- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 44
Inşallah kaptanımNeyse iki günden beri kafamı verememiştim buraya. Hadi kendimize gelelim
sara_28 minerva1988 @Zuzushh @erenmothers Kinoalihatun @_ASTRAL_ menülere dikkat bol adım bol su canlarım. Cumaya bir sürü eksi görelim inşallah
Ödem ve kabızlık var çözmem lazım bugün kaptanım.çözersem güzel sonuç gelecek ınşallahKırmızı bebelerim ne durumdasınız???
sara_28 minerva1988 @Zuzushh @erenmothers Kinoalihatun @_ASTRAL_
Sağol canımTeşekkür ederim canım
Teşekkür ederim şimdi iyiyim çok şükür
Teşekkür ederim canım
Ayağına sağlık canım
Afiyet olsun canım
kaptırırmıyım kaptanımHahaha çukulatları kaptırma aman iyi yapmışsınafiyet olsun kuşum
Anladım canım kolay gelsinAkşam nobetciyim okulda kalicam cuma akşamına kadar yokum o nedenle canım :)
Günaydın canimGünaydın kizlar :)
Günaydın ablacimGünaydınlar hanımlar
Afiyet olsun canimSalı menüm
Kahvaltı:9.40
1yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
2dilim ekmek
Ara:16 fındık 1bardak süt
Aksam:17.00
Lahana sarma
1kepçe tarhana
1yk süzme yoğurt
Su:2 litre
Spor:12246 adım
Eki Görüntüle 3144768fesang Zipzip- pastelfit
Eksin harika tebrik ederim canimEvet zorlu bir hafta idi benim için o nedenle bu haftaZipzip- bağımsızlığımi ilan ediyorum yine
Geçen cuma 58.3
Bugün 57
Fark 1.3
fesang her şey kaptanım için
@60kiloyum Eki Görüntüle 3144770
Günaydın pastelfitimGünaydın hanımlar
Afiyet olsun canimÇarşamba menüm
Kahvaltı:12.00
1yumurta
Kk beyaz peynir
1tk bal
Salatalık
Akşam:17.00
8 lahana sarma
8 yk makarna
Sarımsaklı yoğurt
4kare çikolata(belçika çikolatası paylaştık yemesem benimkini de yiyeceklerdi
Su:2 litre
Spor:Eki Görüntüle 3144772
fesang Zipzip- pastelfit
Günaydın canimGünaydın kızlar
Günaydın canimGünaydın fit hatunlar
Günaydın canimKızlar günaydın yarın bende geleceğim kilom gidiyor tutamıyorummmm
Iyi dersler fesangimDerse giriyorum muckssss
Günaydın canimGünaydın kızlar. Dünün adımlarını bildireyim,
12 ekim çarşamba adım
Eki Görüntüle 3144800
14.880 adımpastelfit
Günaydın canimGünaydın beybiler
Günaydın canımGünaydın fit hatunlar
İp bayağı yağlı ben de tutamıyorumKızlar günaydın yarın bende geleceğim kilom gidiyor tutamıyorummmm
Günün günden güzel olsun çıtırımmmGünaydınlar hanımlar
biraz rahatsızım, grip olmuşuz ailecek, içemedim suyu. inşallah bugün daha çok içebilirim.fiyet olsun canim suyu artirsan guzel
Evet abla biliyorum zor olacağını. İnşallah devam ettirebilirim. Bende seviniyorum bir yandanHayırlı olur inşallah.
Canım ilk başlarda sıkıntı yaşarsın sonra alışırsın. Senin adına çok sevindim.
Geçmiş olsun sıcak bitki çayları rahatlatırbiraz rahatsızım, grip olmuşuz ailecek, içemedim suyu. inşallah bugün daha çok içebilirim.
Maddi durumdan çok psikolojin için iyi olacağını düşünüyorum tatlım.Evet abla biliyorum zor olacağını. İnşallah devam ettirebilirim. Bende seviniyorum bir yandanmağaza tecrübem hiç yoktu. Ama herşey insanlar için kendi alanımda gelişene kadar biraz cefa çekeceğim inşallah Haziran da DGS ye girip lisansa tamamlamak istiyorum Allah onuda kazanıp bitirmek nasip etsin.
Seneye kızım 1. Sınıf olacağı için zaten calisamayabilirim. En azından bu yıl biraz eve destek olmuş olurum diğer eksikleri tamamlarım diye düşündüm
Ne yiceksin bakiiiiiimm?Tartı bildirimi yaptım istediğim her şeyi yesem mi :) ödül günümu cumartesiye sakliycam bakalım :)
Bı arkadaş olan yaptı içerik bilmiyorum ama ağzıma layıktır:)Ne yiceksin bakiiiiiimm?
Günaydın canimGünaydın
Gecmis olsun canimbiraz rahatsızım, grip olmuşuz ailecek, içemedim suyu. inşallah bugün daha çok içebilirim.
Günaydın canim iyiyim sen nasilsin iyilesebildin migunaydın
nasılsıniz canlar herkesler herseyler yolunda mi
Günaydın canimGünaydın kızlar hepimize güzel bir gün olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?