonuç kaçinilmazSimit yedim dayanamadım aldım 1 tane birazı duruyor![]()
![]()
KülkedimIyiyim canım sen nasılsın
Taze fasulye, güveç bebemakşama ne var? bizde etli sebze yemeği ve çorba
Canım benim sana kizsam da sen aldırma saniyelik olur benimki. Ama sadece kiloya üzülmene sevindim. Başka bir şey var zannettim.Amin kızlarcım Allah razı oylsun
4 dedim ama 6 öğün yicem galibaneyse bu 3 gün 12 öğün yemiştim
Kaptanım sarıdayım sen strese girme
Aminnn
Dertliyim içim sıkılıyor kilo almışım diye kızma dedim
Allah razı olsun tatlımm
Işığı gören gelmişBugün ata ata 8bin adım attım ama önce arkadaşım geldi o gitti komşum geldi, o gitti eltim geldi kafam bi dünya oldu![]()
Allah'tan yiyip içme yok biricikim hepsine kahve dayadımIşığı gören gelmişcumaya kadar gelmezler inşallah.
çok şükür diyeyimIyiyim canım sen nasılsın
Arabica kahve mekanı mi işletiyoruz oh ne âlâ gelsinler bakalım...Allah'tan yiyip içme yok biricikim hepsine kahve dayadım![]()