Bende de var o zıggımbence bizim sorunumuz kabızlık
ne edücük de bakemBende de var o zıggım
Bende bilmiyomne edücük de bakem
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahamin inşallah canım
Çok geçmiş olsunSelam kizlar dun cok kotuydum butun gun yattim sadece oglumu okula birakirken yurudum onun disinda ilac icip ful yattim. Esim makarna hasladi hepimiz onu yedik. Bugun daha iyiyim cok sukur. Hemen kendimi spora attim kahvaltimi edip. İnsallah herkesler iyidir.
Yulaf tüketmeyi denedin mi?kızlar benm bu kabızlığım ne olcak ya
Hiiiiiiçeeeee öğlen ne yediniz
Kıymalı, acılı sebzeli bir yemek olurAkşama hem lezzetli hem diyete uygun ne yapabilirim acaba
teşekkür ederim canım benim
salata ve çökelek vede incireeeee öğlen ne yediniz
geçmiş olsun canımSelam kizlar dun cok kotuydum butun gun yattim sadece oglumu okula birakirken yurudum onun disinda ilac icip ful yattim. Esim makarna hasladi hepimiz onu yedik. Bugun daha iyiyim cok sukur. Hemen kendimi spora attim kahvaltimi edip. İnsallah herkesler iyidir.
hindi sote salata ve ıspanak çorbası (benim menüm bu )Akşama hem lezzetli hem diyete uygun ne yapabilirim acaba
canıııııım benim cuma günü hep beraber yiyelimCanimmmmm cuma günü ye ben sana kıyamam
amin canım sağolasınRabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsun
Yulaf tüketmeyi denedin mi?
Hiç olmadı acılı şalgam iç
gözün aydın canım bende direksiyon eğitimi alacam da cesaretimi toplamam lazımHoca bana sen tamamsın öğretecek bir şeyim yok. Git kendi arabanda sür dedi
hoşgeldin canımhellö güzel ve fit hanımlar
nasılsınız neler yapıyorsunuz bakem?
biliyorum uzzzzzuuun zaman oldu ..
inşallah hepiniz için her şey yolundadır.
Oooo helal sanaHoca bana sen tamamsın öğretecek bir şeyim yok. Git kendi arabanda sür dedi
Benim de aklımdan bu tarz bişey geçiyor biricikimKıymalı, acılı sebzeli bir yemek olur
hoşbuldum canımhoşgeldin canım
Hoşgeldin canımhellö güzel ve fit hanımlar
nasılsınız neler yapıyorsunuz bakem?
biliyorum uzzzzzuuun zaman oldu ..
inşallah hepiniz için her şey yolundadır.
Mesela ben bu posta ateş emojisi atmak istiyorum. Cunku YAKIYORSUNHoca bana sen tamamsın öğretecek bir şeyim yok. Git kendi arabanda sür dedi
hoşbulduk kuzucumHoşgeldin canım
Çok sağol kuzum nptın gittinmi hastaneye bugün ultrason işi ne olduAfiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım yarin belli olacak
Afiyet olsun canim
Gecmis olsun ablacim
Çok sağol pastelcimGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?