Afiyet olsun canim makarna yerine baska birsey tercih etseydin daha güzel olurduMenüm
Sabah saat 11,30 gibi
2 haslanmış yumurta
6,7 zeytin
Domates, salatalık 1 adet pişmiş biber
3 dilim ekmek
Ara ögün
Mandalina, yeşil elma biraz üzüm
Akşam
saat 5 civari 1,5 tabak sade makarna
1 kase salata
Bol su
Kaptanım kızacak ama erken yediğim için akşam yatmadan bişeyler yiyebilirim
Anladim canim simdilik telefonla idare ediyorum ama bir yandan da istiyorum kararsiz kaldım:)Evet canım netten aldım. Şimdilik memnunum.
Evet 1 ay dayanmıştı bana sadeceşimdilik memnunum canım. Tlfn ve msj gelince göstermesi hoşuma gitti. Ama iş yaparken pek adım saymıyor. Mesela ben tlfn cebimdeyken bulaşık yıkarken çamaşır katlarken ütü yaparken falan yerimde adımlardım tlfn sayıyordu ama saat saymıyor.
Canim saat 5gibi makarna 1bucuk tabak diyor benmi yanlisimAfiyet olsun canim makarna yerine baska birsey tercih etseydin daha güzel olurdu
Bence aciktiysan simdi yemelisin gec saatlere kalmasin
Yogurt kuruyemis sut meyve olabilir
Anladim canim simdilik telefonla idare ediyorum ama bir yandan da istiyorum kararsiz kaldım:)
Dogru gordun canimda emziriyor sanriim ondan fazla yemisCanim saat 5gibi makarna 1bucuk tabak diyor benmi yanlisim
Masallah güzel adim atmissin canim
Emzirsede yanlis beslenme hicbur doktor 1bucuk tabak makarna vermez onun yerine corba yemek salata yogurt bugunDogru gordun canimda emziriyor sanriim ondan fazla yemis
Yaz tabi canım belki bende yemisimdirEmzirsede yanlis beslenme hicbur doktor 1bucuk tabak makarna vermez onun yerine corba yemek salata yogurt bugunBal0ncuk ayni seyi yapti gerci sana neden yaziyosam bunu
Ya spor yaparken tlfn üstümde taşımak zor oluyor bide kızım beni sabote ediyor rahat durmuyor o yüzdn bana lazımdı. Şimdi en azından spor yapana kadar tlfnu kızıma veriyorumAfiyet olsun canim makarna yerine baska birsey tercih etseydin daha güzel olurdu
Bence aciktiysan simdi yemelisin gec saatlere kalmasin
Yogurt kuruyemis sut meyve olabilir
Anladim canim simdilik telefonla idare ediyorum ama bir yandan da istiyorum kararsiz kaldım:)
Benim surekli telwfon elimde ama buraya bakarken yürüyemiyorumYa spor yaparken tlfn üstümde taşımak zor oluyor bide kızım beni sabote ediyor rahat durmuyor o yüzdn bana lazımdı. Şimdi en azından spor yapana kadar tlfnu kızıma veriyorum
Kardesim geldi tatlidan bile bakmadim kurabiye bile yemedimYaz tabi canım belki bende yemisimdir
Masallah canim bende uc gundur rahatlık var yarın diyet moduna giriyorumKardesim geldi tatlidan bile bakmadim kurabiye bile yemedim
2.bi emre kadar nutella kelimesi yasakkkBidaha nutella yemem
Benimde. Dün yemediğim poğaça var sambali var bugünde borek yemedim yesem pişman olirdum ama çok canım çektiKardesim geldi tatlidan bile bakmadim kurabiye bile yemedim
Pazartesi diyemiMasallah canim bende uc gundur rahatlık var yarın diyet moduna giriyorum
Aynen canım sürekli evdeyim 2 tanede küçük çocuk annem gil desen başka yerde haliyle arada strese giriyorum ailemi özlüyorum şimdi bile ağlamaklı oldumkusura bakmayın lütfen burdan başka da herşeyi mi paylaşacağım kimse yok annemden başka hep birikiyor içimde herşey
Yanlış anlamam ablacım bi yanlış oldumu söyleyin tabikide arada bıkkınlık geliyor yarın kesin artı gelirim dikkat edicem inşallah bide öyle aşırı bi kilo kalmadı en fazla 6 kilo versem yeterli
Bildiğin güzel marka varsa söyle eksik kalmayım ondan da
Eferim kızımBenimde. Dün yemediğim poğaça var sambali var bugünde borek yemedim yesem pişman olirdum ama çok canım çekti
Teşekkürler örtmenimEferim kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?