Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

iyi gidiyorsun tatlımm 😘😘
ben hergun tartılmayı sevmiyorum bazen artı oluyor ya
senin nasıl neler farkediyorsun kendinde
Tutku valla en basitinden kapanamayan şeylerim kapanmaya başladı. Ben biraz fazla kısıtlamalı bir şey yapıyorum çünkü artık tahammülüm kalmad al ver döngüsüne. kilom kadar protein alıp karbonhidrat minimum yapıyorum ki kaslar korunsun. İstediğim kiloya inip sabitlemeye odaklanmayı düşünüyorum.
Senin nasıl gidiyor.

Sol foto ilk başladığımda.
Sağdaki 8. Gün(bugün)

Eklentiler

• 1000267754.webp
    1000267754.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 7
Anca girebildim bütün mesajları okudum şükür. Eski kaptanlarımız gelmiş hoşgelmişler Zipzip- Zipzip- ve Cordelia Cordelia 🫠
Ah benim çiçeğim de gelmiş hoşgeldin ablacım Elhan Elhan :KK200:
Burada hep birlikte devam edebiliriz bence de. Yeni bir düzen oturturuz. Sonuçta sohbet muhabbet ve zayıflamak için buradayız hepimiz. 🤗

:KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: ❤️💥🎉🎊Günaydınnnn Kırmızı takımmmm♥️:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Günlerden Çarşamba yani artık baklagil grubundan veya ödem yaoacak birsey şu iki gün yemeyelim :duduk::duduk::duduk:lifli besinler yiyelim ve aksam 5 ten sonra agzımıza birsey koymayalım.yazacam yemek yiyen olmasınn bak :ukala::ukala::ukala::ukala::ukala:
bu iki sabah varsa maydonoz suyu veya baska odem atıcı çaylarımızı içelim
cuma günü minik bir gram degisiklik icin bile artık bugunden toparlayalım kendimizi

Bugun bolca spor günü cumaya şurda ne kaldı :spor::KK71::spor:
🔥 Her ter damlası yeni bir senin doğuşudur!
Havalar sıcak efil efil elbislerde hafiflemek hepimizin istedigi şey degil mi?

🌟 Zayıflamak sadece incelmek değil, kendine verdiğin en büyük hediyedir.

💪 Bugün vazgeçmeyenler, cuma günü başaranlar olur.

❤️‍🔥 Kırmızı takım yanar, yağlar donar!

Her adımda daha güçlüyüz kızlarrr :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Boncuk2307 Boncuk2307
pazartesi eksin cok guzeldi dahada gelir bence devamı♥️:KK36:
@pocoyoo inanıyorum güzle bir eksi cuma gelecek 😘:KK33:
sibel_84 sibel_84
pazartesi eksin cok guzeldi ama seni göremiyoruz burda Sibel hocam ozletme kendini menu spor bekliyoruz ☺️♥️:KK11::KK11:
@zeyneppk bu hafta cuma bildirim yaptın gelemedin daha sonra sanrım yogun bir haftadasın insa kötü birsey yoktur arkadaşım :KK43:
@Lotus1234 cuma için heyecanla bekliyorum harika bir eksi gelecek insa 🥰😘😘😘:halay::halay:

Cumaya mükemmel yüzdelerle Mavi takımın önünde halay cekmeye hazırlanalım kızlaarrr :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

mendili olmayan var mı siparis vereceğim :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Canım ben aşırı yoğunum. Elime bile telefonu alamıyorum.

Anca girebildim bütün mesajları okudum şükür. Eski kaptanlarımız gelmiş hoşgelmişler Zipzip- Zipzip- ve Cordelia Cordelia 🫠
Burada hep birlikte devam edebiliriz bence de. Yeni bir düzen oturturuz. Sonuçta sohbet muhabbet ve zayıflamak için buradayız hepimiz. 🤗
Hosbuldum teşekkür ederim 🥰

Boncukum :KK60: mesajını tekrar görmek ne güzel ☺️ ❤️ hoş bulduk 🌷

Selam canım Henüz bozmadım ama tatil yaklaşıyor. Biraz tedirginim bu döngümün kırılmasını istemiyorum. Öyle tatillerde bocalayınca toparlamak zor oluyor.
Senin nasıl gidiyor
Evde olmayınca ister istemez biraz bozuluyor. Ama diyete ve spora % 50 uysak o bile farkediyor. En azından sabit kalınır.

Tutku valla en basitinden kapanamayan şeylerim kapanmaya başladı. Ben biraz fazla kısıtlamalı bir şey yapıyorum çünkü artık tahammülüm kalmad al ver döngüsüne. kilom kadar protein alıp karbonhidrat minimum yapıyorum ki kaslar korunsun. İstediğim kiloya inip sabitlemeye odaklanmayı düşünüyorum.
Senin nasıl gidiyor.

Sol foto ilk başladığımda.
Sağdaki 8. Gün(bugün)
walla harikasın maşallah 😘😘😘 8 gunde cok iyi gorunuyorsun :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:
bi anda bende hedefe odaklanmayi seviyorum ama çok kastıgımda diger hafta iyi olmuyorum dengede kalmak istiyroum o yuzden
Canım ben aşırı yoğunum. Elime bile telefonu alamıyorum.
anladım canım tamam kolay gelsin 😘

🔥 Bahane yok, hedef var!
💥 Bugün ter döken, yarın rahat giyinir.
⚡️ Yorgunluk geçer, gurur kalır.
🚫 Tatlı krizine değil, hedefime hizmet ediyorum.

spor yapıyorsak karşılıgını muhakkak göreceğiz kızlaarrr :halay: :KK49: :halay: :KK49: :KK36:

Back
X