Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim ❤
Teşekkür ederim
Afiyet olsun canım akşama salata da eklesen daha doyurucu olurdu
Teşekkür ederim havuç kalmış sadece ama havucu oglen kayısı falan yedim diye yemedim
Senin bacaklar da üst vücuda göre inceymis bak ben 73kg iken bacaklar 63cmdi benim

Hey agzin bal yesin

ibrahim saraçoglu sanırım bir kürü var 2 kilo balla yapılıyo sperm kalitesini artırıyo benim esim sabah aksam 2 kasık içiyodu

Arkadaşlar hakkınızı helal edin lütfen konulacak kimsem olmayınca konuşmaya başladım kul hakkı haktır helal edin nolur başınızı ağrıttım
Estagfurullah cnm. Zaten burasi bunun icin var. Hepimizin derdi tasasi oluyor. Bizde icimizi döküyoruz zaman zaman. Sadece diyet ve spordan ibaret olmuyor zayiflama süreci, psikolojik etkenleri de ortadan kaldirmamiz gerekiyor. Birbirimize destek olmaliyiz bu anlamda. Kafana takilan bisey oldugunda gönül rahatligiyla yaz cnm

Bugun oyuncak ahşap evi kurduk adım 8 binde kaldı daha yemek yapcam
Evlilik yıldönüm yalan oldu saçmalık geliyomuş adama çok sinirliyim yemek de yapmak istemyiorum
Adam söylesin dişardan yemegi banane !
En güzeli beklentiyi kesmek ilk zamablar bende sinir olup trip atıyordum şimdi doğum günüymüş evlilikmis hepsi sıradan bir gün kafam rahat huzurlu mutlu
Evet bulursun

@Byrmsyda1 canım çok stres yapıyorsun bu durumda gebe kalmayı etkiliyor rabbim tez zamanda mujdeli haberi almayı nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Mavi takım Nutella tüketiyor
Bu kdr takiptesin madem esinden nutella isteyen arkadasin kirmizi takimda oldugunu da neden görmedin
Tövbe estağfurullah
Buranin bi kapisi yok mu yaa... Nolur nöbet yazalim hergün biri kapiyi beklesin. Gelen giriyor gelen giriyor olmazki ama
Enfes olmuş desem
Afiyet olsun cnm
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Burda kaldigin sürece dirayetini kaybettirmeyiz cnm. Hem yarisma heyecan derken stresinden de arinirsin
Günlük sabah akşam 1000lik glifor içiyorum ağzım metal yığınıyla dolu oluyor sanki buna sebep boş bırakamıyorum da ağzımı sürekli yemek istiyorum
Off bana da verdi ama icemiyorm. Bi de kilonun %10unu verdirir bu ilac sana demisti. Aksine deli gibi kabizlik cektirdi bana
Yururken yazayim menumu

Sabah 10.15
3 dilim ekmek
Menemen
Peynir zeytin
Dom sal
Marul havuc

Ara 14.30
3tk dondurma
4dilim elma

Aksam 16.00
Balik salata

Su 1.5
Zipzip- Cordelia
Sabah 2 dilim ekmek yetermis. Arada da elma iyi bir secenek dondurmayi yemesen iyi olurmus. Afiyet olsun

Biz burda ortak dertlerle mücadele ediyoruz. Sen şunu unutma bir üzüntü yaşadığında yemek değil yememek mutluluk getirecek. Ben şekerin gebelik içinde çok riskli olduğunu biliyorum. Benim kilom inince şeker falan kalmadı. Başaracaksın. Ben yaptım senin neyin eksik. Sen de başaracaksin.

Arkadaşlar hakkınızı helal edin lütfen konulacak kimsem olmayınca konuşmaya başladım kul hakkı haktır helal edin nolur başınızı ağrıttım

Canim daha oncede yazmistim simdi senin içinde yazayim. Benim ilk regli oldugumdan beri rahimle alakali problemlerim oldu hatta ameliyatta oldum ve infertilite teşhisi kondu. Eşimde bunu kabul ederek benimle evlendi. Evliligimin 3.ayıydı sanirim regli düzensizligi icin doktora gittim. Evlenmeden öncede 3 4 ayda bir regli olurdum. Doktor muayeneye başladi ve kese var dedi. Bende kese ne dedim. Çünkü hayatimda ilk defa duymuştum. Doktor yani hamilesin kese ve bebek var dedi. Sonra ne söyledi ne anlattı hiç hatirlamiyorum. Muayene odasindan çıktım eşim koltukta oturuyordu. Ona hamileyim dedim o da dalgami geçiyorsun dedi. Bends ultrasonu gösterdim başladık aglamaya . Simdi oğlum 8 yasinda.
Oglum 2 yasindaykende korunmayi bıraktık. Ama 6 sene olmadı olmadı. 3 kere aşılama 4 5 kere klomen tedavisi vs vs. Kullanmadiğim ilac kür kalmadı olmadi olmadi. Olmadıkça stres yaptim ,stres yaptikca kilo aldım, kilo aldikca hormonlarim bozuldu yani kısır bir döngüye girdim. Yaş 37 olunca doktorum daha fazla gecikmeyelim tüp bebek tek çare dedi. Araya korona ve maddiyat girdi. En son vazgeçtik zaten 1 tane var Allah ona ömür versin dedik ve tedaviyi bıraktık. sadece 1 ay hayıt otu hapı kullandim doktora danişarak regli düzensiz diye . O ay kızıma hamile kalmışım. O yüzden bu yolda en önemlisi stres yapmamak ve seni anlayıp dinleyecek bir doktor bulmak. Rabbim her isteyene nasip etsin ,seninde kucağin dolsun. hep hayirlisini iste. Çünkü bizim için en iyisini en doğrusunu en hayırlısinı rabbimiz bilir.

Afiyet olsun ablacım, ama Nutella yok menü de ay pardon mavi takım yiyormuş

Yururken yazayim menumu

Sabah 10.15
3 dilim ekmek
Menemen
Peynir zeytin
Dom sal
Marul havuc

Ara 14.30
3tk dondurma
4dilim elma

Aksam 16.00
Balik salata

Su 1.5
Zipzip- Cordelia
Afiyet olsun
Yılda bi kere yapıyoruz ama bugün pazar vd adam uyuyarak geçirmek istiyor
Benim iştahım yok yrmicdm bugın koridorda adım atıp duruyorum 10 bindeyim 2 bin kaldı

Yılda bi kere yapıyoruz ama bugün pazar vd adam uyuyarak geçirmek istiyor
Benim iştahım yok yrmicdm bugın koridorda adım atıp duruyorum 10 bindeyim 2 bin kaldı
Kolay gelsin cnm. Erkekler bu konulara bizimle ayni bakis acisiyla bakamiyor. En iyisi beklentiyi en aza indirmek. Ben sifirladim. Biseyler yaparsa seviniyorm yapmazsa umrumdışı

Kizlar menümüde yazayım hemen

Sabah 1 yumurta ve 1 parca peynirle yağsız omlet ,bol maydanoz dereotu ,3 zeytin ,3 dilim greyfurt, 1 dilim ekmek çay

Ara 1 bardak ayran 3 ceviz

Öğle 1 tabak yeşilmercimek çorbası 3 kaşık yoğurt

Ara şekersiz az sütlu kafeinsiz türk kahvesi 2 yulaflı büskivi

Akşam 1 tabak kıymali ispanak 1 küçük tas yoğurt 1 dilim ekmek

Yatmadan 1 çay bardaği yağsiz süt içerim

2 litre su
1 litre detoks su(maydanoz dereotu limon tarçın karanfil)

Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia fantastikaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…