Senin iş görüşmen nasıl geçtiHoşgeldin
Bitter çikolata (kakao oranı yüksek)
Hurma,incir,kuru kayısı, yaş meyveler.
Fit tarifler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin iş görüşmen nasıl geçtiHoşgeldin
Bitter çikolata (kakao oranı yüksek)
Hurma,incir,kuru kayısı, yaş meyveler.
Fit tarifler
Ne yedin bebeğim anlat kaptanına :))Bugün çok kötü şeyler yedim
Çok istiyordu gitmeyi:))AA ne güzel ablacım:)
Aaaa ver tarifi lütfen. Ödül günlerimiz var bizim o zaman yeriz14773 sayfa mesaj yazmışsınız ne konuşuyorsunuz bu grupta yaa ismi çok sempatik ve akışta ne zaman görsem gülümsüyorum.
Zıplayarak mı zayıflama yöntemi, cimnastik aleti ismi mi bu zipzip
Şimdi size ıspanaklı börek ikram etmeye kalksam dayak yerim, en iyisi ben gidip güzel güzel yatağımın nevresimini değiştireyim![]()
Tarifle yapmam ki ben böreği. O anki malzemeler ve içimden ne geliyorsaAaaa ver tarifi lütfen. Ödül günlerimiz var bizim o zaman yeriz![]()
UmarımTarifle yapmam ki ben böreği. O anki malzemeler ve içimden ne geliyorsa
Ispanak ve hazır yufka ile yaptım. Fotoğrafı da profilimde
Umarım hepiniz incecik olursunuz ya ve istediğiniz her şeyi yersiniz. İnsanın yemek konusunda kısıtlanması çok üzücü...
Sevgiler o zaman.
İyilik kuşumİyilik senden naber![]()
Amin canımTarifle yapmam ki ben böreği. O anki malzemeler ve içimden ne geliyorsa
Umarım hepiniz incecik olursunuz ya ve istediğiniz her şeyi yersiniz. İnsanın yemek konusunda kısıtlanması çok üzücü...
Sevgiler o zaman.
Gözünüz aydın canımÇok sağol kuzum sonunda oldu çok şükür![]()
Afiyet olsun kaptanim ❤11 Ekim salı
Sabah 11.00
(3 teneffüste anca bitirdim)
Klasik çavdar ekmeğine sandviç
Bir susamlı bisküvi
Akşam 16.30
Bir tabak acılı menemen
Bir dilim süzme peynir
İki dilim çavdar ekmeği
Bir kase kısır
Bir dilim kıymalı börek
Zipzip-
60kiloyum
minerva1988
Zipzip benim nickim14773 sayfa mesaj yazmışsınız ne konuşuyorsunuz bu grupta yaa ismi çok sempatik ve akışta ne zaman görsem gülümsüyorum.
Zıplayarak mı zayıflama yöntemi, cimnastik aleti ismi mi bu zipzip
Şimdi size ıspanaklı börek ikram etmeye kalksam dayak yerim, en iyisi ben gidip güzel güzel yatağımın nevresimini değiştireyim![]()
Afiyet olsun canim❤Dünkü menümü ve adımlarımı paylaşayım;
10 ekim pazartesi
Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta,
Domates, salatalık, yeşillik;
2 dilim peynir,
1 dilim ekmek.
Ara 14.00
3 züber,
10 fındık.
Akşam 19.30
Karnıyarık,
2 çatal pilav,
Yoğurt.
Daha akşam 21.00
1 armut, yarım nektarin.
Su: 2 ltZipzip-
60kiloyum
10 ekim Adımlar
Eki Görüntüle 3143906
14.473 adımpastelfit
Gecmis olsun canim neyseki sizlerde birsey yok kotu tarafi yogun bir haftadayken denk gelmisDün akşam ışıkta beklerken yok yere arabama çarptılar. Çok birşey yok ama bir uğraş daha işte…
Merhaba. İstediğimiz herşeyi yiyince hooopppp geri alıyoruz amaTarifle yapmam ki ben böreği. O anki malzemeler ve içimden ne geliyorsa
Sevgiler o zaman.
Bugünkü cagirildigim yere gitmedim, yarın başka bir yere gideceğimSenin iş görüşmen nasıl geçti
Teşekkür ederim zıpzıpımAfiyet olsun kaptanim ❤