- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Teşekkür ederimAfiyet olsun canim ❤
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım akşama salata da eklesen daha doyurucu olurdu
Senin bacaklar da üst vücuda göre inceymis bak ben 73kg iken bacaklar 63cmdi benim@,
Boylarimiz aynı sayilir benim başladığım kilodasin. Ben böyle idim. Şimdi 60 oldum. Yeme düzenin bozulmuş. Muhtemelen çocuk konusunda çok stres yapıyorsun hayatta başka streslerini de büyük ihtimalle vardır. Ve yiyeceklerle kendine mutluluk arıyorsun. Şu an şekerinde olduğu için Çok zorlanıyorsun. Tüm bu yollardan geçmiş birisi olarak önce psikolojini düzeltmen lazım. Yemeklerin seni mutlu ettiği düşüncesini beyninden silmen lazım Çünkü seni asıl mutsuz eden şey yemekler. 5 dakika bir keyif duyuyorsun ama sonrasında hiçbir kıyafet olmuyor. Kendini beğenmiyorsun. Bla bla bla. Önce yemeğin sadece doymak için yemen gereken bir şey olduğuna kendini inandırmalısın. Onun dışında yemenin seni çok çok mutsuz ettiğini anlamalısın. Hayatına pozitif bir şeyler kat malısın. Mutlaka spor yapmalısın Çünkü spor insülin direncine de çok faydalı. Sonrasında da kucağına güzel tatlı bir bebiş gelecek.
Hey agzin bal yesin@,
Boylarimiz aynı sayilir benim başladığım kilodasin. Ben böyle idim. Şimdi 60 oldum. Yeme düzenin bozulmuş. Muhtemelen çocuk konusunda çok stres yapıyorsun hayatta başka streslerini de büyük ihtimalle vardır. Ve yiyeceklerle kendine mutluluk arıyorsun. Şu an şekerinde olduğu için Çok zorlanıyorsun. Tüm bu yollardan geçmiş birisi olarak önce psikolojini düzeltmen lazım. Yemeklerin seni mutlu ettiği düşüncesini beyninden silmen lazım Çünkü seni asıl mutsuz eden şey yemekler. 5 dakika bir keyif duyuyorsun ama sonrasında hiçbir kıyafet olmuyor. Kendini beğenmiyorsun. Bla bla bla. Önce yemeğin sadece doymak için yemen gereken bir şey olduğuna kendini inandırmalısın. Onun dışında yemenin seni çok çok mutsuz ettiğini anlamalısın. Hayatına pozitif bir şeyler kat malısın. Mutlaka spor yapmalısın Çünkü spor insülin direncine de çok faydalı. Sonrasında da kucağına güzel tatlı bir bebiş gelecek.
ibrahim saraçoglu sanırım bir kürü var 2 kilo balla yapılıyo sperm kalitesini artırıyo benim esim sabah aksam 2 kasık içiyoduAllah razı olsun sizden sizlerden inşallah iyiki fark etmişim bu uygulamayı daha önce kayıt yapmadan çok bakıyordum şimdi kayıt yapınca daha çok yararlı olduğunu fark ettim sosyal aktivitem hiç yok (insta,face)falan
Evet , nutellalil krep vardi yemedimDondurma mı bide yanına elma mi
Estagfurullah cnm. Zaten burasi bunun icin var. Hepimizin derdi tasasi oluyor. Bizde icimizi döküyoruz zaman zaman. Sadece diyet ve spordan ibaret olmuyor zayiflama süreci, psikolojik etkenleri de ortadan kaldirmamiz gerekiyor. Birbirimize destek olmaliyiz bu anlamda. Kafana takilan bisey oldugunda gönül rahatligiyla yaz cnmArkadaşlar hakkınızı helal edin lütfen konulacak kimsem olmayınca konuşmaya başladım kul hakkı haktır helal edin nolur başınızı ağrıttım
En güzeli beklentiyi kesmek ilk zamablar bende sinir olup trip atıyordum şimdi doğum günüymüş evlilikmis hepsi sıradan bir günBugun oyuncak ahşap evi kurduk adım 8 binde kaldı daha yemek yapcam
Evlilik yıldönüm yalan oldu saçmalık geliyomuş adama çok sinirliyim yemek de yapmak istemyiorum
Adam söylesin dişardan yemegi banane !
