- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
hoşgeldiniz umarım istediğiniz hedefe en kısa sürede ulaşırsınızSpora gitmistim haftasonu yarisi icin enerji olsun diye. Kacirmisim bildirimleri. Mavi yada kirmiziya katilip spor + menucu olabilir miyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldiniz umarım istediğiniz hedefe en kısa sürede ulaşırsınızSpora gitmistim haftasonu yarisi icin enerji olsun diye. Kacirmisim bildirimleri. Mavi yada kirmiziya katilip spor + menucu olabilir miyim
Tabi ki canimSpora gitmistim haftasonu yarisi icin enerji olsun diye. Kacirmisim bildirimleri. Mavi yada kirmiziya katilip spor + menucu olabilir miyim
Mavi takimdasin canim kaptaninİlk defa foto paylasmayi kesfettim suan![]()
Bende onu diyecektim kaptanim maviye ekleyelim
önemli değil canım yeterki sen iyi ol kilo nasılsa verilirsara_28 kaptanım elimi kaldiracak halim yok dışarıdan sipariş verdim ama yarın düzene koyacağım inşallah çünkü acil kilo vermeliyim bana güven
![]()
aynen canımTabi ki canim
Mavi takimdasin canim kaptaninpastelfit
Günlük menülerinin ve cumartesi pazar pazartesi sali Çarşamba gunleri 8000 adım bekliyoruz
Bende onu diyecektim kaptanim maviye ekleyelim![]()
Teşekkür ederim canım kaptanımönemli değil canım yeterki sen iyi ol kilo nasılsa verilir
Teşekkür ederiz canım.başlamiş bitmiş. yeni geldim..
hayırlı olsun kaptanlarım.
kırmızı takımdayim şimdi
yarın Bursaya gidecegim..
Özel bir hastaneye.
sirasini çoktan almişlar...
Kolay gelsin kaptanımbende çıkıyorum kızlar işlerim var gelirim yine![]()
Tamam kaptanımTabi ki canim
Mavi takimdasin canim kaptaninpastelfit
Günlük menülerinin ve cumartesi pazar pazartesi sali Çarşamba gunleri 8000 adım bekliyoruz
Bende onu diyecektim kaptanim maviye ekleyelim![]()
Hoşgeldin canım
Tebrik ederim eksin çok güzeltesekkur ederım kaptancıgım. bu hafta katılamıycam annem ameliyat olucak duzenım ve aktıflıgım olamıyablır:[
gecen cuma 78.8
bugun 77.7
fark 1.1
Evet adımların menün şahaneTeşekkür ederim canım benim çok uğraşıyorum biliyorsunuz sonuca değiyor![]()
Şimdi nasılsın canımEvde ilaç ver tatlım gidip dinlensem biraz daha iyi olurum inşallah
Haftasonu ne yaptın bize de söylekabul ederiz kaptanım
özel durum
pazarteside 57.95 idi
ama cumadan cumaya eksim güzel![]()
![]()
geçen cuma : 59.25
bu cuma : 57,95
fark : -1,300 gr
Evet sebze çok yemek lazım ama ben de yeterince yemiyorumHayırlısı diyeyim asdf daha çok sebze yemeyelim.
Tebrik ederim canım
günaydın herkeseee
gecen cuma 83.0
bugun 82.3
fark 0.7
%0.84
aslinda kendimi daha hafif hissediyordumama olsun yarin daha iyi olurum zaten uzun zamandir sabittim
Eki Görüntüle 3137937
@Ayyulduz
Zipzip-
pastelfit
![]()
Ayy ben sevmiyorum, sıcaktan bıkmışım bensıcağa bayılıorum
neyseki benm memlekette sıcak memleket
kış gelmese keşke![]()
Hadi gez gel de yarışmaya devam edelimTren gelir hoş gelir![]()
Rica ederim canım
Feci sıcak, burası 29 gösteriyodu saat 3’deYandım kızı okuldan alıp eve dönerken![]()
hava bugün sicakti ama mont giyimişim![]()
Yeni haftada ben de güzel kilo vermek istiyorum . Sporda beni geçemezsinizyükselen degil bu hafta birinci olmak istiyorumherkesi cokca tebrik ederim
ellerine saglik
pastelfit
am çok güzel ki bu sayılar
oturturuz beraber insa
güzel kalpli arkadaşim
heyyyoooo
heyiooooo
başliyoooorrrr
trennn kalkacakkk
önce pazartesi duragi sonra cuma ..
gunler hızla gecerken
atma agzina
bir lokmacık nolacak ki dediklerini
gelecek tarti günü
musmutlu hafifce uyandigin gün
eger emek verdiysen
goreceksin
bir bir karsıligını![]()
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim kaptanım
Teşekkür ederim canımtamam canım kolay gelsin![]()
Hosbulduk kaptanim. Guzel bir hafta olacak inşTeşekkür ederiz canım.
Şimdiden geçmiş olsun canım
Kolay gelsin kaptanım
Tamam kaptanım
Hoşgeldin canım![]()
Bende katılayim bu hafta yarisaHanımlar bu hafta da spor yarışması yapalım. Pazartesi,Salı ve Çarşamba adım ve sporları hesaplayıp şampiyon seçelim. Herkesi bekliyorum yarışmaya
sara_28
fesang
Amine Busra
Wilma11
Hedef60kgolmak
60kiloyum
Tutku44
Bal0ncuk
_ASTRAL_
Zuzushh
İnşallah canım, seni bu hafta 80’ler ile buluşturacağızHosbulduk kaptanim. Guzel bir hafta olacak inş![]()
Kaptanım senin adımın yeterCok fazla spor yapmiyorum ki![]()
Cumartesi pazar baslamamasi avantaj adim atamayacagimKaptanım senin adımın yeter![]()