Bitirmeden günü kapatmam cnmBreeeee kaptan hey şist ne diyosun
25 bin mi ne ara atiyorsunuz ya25binde kitlendim
Kardeşim geliyor simdik
Şimdi filiz en son kiminle arkadaş olmuşsa seni bulurumOzelin açık değil bacimherşeyi buraya serdik Instagram bari ortalık malı olmasın
Ne bilim o zaman önceden büyük mü söylüyodunUlan 1983 dogumluyum napayim 40mi diyim
Kız ne var GBTende de korktun bu kadarKız GBT dedin elimdeki soğan poşeti yere düştü soğanlar yere saçıldı
12bin saat 12de bitmişti sağa sola gittim spor yaptim ettimi 25bin25 bin mi ne ara atiyorsunuz ya
SistttttŞimdi filiz en son kiminle arkadaş olmuşsa seni bulurumDM bak
1. 3. 5. 7. 9 diye sayıyor nasıl olacak25 bin mi ne ara atiyorsunuz ya
Ben daha 5 bindeyim12bin saat 12de bitmişti sağa sola gittim spor yaptim ettimi 25bin
İnsallah canim sagol. Bende prospani sordum ama hayir kullanma dediDogru bilinen bazi yanlislarimiz malesef oluyor cnm. Kendini suclaman yanlis olur. Insan cocugunun kötülügünü ister mi hic. Bazen ne yaparsak yapalim kaderin önüne gecemeyiz. Olacakla ölecege care yok sözünü de bu yüzden söylemis atalarimiz. Benimki de 3 gün falan cok hastaydi ayni seninki gibi. 3. Günden sonra yavas yavas toparladi. Sadece öksürügü kalmisti. Onun icinde bisolnatur surup önerdi doktor arkadaslardan biri. O da öksürügünü yatistirdi. Simdi iyiyiz cok sükür. Seninki de bikac güne iyilesir cnm.
Heeee zıplayarak adim sayiyor saat1. 3. 5. 7. 9 diye sayıyor nasıl olacak
Gecen hafta 15 bin atiyorduk bu hafta 12 bin daha zor geliyorÜşengeçler için çok bile
Kolunumu salliyon giz oturduğun yerde zatın 10 bardak kahve iciyon kahve içerken bile 2000 kol çalıştırmış oluyonHeeee zıplayarak adim sayiyor saat
Yok kiz keske öyle saysa 1saat sporum var bide bahceleri toparladik falanKolunumu salliyon giz oturduğun yerde zatın 10 bardak kahve iciyon kahve içerken bile 2000 kol çalıştırmış oluyon
Bacaklarınızın yerine motor mu takıyorsunuz napionuz25binde kitlendim
Kardeşim geliyor simdik
Sabah da başlayamamıştın zaten kahvaltıyla çay içmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?