Özge seni yeniden görmek ne güzelMerhabalar herkese, ben 4. Takimdan Ozge. FitFiliz’in beni haberdar etmesiyle geldim gruba.Cok uzun zamandir siteyede girmemistim.Tabiki bir suru kilolar da aldim. Uzun zamandir kendi basima diyet yapma girisimlerim oldu ama bir noktada istikrarsizlik yapip birakmamla sonuclandi hep.Ayagimdaki bir sorundan oturude yuruyus ya da egzersiz yapabilmem oldukca kisitli.Takimlarinizi kotu etkilemeden bende sizlerle kilo vermeye calisabilir miyim?
Bende iyim çok şükürHoş bulduk canımİyiyim çok şükür sen nasılsın?
Elifcigim senide yeniden gormek cok guzel.Özge seni yeniden görmek ne güzel
hoşgeldin bilirim misafir telaşınıMisafirlerim vardı kaç gündür gelemedim canım kusura bakma artık burdayım
Bugünkü menüm Sabah
TB ekmeği ile tost
Öğlen 15.00
Yeşil fasulye 3yk pilav
Akşam 19.00
Biraz yeşil fasulye biraaz pilav yoğurt
Ara bir top dondurma
Şu 3.5 lt
Ellssa Boncuk2307 tomrs
Bir garip yolcuyum hayat yolundaNerelerdeydin özlettin kendini
Hoşgeldin canımMerhabalar herkese, ben 4. Takimdan Ozge. FitFiliz’in beni haberdar etmesiyle geldim gruba.Cok uzun zamandir siteyede girmemistim.Tabiki bir suru kilolar da aldim. Uzun zamandir kendi basima diyet yapma girisimlerim oldu ama bir noktada istikrarsizlik yapip birakmamla sonuclandi hep.Ayagimdaki bir sorundan oturude yuruyus ya da egzersiz yapabilmem oldukca kisitli.Takimlarinizi kotu etkilemeden bende sizlerle kilo vermeye calisabilir miyim?
Evet cnmAlmanyada mi yaşıyordun
ayy canım ablan evlenmişti demi onunla karıstırdım sankiDaha evlenemedim
En son Mart ayında işten çıktım sonrasında yeni bir işe girmedim
Evdeyim bunaldım kilo aldım
Allah yardımcın olsun canım kaç yaşındalarKızlar 3 küçük çocuğum var işim çok oluyor çok arkalarını geziyorum birde dün gezmeden geldik kıyafet çok çıktı hala onlarla uğraşıyorum
evet bende bebegimin yemek artıklarıni yemekten vazgectimBir haftada iki kilo vermişim keşke önceden diyet yapsaydım kilo sebebim yemek değildi aslında ayak üstü çocukların abur cubur pasta ne varsa yedim öyle aldım şimdi onları çıkardım sadece
pek begenmedim yaa ama tamamladim 8 dk yıTelefona indirdim. Deneyeyim bugün kaptanim . Teşekkürler
kiraz sapı, taze zencefil, cubuk yarcın, limon bolca sıcak suEvet çok fena gidiyorum şuanda tayinimiz çıktı vedalaşmalar başladı. Herkes davet ediyor yemesen olmuyor malesef
Neler var bu suyun içinde canım
Sağol kaptanım spontan gelişti. Canımda istedi hafta içi yememek için dün yedim. Bugünde pek istediğim gibi geçmedi açıkcası ama telafi edeceğim mutlaka
önce sagligın canim benimKızlar spor yapınca ağrım artıyor. Bugün sadece yürüyüş yaptım. 6 bin adım
tomrs Ellssa Boncuk2307
Sabah 10:00 sahanda zeytinyağlı yumurta. Yarım dilim ekmek. Biraz zeytin ezmesi
Ara 14:00 kucuk bir kase ev yapımı dondurma (avokado muz karışımı) üstüne de sütlü filtre kahve
