Hmm tamam canımBugünkü cagirildigim yere gitmedim, yarın başka bir yere gideceğim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm tamam canımBugünkü cagirildigim yere gitmedim, yarın başka bir yere gideceğim![]()
Teşekkür ediyorum canım. Bu ay mümkünatı yok götüremem zaten servise falan. Önümüzdeki ay inşallahAfiyet olsun canim❤
Gecmis olsun canim neyseki sizlerde birsey yok kotu tarafi yogun bir haftadayken denk gelmis![]()
İnşallah gönlüne göre bir iş bulursun canımHepinize çok teşekkür ederim. Ama bugün gitmekten vazgeçtim. Gideceğim yer ile ilgili internette çok fazla olumsuz yorum gördüm. Yine de gitmeyi düşünüyordum ama yarın için başka bir yerden cagirildim. Eşimde benim otobüs kartımı bırakmayı unutmuş. Bende çok heyecanlıyım. Keşke saatler konusunda istediğim gibi bulabilsem çok istiyorum çalışmak
Afiyet olsun canımDünkü menümü ve adımlarımı paylaşayım;
10 ekim pazartesi
Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta,
Domates, salatalık, yeşillik;
2 dilim peynir,
1 dilim ekmek.
Ara 14.00
3 züber,
10 fındık.
Akşam 19.30
Karnıyarık,
2 çatal pilav,
Yoğurt.
Daha akşam 21.00
1 armut, yarım nektarin.
Su: 2 ltZipzip-
60kiloyum
10 ekim Adımlar
Eki Görüntüle 3143906
14.473 adımpastelfit
Mutfakta kayboldumNabersiniz? Ben ders çalışıyorum![]()
Ooo sana da kolay gelsin zıpzıpımMutfakta kayboldum
Iyi calismalar fesangim![]()
geçmiş olsun canım.Dün akşam ışıkta beklerken yok yere arabama çarptılar. Çok birşey yok ama bir uğraş daha işte…
Afiyet olsun canım yine çok güzel menün11.10.2022
Adım 8638
1 mil leslie
pastelfit
Zipzip-
fesang
Menü
10:00 1 fincan Türk kahvesi
Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
5 zeytin
4 çeri domates
1 küçük Baş parmağım kadar patatesli börek
Ara 15:00
1 fincan dibekkahvesi
4 incir
Akşam 18:00
1 kase tarhana çorbası
1 tabak taze fasülye yemeği
1 kase salata
Ara 20:00 1 tane elma
3 litre su
İyi akşamlar rakibem ben de börek yedim kısır yedimiyi akşamlar kızlar
çok yorgunum ben yaaöğle yemeğimi bile ayarlamadım bugün. simit yedim.
yarına da ne ayarlıcam bilmiyorum. o kadar yoğunum ve kafam dolu ki yemekle uğraşmak istemiyorum. hazır olsun ben oturup yiyeyim istiyorum.İyi akşamlar rakibem ben de börek yedim kısır yedim
Ben yarınki yemeğimi annemden aldımyarına da ne ayarlıcam bilmiyorum. o kadar yoğunum ve kafam dolu ki yemekle uğraşmak istemiyorum. hazır olsun ben oturup yiyeyim istiyorum.
yemekte misafir olunca zor oluyor. illaki yeniyor. yarın akşamki yemek belli. ama öğlen ne yerim düşünmem lazım.Ben yarınki yemeğimi annemden aldımevdekilere de bişey uydururum artık.
O değil de Perşembe akşamı bana kalabalık misafir gelecek yemeğe bakalım ne halt edicem![]()
kız Allah iyiliğini versin11 Ekim salı
Sabah 11.00
(3 teneffüste anca bitirdim)
Klasik çavdar ekmeğine sandviç
Bir susamlı bisküvi
Akşam 16.30
Bir tabak acılı menemen
Bir dilim süzme peynir
İki dilim çavdar ekmeği
Bir kase kısır
Bir dilim kıymalı börek
Zipzip-
60kiloyum @minerva1988
maviş takımımve sarı böcüğüm
2 gün var. çok dikkatli olalım menülerimize ve adımlarımıza. cumaya güzel bir eksi görelim
fesang ı yenelim
![]()
pastelfit
dolunaydagel
Amine Busra
Hallederiz
D u t
Hedef60kgolmak