- 14 Şubat 2021
- 8.445
- 22.986
- 298
Boylarimiz aynı sayilir benim başladığım kilodasin. Ben böyle idim. Şimdi 60 oldum. Yeme düzenin bozulmuş. Muhtemelen çocuk konusunda çok stres yapıyorsun hayatta başka streslerini de büyük ihtimalle vardır. Ve yiyeceklerle kendine mutluluk arıyorsun. Şu an şekerinde olduğu için Çok zorlanıyorsun. Tüm bu yollardan geçmiş birisi olarak önce psikolojini düzeltmen lazım. Yemeklerin seni mutlu ettiği düşüncesini beyninden silmen lazım Çünkü seni asıl mutsuz eden şey yemekler. 5 dakika bir keyif duyuyorsun ama sonrasında hiçbir kıyafet olmuyor. Kendini beğenmiyorsun. Bla bla bla. Önce yemeğin sadece doymak için yemen gereken bir şey olduğuna kendini inandırmalısın. Onun dışında yemenin seni çok çok mutsuz ettiğini anlamalısın. Hayatına pozitif bir şeyler kat malısın. Mutlaka spor yapmalısın Çünkü spor insülin direncine de çok faydalı. Sonrasında da kucağına güzel tatlı bir bebiş gelecek.
Seninkisi psikolojik. Sen duygusal olarak yiyorsun canım.Günlük sabah akşam 1000lik glifor içiyorumağzım metal yığınıyla dolu oluyor sanki buna sebep boş bırakamıyorum da ağzımı sürekli yemek istiyorum
Mavi takım istiyormuş nutella canları istemişKizlar 12tane nutella aldim isteyen varmi
Gerçekten çok güzel bi yazı olmuş benimde 3 sene bebeğim olmadı kiloları hep tedavi olurken kullandığım ilaçlardan aldım@,
Boylarimiz aynı sayilir benim başladığım kilodasin. Ben böyle idim. Şimdi 60 oldum. Yeme düzenin bozulmuş. Muhtemelen çocuk konusunda çok stres yapıyorsun hayatta başka streslerini de büyük ihtimalle vardır. Ve yiyeceklerle kendine mutluluk arıyorsun. Şu an şekerinde olduğu için Çok zorlanıyorsun. Tüm bu yollardan geçmiş birisi olarak önce psikolojini düzeltmen lazım. Yemeklerin seni mutlu ettiği düşüncesini beyninden silmen lazım Çünkü seni asıl mutsuz eden şey yemekler. 5 dakika bir keyif duyuyorsun ama sonrasında hiçbir kıyafet olmuyor. Kendini beğenmiyorsun. Bla bla bla. Önce yemeğin sadece doymak için yemen gereken bir şey olduğuna kendini inandırmalısın. Onun dışında yemenin seni çok çok mutsuz ettiğini anlamalısın. Hayatına pozitif bir şeyler kat malısın. Mutlaka spor yapmalısın Çünkü spor insülin direncine de çok faydalı. Sonrasında da kucağına güzel tatlı bir bebiş gelecek.
Gerçekten beni anlattın abla o kadar doluyum ki çevremde konuşabileceğim kimsem yok gecen Dr a gittiğim de onay verilmedi hemen kendi kendime kızıp hala yemek düşünme derdine soktum kendşmi diyorum ki eve gidip onume kocaman bş tencere yemek alip yicem ama yapmadım direndşm. Streste benden üstün kimseyi tanımıyorum çok zor süreçlerden geçiyorum gereçten sizinde başınızı ağrıttım hakkınızı helal edin lütfen bu arada Allah razı olsun inşallah@,
Evet normalde ben 2018 de 85 kilodan 70 kiloya düştüm böyle dert stres yoktu 3 sene ilaçlar kullandım ve sonucum bu oldu hepsi bna psikolojik olarak yansıdı şimdi atamıyorumGerçekten çok güzel bi yazı olmuş benimde 3 sene bebeğim olmadı kiloları hep tedavi olurken kullandığım ilaçlardan aldım
Benimdeolmuyordu ne eşimde nebende sıkıntı yoktu 2 defa aşılama oldum kaynanam gil 2 defa ebeye götürdüler daha birçok şey neacilar çektim aşılama olduğumu annem gile bile söylemedimYok etsağfurullah ne özeli benim amacım tüp bebek konusunda bilgi edinmekti bu platform da sonradan nasıl kilo verebilirim derken burda buldum kendimiBen 25 yaşındayım şuanda 94 kiloyum ne bende neden eşimde sıkıntı yok herşey yok normal ama sanırım bana engel olan kilom 2 seferdir yumurta toplama işlemi olacak Dr anestezi yapılamaz sana bu kiloyla zayıflaman gerek dedi dirayetimi kaybediyorum dengede tutamıyorum kendimi çok yükleniyorum sanırım kendime eskiden çok acıkma olmazdı bünyemde şimdi tutamıyorum hiç kendimi ne yapsam olmuyor
Bende öyle denemediğim gitmediğim yer kalmadı ama olmadıBenimdeolmuyordu ne eşimde nebende sıkıntı yoktu 2 defa aşılama oldum kaynanam gil 2 defa ebeye götürdüler daha birçok şey neacilar çektim aşılama olduğumu annem gile bile söylemedim
Banadapsikolojik çol etkisi oldu ya birisinin hamile kaldigini duysam oturur ağlardım ben bu kadar istiyorum bu kadar emek verdim aci cektim neden olmuyor derdimEvet normalde ben 2018 de 85 kilodan 70 kiloya düştüm böyle dert stres yoktu 3 sene ilaçlar kullandım ve sonucum bu oldu hepsi bna psikolojik olarak yansıdı şimdi atamıyorum
O senin güzel kalbinden kaynaklaniyor cnm. Asil sen meleksinSen elmasın ama meleksin.
Ben en son kendiliğinden hamile kaldım biliyormusun aktardan dabiseyler kullandik fayda etmedi arkadasim tavsiye etti biseyler ayni sekilde hamile kalmis bende o sekilde kaldimBende öyle denemediğim gitmediğim yer kalmadı ama olmadı
Arkadaşlar hakkınızı helal edin lütfen konulacak kimsem olmayınca konuşmaya başladım kul hakkı haktır helal edin nolur başınızı ağrıttımBanadapsikolojik çol etkisi oldu ya birisinin hamile kaldigini duysam oturur ağlardım ben bu kadar istiyorum bu kadar emek verdim aci cektim neden olmuyor derdim
Helal olsun kiz anliyorum seni bende yasadimArkadaşlar hakkınızı helal edin lütfen konulacak kimsem olmayınca konuşmaya başladım kul hakkı haktır helal edin nolur başınızı ağrıttım
Olur mu oyle sey canim burda hepimiz dertlerimizide anlatiyoruz sadece diyet yapmiyoruz bir aile gibiyizArkadaşlar hakkınızı helal edin lütfen konulacak kimsem olmayınca konuşmaya başladım kul hakkı haktır helal edin nolur başınızı ağrıttım
Helal olsun kiz anliyorum seni bende yasadim
Allah razı olsun sizden sizlerden inşallah iyiki fark etmişim bu uygulamayı daha önce kayıt yapmadan çok bakıyordum şimdi kayıt yapınca daha çok yararlı olduğunu fark ettim sosyal aktivitem hiç yok (insta,face)falanOlur mu oyle sey canim burda hepimiz dertlerimizide anlatiyoruz sadece diyet yapmiyoruz bir aile gibiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?