Akşam 16:30 kuçuk patatesten kumpir (ici malzemesiz) yanında da 4 tavuk köftesi
hoşgeldinnn ablaaa dun etiket yaptım seni gördün mü geldin yoksa direk mi bir bakyım dedinSelaaaam
afiyet olsun guzel menu kızartma hariç14 Temmuz pazartesi menüsü
08.00 kahvaltı: 1 yumurtadan omlet, 1 dilim ekmek, yarım kaşarlı tost, salatalık domates
13.30 öğle : cok az patates kızartması, 1 salatalık, 4 kaşık yoğurt
17.30 Akşam: 7 yk fırında kabak , 1 kase yoğurt , 1 dilim ekmek
Spor: 7042 adım attım. Leslie yapamadım. Sabah yaparım artık
Tutku44 Ellssa Boncuk2307
abowww cok zor yerdesinGünaydın herkese. Kızım fırına getirdi beni. Oturalım dedi. Elime de simit verdi ama yemedimmis hamur kokuları içinde savaş veriyorum
hoşgeldin Özge ilk sayfadaki anketini doldurupMerhabalar herkese, ben 4. Takimdan Ozge. FitFiliz’in beni haberdar etmesiyle geldim gruba.Cok uzun zamandir siteyede girmemistim.Tabiki bir suru kilolar da aldim. Uzun zamandir kendi basima diyet yapma girisimlerim oldu ama bir noktada istikrarsizlik yapip birakmamla sonuclandi hep.Ayagimdaki bir sorundan oturude yuruyus ya da egzersiz yapabilmem oldukca kisitli.Takimlarinizi kotu etkilemeden bende sizlerle kilo vermeye calisabilir miyim?
kızzz bu ne sabah sporu diyo bideDunku menumu yazayim tel elimde uyuya kalmisim
Sabah 5 den sonra yürüyüş
14 temmuz
9 buçuk sade kahve bir ceviz iki badem
13 buçuk
Ton balıklı salata
15 de Bir dilim karpuz,iki dilim armut ,bir dilim elma ,
16 da komşularla sade kahve
18 çeyrek
4 sıkım mercimek köfte
Küçük kase salata , kuru soğan ve 3marul
Bir buçuk ayran
Ellssa Boncuk2307
Akşam yürüyüş
Eki Görüntüle 3617694 Eki Görüntüle 3617695
Hoş bulduk bitanemayy canım ablan evlenmişti demi onunla karıstırdım sanki
ee sık sık gel artık o zaman buraya Kraliçe kaptanımız
Allah yardımcın olsun canım kaç yaşındalar
evet bende bebegimin yemek artıklarıni yemekten vazgectim
pek begenmedim yaa ama tamamladim 8 dk yı
Ebru sallıya gectim sonra ama
kiraz sapı, taze zencefil, cubuk yarcın, limon bolca sıcak su
önce sagligın canim benim
hoşgeldinnn ablaaa dun etiket yaptım seni gördün mü geldin yoksa direk mi bir bakyım dedin
hoş sohbetini ve edebiyatını coook özledimmmm
afiyet olsun guzel menu kızartma hariç
ablam ya iyiyiz çok sükür oğlumunda gecti gitti hamdolsun cok sagliklı birseyi yokHoş bulduk bitanemKordiş özelden çağırdı gel zayıflayalım diye senin aynı gün etiketini görünce de çok sevindim. Bebelerin ve sen iyi misin? Kalçası düzeldi mi miniğin?
Sağlıklı olmanıza çok sevindim.ablam ya iyiyiz çok sükür oğlumunda gecti gitti hamdolsun cok sagliklı birseyi yok
bende zayiflamaya calısiyorum
tomrs rakip kaptanım sabah spor yapmiş bende simdi eliptikten yazıyorum bebeler uyurken kostum burya
ee sende gel o zaman zumba videolarınla senlendir bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?