Günaydınlar pastelcimGünaydın Hanımlar
Afiyetler olsun.
Günaydın canım HanımcımGünaydınlar pastelcim
Afiyetler olsun.
Hikayesi buradan onunNickini görünce bana bi gülme geliyorgünaydın canım
Oh dolu dolu sağlıklı bayıldım
Şekerine baktırdınmı hiç.Açlık krizi yaşıyorum. Hiçbişey kesmiyo
Adet olucam ondan, göz kapaklarım bile şişti, karnım ağrıyo falan. Hiç keyfim de yokŞekerine baktırdınmı hiç.
amin canım sağolasın Allahım seninde gönlünden geçen muradını versin inşallahduygularını ta yürekten anliyorum inşa Rabbim dualarımıza hayırla cevap verir
Allahım hala hava karanlık .. Allahım umut ediyoruz ki birazdan guneş doğacak..şu sabah hürmetine sara arkadaşımiza tez ve hayırli zamanda bir evlat nasip eyle
afiyet olsun canım menün çok güzel ama ekmek biraz fazla olmuş o yüzden çabuk acıkıyorsun bence
Oda etkiliyor demek ki,menün gayet güzelmiş.Adet olucam ondan, göz kapaklarım bile şişti, karnım ağrıyo falan. Hiç keyfim de yok
teşekkür ederim canım benim
Maşallah canıma harika gidiyorsun
Allah yardımcın olsun tatlışımmm
Ekmek cidden açıktırıyor arada.afiyet olsun canım menün çok güzel ama ekmek biraz fazla olmuş o yüzden çabuk acıkıyorsun bence
glisemik indeksi yüksek bir besin olduğu için kan şekerini aniden fırlatıp sonra aynı hızda düşürüyor buda çabuk acıkmaya sebep oluyorEkmek cidden açıktırıyor arada.
Diyet öncesi ben öylrydim ekmek arası reçel yedim resmen,1 saat sonra gene açıkıyordum.glisemik indeksi yüksek bir besin olduğu için kan şekerini aniden fırlatıp sonra aynı hızda düşürüyor buda çabuk acıkmaya sebep oluyor
Bi ara fena dolanmıştı dilimeHikayesi buradan onun
Adet olucam ondan, göz kapaklarım bile şişti, karnım ağrıyo falan. Hiç keyfim de yok
işte tamda bu yüzden hem şeker hem hamur kan şekerini ani oynatıyor pirinç pilavıda öyle ama basmati pirinçte o kadar olmuyorDiyet öncesi ben öylrydim ekmek arası reçel yedim resmen,1 saat sonra gene açıkıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?