Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menumü yazayimda❤

Sabah 09.00
2dilim ekmek,1yumurta
1dilim peynir,1kasik lor
Domates,1çay kasigi bal,1kasik fistik ezmesi

Ara/muz,kahve

Ara/muz,sutlu kahve

Aksam 17.00

4kasik patlican yemegi,1kase yogurt,2dilim ekmek

3litre su
Zipzip- Cordelia Mefkurem

Ben 5 senelik evliyim canım nedensiz bebeğim olmuyor yumurta takibi aşılama iğneler kürler hepsini denedim son çarem tüp bebek oda kilo sebebi Dr zayıfla diyor ma veremiyorum kilo
Verirsin burda kal canım. Düzenli gel. Menü paylaş. Cuma takimlara girersin. Zayıflarsin. Kaç yaşındasın. Ve kaç kilosun? Hormon testlerinde sen de ya da eşinde bir sıkıntı çıktı mı? Bu arada özelse bu sorulara cevap vermeyebilirsin?

Afiyet olsun canım. Bence 2 muz bir gün için fazla başka meyve tercih etseydin

Ben de menumu verim
Sabah 10 30
2 dilim tam buğday ekmeği kızarmış
1 dilim süzme peynir
7 zeytin
Az domates salatalık
1 cy pekmez
1 kupa yesilcay

Ara 14 00
1 avuç karışık çerez
3kuru kayısı
1 fincan kahve
Akşam 17 00

Fırında 2 tavuk baget
1 kase yoğurt
2lt şu
Zipzip- E Elif_Eylul fantastikaaa

Afiyet olsun canım.

Yok etsağfurullah ne özeli benim amacım tüp bebek konusunda bilgi edinmekti bu platform da sonradan nasıl kilo verebilirim derken burda buldum kendimi Ben 25 yaşındayım şuanda 94 kiloyum ne bende neden eşimde sıkıntı yok herşey yok normal ama sanırım bana engel olan kilom 2 seferdir yumurta toplama işlemi olacak Dr anestezi yapılamaz sana bu kiloyla zayıflaman gerek dedi dirayetimi kaybediyorum dengede tutamıyorum kendimi çok yükleniyorum sanırım kendime eskiden çok acıkma olmazdı bünyemde şimdi tutamıyorum hiç kendimi ne yapsam olmuyor

@Byrmsyda1 canım daha 5 yıllık evliymişsin. Yaşın kaç bilmiyorum ama bence çocuk için bu kadar telaş yapmana gerek yok. Stres hayatımızın her aşaması için baş düşman. Hem zayıflamak için hem de çocuk için öncelikle bu panik halinden kurtulman gerekir. Biraz hayatı akışına bırak ve kilo vermek önceliğin olsun.

Şeker var mı canım? İnsülin direnci?

Afiyet olsun canim ❤

Afiyet olsun canım akşama salata da eklesen daha doyurucu olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…