Evet bulursunBak bulurum
Bu kdr takiptesin madem esinden nutella isteyen arkadasin kirmizi takimda oldugunu da neden görmedinMavi takım Nutella tüketiyor
Buranin bi kapisi yok mu yaa... Nolur nöbet yazalim hergün biri kapiyi beklesin. Gelen giriyor gelen giriyor olmazki amaTövbe estağfurullah
Afiyet olsun cnmEnfes olmuş desem
Afiyet olsun
Afiyet olsunBen de menumu verim
Sabah 10 30
2 dilim tam buğday ekmeği kızarmış
1 dilim süzme peynir
7 zeytin
Az domates salatalık
1 cy pekmez
1 kupa yesilcay
Ara 14 00
1 avuç karışık çerez
3kuru kayısı
1 fincan kahve
Akşam 17 00
Fırında 2 tavuk baget
1 kase yoğurt
2lt şu
Zipzip- E Elif_Eylul fantastikaaa
Burda kaldigin sürece dirayetini kaybettirmeyiz cnm. Hem yarisma heyecan derken stresinden de arinirsinYok etsağfurullah ne özeli benim amacım tüp bebek konusunda bilgi edinmekti bu platform da sonradan nasıl kilo verebilirim derken burda buldum kendimiBen 25 yaşındayım şuanda 94 kiloyum ne bende neden eşimde sıkıntı yok herşey yok normal ama sanırım bana engel olan kilom 2 seferdir yumurta toplama işlemi olacak Dr anestezi yapılamaz sana bu kiloyla zayıflaman gerek dedi dirayetimi kaybediyorum dengede tutamıyorum kendimi çok yükleniyorum sanırım kendime eskiden çok acıkma olmazdı bünyemde şimdi tutamıyorum hiç kendimi ne yapsam olmuyor
Off bana da verdi ama icemiyorm. Bi de kilonun %10unu verdirir bu ilac sana demisti. Aksine deli gibi kabizlik cektirdi banaGünlük sabah akşam 1000lik glifor içiyorumağzım metal yığınıyla dolu oluyor sanki buna sebep boş bırakamıyorum da ağzımı sürekli yemek istiyorum
Sabah 2 dilim ekmek yetermis. Arada da elma iyi bir secenek dondurmayi yemesen iyi olurmus. Afiyet olsun
Biz burda ortak dertlerle mücadele ediyoruz. Sen şunu unutma bir üzüntü yaşadığında yemek değil yememek mutluluk getirecek. Ben şekerin gebelik içinde çok riskli olduğunu biliyorum. Benim kilom inince şeker falan kalmadı. Başaracaksın. Ben yaptım senin neyin eksik. Sen de başaracaksin.Gerçekten beni anlattın abla o kadar doluyum ki çevremde konuşabileceğim kimsem yok gecen Dr a gittiğim de onay verilmedi hemen kendi kendime kızıp hala yemek düşünme derdine soktum kendşmi diyorum ki eve gidip onume kocaman bş tencere yemek alip yicem ama yapmadım direndşm. Streste benden üstün kimseyi tanımıyorum çok zor süreçlerden geçiyorum gereçten sizinde başınızı ağrıttım hakkınızı helal edin lütfen bu arada Allah razı olsun inşallah
Arkadaşlar hakkınızı helal edin lütfen konulacak kimsem olmayınca konuşmaya başladım kul hakkı haktır helal edin nolur başınızı ağrıttım
Afiyet olsun ablacım, ama Nutella yok menü de ay pardon mavi takım yiyormuş
Afiyet olsun
En güzeli beklentiyi kesmek ilk zamablar bende sinir olup trip atıyordum şimdi doğum günüymüş evlilikmis hepsi sıradan bir günkafam rahat huzurlu mutlu
Evet bulursun
@Byrmsyda1 canım çok stres yapıyorsun bu durumda gebe kalmayı etkiliyor rabbim tez zamanda mucdeli haberi almayı nasip etsin inşallah
Yılda bi kere yapıyoruz ama bugün pazar vd adam uyuyarak geçirmek istiyorEn güzeli beklentiyi kesmek ilk zamablar bende sinir olup trip atıyordum şimdi doğum günüymüş evlilikmis hepsi sıradan bir günkafam rahat huzurlu mutlu
Evet bulursun
@Byrmsyda1 canım çok stres yapıyorsun bu durumda gebe kalmayı etkiliyor rabbim tez zamanda mucdeli haberi almayı nasip etsin inşallah
Kolay gelsin cnm. Erkekler bu konulara bizimle ayni bakis acisiyla bakamiyor. En iyisi beklentiyi en aza indirmek. Ben sifirladim. Biseyler yaparsa seviniyorm yapmazsa umrumdışıYılda bi kere yapıyoruz ama bugün pazar vd adam uyuyarak geçirmek istiyor
Benim iştahım yok yrmicdm bugınkoridorda adım atıp duruyorum 10 bindeyim 2 bin kaldı
Hadi migi akşam namazınaAfiyet olsun
Yılda bi kere yapıyoruz ama bugün pazar vd adam uyuyarak geçirmek istiyor
Benim iştahım yok yrmicdm bugınkoridorda adım atıp duruyorum 10 bindeyim 2 bin kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?