Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menüm
Sabah saat 11,30 gibi
2 haslanmış yumurta
6,7 zeytin
Domates, salatalık 1 adet pişmiş biber
3 dilim ekmek

Ara ögün
Mandalina, yeşil elma biraz üzüm

Akşam
saat 5 civari 1,5 tabak sade makarna
1 kase salata
Bol su
Kaptanım kızacak ama erken yediğim için akşam yatmadan bişeyler yiyebilirim

Netten mi aldin. Memnun kaldin mi
Evet canım netten aldım. Şimdilik memnunum.
Senin en son bozulmustu degil mi
Memnun kalirsan soyle canim belki 5 ini alirim
Evet 1 ay dayanmıştı bana sadece şimdilik memnunum canım. Tlfn ve msj gelince göstermesi hoşuma gitti. Ama iş yaparken pek adım saymıyor. Mesela ben tlfn cebimdeyken bulaşık yıkarken çamaşır katlarken ütü yaparken falan yerimde adımlardım tlfn sayıyordu ama saat saymıyor.

Benimde stresli zamanlarda tek yaptigim şey yemek yemekti. Şuan kendimi oyalayacak kitap okuma, müzik dinleme, yerinde yurume gibi birseyler buluyorum. Kafam dagiliyor gercekten
Aynen canım sürekli evdeyim 2 tanede küçük çocuk annem gil desen başka yerde haliyle arada strese giriyorum ailemi özlüyorum şimdi bile ağlamaklı oldum kusura bakmayın lütfen burdan başka da herşeyi mi paylaşacağım kimse yok annemden başka hep birikiyor içimde herşey
Üzülme canim belki bu menuyle yarin eksiyle bile gelirsin vucudu şaşirttin çunkü ama senin vücuduna saglikli seyler vermen gerekiyor yanlis anlama
Yanlış anlamam ablacım bi yanlış oldumu söyleyin tabikide arada bıkkınlık geliyor yarın kesin artı gelirim dikkat edicem inşallah bide öyle aşırı bi kilo kalmadı en fazla 6 kilo versem yeterli
Aboooovvv başka çikolata/atıstirmalik markası kaldımı
Bildiğin güzel marka varsa söyle eksik kalmayım ondan da

Sana amin dersem banada olur mu acaba
Amin amin desende olcak yarin
Sabah 3dilim ekmek ve 1bucuk tabak makarnami şaka bence bide biseylermi yiceksin aksama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…