- 30 Kasım 2014
- 29.827
- 131.784
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlı böyle fotolarıni özledik canımmHerkese günaydınnasılsınız kızlar, düzenli giremiyorum son zamanlar. Hala evime dönmedim.
Eki Görüntüle 3618058
Şimdiki çocuklar çok zorayyy benimde 10 yaşında bir kizım 22 aylık bir oglum var
Allah bagıslasın guzel günlerini hep gostersinncanımmm
Elifcim bence de buradan devam edin. Daha güzel olur.![]()
Tutku valla en basitinden kapanamayan şeylerim kapanmaya başladı. Ben biraz fazla kısıtlamalı bir şey yapıyorum çünkü artık tahammülüm kalmad al ver döngüsüne. kilom kadar protein alıp karbonhidrat minimum yapıyorum ki kaslar korunsun. İstediğim kiloya inip sabitlemeye odaklanmayı düşünüyorum.iyi gidiyorsun tatlımm
ben hergun tartılmayı sevmiyorum bazen artı oluyor ya
senin nasıl neler farkediyorsun kendinde
Selam canım Henüz bozmadım ama tatil yaklaşıyor. Biraz tedirginim bu döngümün kırılmasını istemiyorum. Öyle tatillerde bocalayınca toparlamak zor oluyor.Kızlar günaydın nasılsınız diyet nasıl gidiyor
Canım ben aşırı yoğunum. Elime bile telefonu alamıyorum.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydınnnn Kırmızı takımmmm
Günlerden Çarşamba yani artık baklagil grubundan veya ödem yaoacak birsey şu iki gün yemeyelimlifli besinler yiyelim ve aksam 5 ten sonra agzımıza birsey koymayalım.yazacam yemek yiyen olmasınn bak
bu iki sabah varsa maydonoz suyu veya baska odem atıcı çaylarımızı içelim
cuma günü minik bir gram degisiklik icin bile artık bugunden toparlayalım kendimizi
Bugun bolca spor günü cumaya şurda ne kaldı
Her ter damlası yeni bir senin doğuşudur!
Havalar sıcak efil efil elbislerde hafiflemek hepimizin istedigi şey degil mi?
Zayıflamak sadece incelmek değil, kendine verdiğin en büyük hediyedir.
Bugün vazgeçmeyenler, cuma günü başaranlar olur.
Kırmızı takım yanar, yağlar donar!
Her adımda daha güçlüyüz kızlarrr
Boncuk2307
pazartesi eksin cok guzeldi dahada gelir bence devamı
@pocoyoo inanıyorum güzle bir eksi cuma gelecek
sibel_84
pazartesi eksin cok guzeldi ama seni göremiyoruz burda Sibel hocam ozletme kendini menu spor bekliyoruz
@zeyneppk bu hafta cuma bildirim yaptın gelemedin daha sonra sanrım yogun bir haftadasın insa kötü birsey yoktur arkadaşım
@Lotus1234 cuma için heyecanla bekliyorum harika bir eksi gelecek insa
Cumaya mükemmel yüzdelerle Mavi takımın önünde halay cekmeye hazırlanalım kızlaarrr
mendili olmayan var mı siparis vereceğim
![]()
Hosbuldum teşekkür ederim
Boncukum
Evde olmayınca ister istemez biraz bozuluyor. Ama diyete ve spora % 50 uysak o bile farkediyor. En azından sabit kalınır.Selam canım Henüz bozmadım ama tatil yaklaşıyor. Biraz tedirginim bu döngümün kırılmasını istemiyorum. Öyle tatillerde bocalayınca toparlamak zor oluyor.
Senin nasıl gidiyor
walla harikasın maşallahTutku valla en basitinden kapanamayan şeylerim kapanmaya başladı. Ben biraz fazla kısıtlamalı bir şey yapıyorum çünkü artık tahammülüm kalmad al ver döngüsüne. kilom kadar protein alıp karbonhidrat minimum yapıyorum ki kaslar korunsun. İstediğim kiloya inip sabitlemeye odaklanmayı düşünüyorum.
Senin nasıl gidiyor.
Sol foto ilk başladığımda.
Sağdaki 8. Gün(bugün)
anladım canım tamam kolay gelsinCanım ben aşırı yoğunum. Elime bile telefonu alamıyorum.