Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim hamdolsun. Dr işini ne yaptın?iyiym çok şükür sen nasılsın yıldızım.:)
Geçmiş olsun. Bugün nasıl?Günaydın kızlar. Dün güne çok güzel başlamıştım ama iyi gitmedi. Çocuğum çok ateşlendi. Çevremdeki birçok çocuk gibi bizde antibiyotik e başladık.
Geçmiş olsun canım, faranjitin var mı?28 Eylül
50 dk havuz
Adım 8845
pastelfit
Zipzip-
Wilma11
Eki Görüntüle 3136699
Boğazım acıyor yine yüzme ogrenemeden bırakıyorum baharda şansımı deniycem:)
Afiyet olsun canımselamlar. dün giremedim..
üstelik regl oldum bu sabah..
menümü yazayim..
dün 9.00 da
dünden 2 ekmek pizzasi..
sucuk kaşar kırmızı biber mısı salça vardi sadece:)
ara: fitre kahve
öğlen anneme gittim..
1 kase tarhana çorbasi.
haşlanmiş tavuk. havuç ve yeşillik..
ara: nescafe
akşam 19:00
tavuklu bezelye yemegi.
3-4 kaşık havuç tabator.
ara: şekersiz türk kahvesi
adımı telden aticam şimdi bilgisayardan yaziyorum:)
Zipzip-
Günaydın canım iyiyizGünaydın
Gelemedim dün hiç. Alışverişti misafirlikti yoğun geçti. Nasılsınız?![]()
Günaydın hayatım
günaydın herkese
![]()
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar. Dün güne çok güzel başlamıştım ama iyi gitmedi. Çocuğum çok ateşlendi. Çevremdeki birçok çocuk gibi bizde antibiyotik e başladık.
Teşekkür ederim. Ateşimiz düştü hemen. Öksürük var biraz. Alerjimizde olunca daha ağır seyrediyor. Alerji tedavimize de geri döndük bakalım.Geçmiş olsun. Bugün nasıl?
Çok geçmiş olsun. Benim çocuğa bitkisel takviyeler hiç yaramıyor. Aslında bayadır kırıklık var üzerinde, neler neler denedim…Afiyet olsun canım
Günaydın canım iyiyizsen nasılsın
Günaydın hayatım
Geçmiş olsun canımBütün çocuklar hasta maalesef. Benim oğlan da sabah boğazım ağrıyo dedi. Vitamin, calpol, pastil hemen müdahele ettim.
herkes hasta mevsim gecisi diye sanirim okullarda acildi o yuzden bide ..Günaydın kızlar. Dün güne çok güzel başlamıştım ama iyi gitmedi. Çocuğum çok ateşlendi. Çevremdeki birçok çocuk gibi bizde antibiyotik e başladık.
Sağolasın canım. Geçen hafta havalar aniden soğuyunca kırıldı çocuklar. Hepsine rabbim şifa versinherkes hasta mevsim gecisi diye sanirim okullarda acildi o yuzden bide ..
allah acil sifalar versin insa
geçmiş olsun cnmGünaydın kızlar. Dün güne çok güzel başlamıştım ama iyi gitmedi. Çocuğum çok ateşlendi. Çevremdeki birçok çocuk gibi bizde antibiyotik e başladık.
Günaydın canim iyiyim sen nasilsin ❤Günaydın
Gelemedim dün hiç. Alışverişti misafirlikti yoğun geçti. Nasılsınız?![]()
Günaydın canim ❤
günaydın herkese
![]()
Günaydın canim gecmis olsunGünaydın kızlar. Dün güne çok güzel başlamıştım ama iyi gitmedi. Çocuğum çok ateşlendi. Çevremdeki birçok çocuk gibi bizde antibiyotik e başladık.
Afiyet olsun canim ❤Eksik bildirimlerimi yapayım.
27 eylül salı
Sabah 09.00
2 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir,
Domates, salatalık.
Öğlen 12.00
1 kase kremalı mantar çorbası,
1 parça soslu tavuk.
Akşam 18.00
2 lahmacun, bol yeşillik (çocuğum çok ısrar edince, bende çok yorgun ve aç olunca)
1 bardak kefir.
Saat 20.00 gibi
2 top züber.
Su: 3 ltZipzip-
Wilma11
27 eylül adımlar
Eki Görüntüle 3136705
Eki Görüntüle 3136706
15 dk kardiyo : 150 puan
13.300 adımpastelfit
Perşembe kızım hastalanmisti. Onndan hepimize geçti. İshal, kusma, burun akıntısı öksürük. Birde regl oldum üzerine çok halsiz kaldım.. teşekkür ederimcanım benim gecmis olsun neyin var
Geçmiş olsun canım. Mevsim geçişi hepimizi zorluyorGünaydın kızlar. Dün güne çok güzel başlamıştım ama iyi gitmedi. Çocuğum çok ateşlendi. Çevremdeki birçok çocuk gibi bizde antibiyotik e başladık.
afiyet olsun ve ayaklarina sağlık:)Eksik bildirimlerimi yapayım.
27 eylül salı
Sabah 09.00
2 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir,
Domates, salatalık.
Öğlen 12.00
1 kase kremalı mantar çorbası,
1 parça soslu tavuk.
Akşam 18.00
2 lahmacun, bol yeşillik (çocuğum çok ısrar edince, bende çok yorgun ve aç olunca)
1 bardak kefir.
Saat 20.00 gibi
2 top züber.
Su: 3 ltZipzip-
Wilma11
27 eylül adımlar
Eki Görüntüle 3136705
Eki Görüntüle 3136706
15 dk kardiyo : 150 puan
13.300 adımpastelfit
cuma günü gidicem :)İyiyim hamdolsun. Dr işini ne yaptın?
aminnnSağolasın canım. Geçen hafta havalar aniden soğuyunca kırıldı çocuklar. Hepsine rabbim şifa versin![]()