Evet biliyorum canımBen bugün biraz kaçırdım akşam ölçüyü. Ondan spor yaptım ikinci set cabin. Genel olarak 15,-20 civarı yapıyorum biliyorsun.
Sağol canımBugün disardaymis 12 bin yeter demisti :)
Olsun canım belki daha zamanın vardırTeşekkür ederim canım ben hala yitik şifaya başlayamadım
Canım hatırlamıyorum yaYok görmedim canım @Tostombalakanne sen gördün mü @Pikachu_ ne kadar yapmış
Bizimde havale geçmişi var büyük kizda. Allah kolaylik versin inan gözümden uyku akiyor bu gece ateş yok şuan ama uyuyamiyorumÇok çok gecmis olsun sizede. Ben sabaha kadar takip edicem oglum daha önce havale gecirdi o yüzden bende diken üstündeyim. Evde sürekli fitil bulunduruyorum oyüzden
BekliyorumYarın konfeti hazır edeyim o vakit
Hiç sanmıyorum canım ya . Sen beni geçersinCok az yemissin bugün canim. Afiyet olsun. Benden önce ineceksin 60lara
Afiyet olsun canım da evin içinde uçarak mi hareket ettin bugunKizlar bugunku menum
Kahvalti
10.30
Tereyaginda peynirli yumurta
İki dilim ekmek (canim baska bir sey yemek istemedi)
Ara kahve bir hurma,2 tam ceviz
Aksam 18.00
Bir kucuk tabak bol yesillikli kisir
Ayran
Kivircik
2.5 litre su,malesef bugun yuruyus yaoamadim,insallah yarin telafi ederim
Afiyet olsun canım da evin içinde uçarak mi hareket ettin bugun
Oyle deme sende ataga kalkabilirsin, benim artik hızım düştü baya. Sporu cok arttirmam lazim. Ama spor konusunda burda bana cok katki sagladiniz hepinizHiç sanmıyorum canım ya . Sen beni geçersin
Birde sen nerden nereye geldin ben senin dengin olamam bile .
Ben asla alamıyorum elime. Zaten aldigim an kayip gidiyor baska ellereÖyle deme belki telefonunu yanına almamıştır ben adım yarışı yapmadığım zaman bulundurmuyorum belki hafta sonu oda öyle yapmıştır
Adım yarışı yapmadigim zaman diyorsun canım ama biz adım yarışı yapıyoruzÖyle deme belki telefonunu yanına almamıştır ben adım yarışı yapmadığım zaman bulundurmuyorum belki hafta sonu oda öyle yapmıştır
Gene de en kotu 2- 3 bin adım oluyordur telde dimiBen asla alamıyorum elime. Zaten aldigim an kayip gidiyor baska ellere
Takım yarısında bu bile kafi kuzum bence ama hiç adım sayısı vermemek ne bilim bana tuhaf geldi neyse ben susayımBugün kü adımım yanımda bulundurmadım telefonunu. . Dışarda olduğum zaman bu kadar yapmışım☺
askrhpozitif sence nasıl berbat demi
Senin afımlatın bilekliğin de mi benim ki telefonum da canım . O yüzden adım yarışı olduğu zaman bulundurmak gerekiyorBen asla alamıyorum elime. Zaten aldigim an kayip gidiyor baska ellere
Tatlım hafta sonu diye almamıştır dedim yaAdım yarışı yapmadigim zaman diyorsun canım ama biz adım yarışı yapıyoruz
Ama adim yarisi yapiyoruz cnmÖyle deme belki telefonunu yanına almamıştır ben adım yarışı yapmadığım zaman bulundurmuyorum belki hafta sonu oda öyle yapmıştır
Peki canımTatlım hafta sonu diye almamıştır dedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?