- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
Gözleri filan nasıl boncuktu nasıl kibardı yaagüzel bir bayanmış aslında. yüzü çok tatlı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözleri filan nasıl boncuktu nasıl kibardı yaagüzel bir bayanmış aslında. yüzü çok tatlı![]()
niye güldün cano?
Seni gidi çıtır minnoşAy anaam yaşlılık yanlış emoji tıklamışım
![]()
Ne çıtırlığı bi yerden patlıyorSeni gidi çıtır minnoş
Dün çok yoruldum, ona bağlıyorum, bugün gayet iyiyimafiyet olsun canım. tahlil yaptır bir ara.
Öyleyse aldım lafımıAslinda bu aralar gec uyuyorum
Gece 2-3 ü buluyor sabahta 8-9 uyaniyorum![]()
Allah şifa versin canımyok geçmedi daha. hala öksürük ve boğazda iltihap var.
Evim büyük, 3 erkek var, kediyi de üçe tamamladık, ister istemez çok işim oluyor, sağlık olsun, idare ediyorum.Geçer canım da sen çok yoruyorsun kendini. Dinlen bol bol. İyiyim bildiğin gibi zayıflama çalışıyorum
Afiyet olsun canım. Benim menüm de felaket, sürekli öğün yaptım bugün. Ama aynı hatayı yapmışız gibi , çok erken kapatmaya çalışmışız![]()
Haklısın , hep hamur olmuş, tosttan sonra normale döndüm, bugün gayet iyiyimafiyet olsun canım geçmiş olsun dikkat et kendine bisküvi kurabiye makarna derken şekerin oynamış muhtemelen şimdi nasılsın
Geçmiş olsun kuzumHastaneden cikiyorum simdi kan verdim boyun için ultrason verdi ama tarihi cok uzak yarın doktorla konusacagim
Kedi olayı fena, benim de ikinci gelecek. Sanki bi taneyi şakıttımEvim büyük, 3 erkek var, kediyi de üçe tamamladık, ister istemez çok işim oluyor, sağlık olsun, idare ediyorum.
Sen zaten zayıfsın maşallah, ben de 6 ları tekrar görürüm insallah
Evet, dün erken kapatmayı düşünmüştüm, kısmet olmadı
Geçmiş olsun kaptanım. Kansızlık ve d vitamini hep sorun maalesef Allah şifa versin canımTeşekkür ederim ablacim
Kan sonuclarim çıkmış canim kansızlık görünüyor ,d vitaminim cok düşük
Teşekkür ederim canim![]()
Geçmiş olsun canımYarın sabah hastaneye gideceğim geç gelirim
Ay nasıl seviyoruz, hele gelip bana ıvır zıvır ver diye dolabın önünde oturmalarına bayılıyorumKedi olayı fena, benim de ikinci gelecek. Sanki bi taneyi şakıttımüç erkek olsa biterim ben
![]()