Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet ablacim duruma gore karar verirler o gün 🥰
Genel cerrahiden aldın randevunu demi,bakar ona göre karar verir zaten kuzum kurtulursun sende en azından.
Geçen hafta eşimin kolundan parça aldılar her gün pansuman oldu,çarşambada biz gideceğiz sabahtan dikişte var.
İhmal etti oda ben gibi bişrydi sonra kaşıya kaşıya kabuk oldu,lokal ile aldılar hemen.

Dikkatli olmakta fayda var. Zararsız şeyler bu yağ bezeleri. Kolay bir operasyonla alınıyor. Randevu tarihi uzak değilmiş. Hadi hayırlısı ile kurtul tatlım. :KK60:
Teşekkür ederim ablacim🥰🥰
Genel cerrahiden aldın randevunu demi,bakar ona göre karar verir zaten kuzum kurtulursun sende en azından.
Geçen hafta eşimin kolundan parça aldılar her gün pansuman oldu,çarşambada biz gideceğiz sabahtan dikişte var.
İhmal etti oda ben gibi bişrydi sonra kaşıya kaşıya kabuk oldu,lokal ile aldılar hemen.
Plastik cerrahiden aldim abla randevuyu
Ilk once cildiyeden aldim ablam dediki orda bir sey yapmazlar o yag bezelerinin poliklinik ortaminda alınması gerekiyor dedi bende randevuyu değiştirdim😊

Teşekkür ederim ablacim🥰🥰

Plastik cerrahiden aldim abla randevuyu
Ilk once cildiyeden aldim ablam dediki orda bir sey yapmazlar o yag bezelerinin poliklinik ortaminda alınması gerekiyor dedi bende randevuyu değiştirdim😊
Cildiye olmaz zaten,genel cerrahi daha uygundu aslında,gerekli görürlerse ona yönlendirirler seni.

m0157.gif
m0157.gif
m0157.gif

Back
X