Kolay gelsin Pastelfitim ❤Gidem de cayır cayır güneşte çamaşır asayım
Bu sözünün hattına iki kilo vermeye çalışacağım bu haftaHayııır ben sana kendimden daha çok güveniyorum
Eve gidince deneyeceğim canım iki ders kaldıVics sürsen boynuna burnuna biraz açılır belki
Benim rahmetli babannem yapardi koydeyken ben cocukken izlerdim. Bir suru hane beraber uzum sularini odun atesinde kaynatirlar da kaynatirlardi. Gunlerce surer hava hep pekmez kokardi. Biz de cocuklarla yaprak batirip yapragi yalardikHadi ya ne yapardınız üzümleripekmez sevmem ama yapılışını öğrenmek lazım yine de...
Teşekkür ederim kaptanımsöyliyecek kelime bulamıyorumtebrık ederım canım haeıkasın
Saram gümbür gümbür geliyorGeçen cuma günü : 87.6 kğ
Bugün : 85.3 kğ
Fark : - 2.3 kğ
Fitt_anne pastelfit Zipzip-
Eki Görüntüle 3137880
tesekkur ederım kaptancıgım. bu hafta katılamıycam annem ameliyat olucak duzenım ve aktıflıgım olamıyablır:[Haftaya daha iyi olur canim❤
Gunaydin Kaptanim fotoğrafsizda kabul ederiz
Gecmis olsun oglunada
Masterfite katılacak misin
Canım ya doktora gitsen bi ilaç falan verirDers anlatamıyorum ya o kadar tıkanık ki burnum
Teşekkür ederim canım benim çok uğraşıyorum biliyorsunuz sonuca değiyorSaram gümbür gümbür geliyorTebrik ederim canım , emeklerinin karşılığını alıyorsun
Kolay gelsin Pastelfitim ❤
Yok artık sen de fazla gaza geliyorsunBu sözünün hattına iki kilo vermeye çalışacağım bu hafta
Az kalmış çok şükürEve gidince deneyeceğim canım iki ders kaldı
Eksin cok guzel kaptanım tebrik ederimtesekkur ederım kaptancıgım. bu hafta katılamıycam annem ameliyat olucak duzenım ve aktıflıgım olamıyablır:[
gecen cuma 78.8
bugun 77.7
fark 1.1
tebrık ederım cnm cok guzel bır eksı
Evde ilaç ver tatlım gidip dinlensem biraz daha iyi olurum inşallahCanım ya doktora gitsen bi ilaç falan verir
tesekkur ederım cnm senın kadar olmasadaEksin cok guzel kaptanım tebrik ederimannenede çok geçmiş olsun canım
Simdiden gecmis olsun. Hersey iyi gecsin insallah.tesekkur ederım kaptancıgım. bu hafta katılamıycam annem ameliyat olucak duzenım ve aktıflıgım olamıyablır:[
gecen cuma 78.8
bugun 77.7
fark 1.1
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin bizi haberdar ettesekkur ederım kaptancıgım. bu hafta katılamıycam annem ameliyat olucak duzenım ve aktıflıgım olamıyablır:[
gecen cuma 78.8
bugun 77.7
fark 1.1
Eksin cok guzel tebrik ederim kaptanim ❤tesekkur ederım kaptancıgım. bu hafta katılamıycam annem ameliyat olucak duzenım ve aktıflıgım olamıyablır:[
gecen cuma 78.8
bugun 77.7
fark 1.1
tesekkur edrım canım kaptanımEksin cok guzel tebrik ederim kaptanim ❤
Annenede cok gecmis olsun Allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?