Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın tatlım ben kahvemi yudumluyorum,pazar dolayısıyla pek uğrayan yok ama ben sürekli burdayim
Oh keyif kahveleri olsun, ikimiz grubun demirbasi olduk diyebilir miyiz?
Bugun zor birgun beni bekliyor.Arkadasimla cocuklarimizi su parkina goturecegiz.Uzun sure parkta kalacagimiz icin ikimizde bir seyler hazirlayip, alacagiz, ama menu fena.Karnimi doyurup gitmeyi dusunuyorum.Ben yemeyeyim diyetteyim desem , biliyorum aa 1 taneden ne olacak diye zorlayacak beni..En az zararla atlatmayi diliyorum.
Bu arada FitFiliz goruyor, biliyor diye dusunuyorum, bir arkadas grubumuz var, haftada 1-2 kez gorusuyoruz ve kilo almamin tum sebebi onlar.Her bulusmada 20 cesit sey oluyor siz oradan pay bicin.

Son düzenleme:
Ooo valla cok guzel dikkat ediosunuz keske bende okadar edebilsem bugun kacamak yapmadim ekmekde yemedim

Ayy darisi bana ozaman

İyi akşamlar

Deniz öncesi
Sabah 7.00
Yarım elma +1 bardak süt
1 galete

11.00 kahvalti
1 Yumurta
2 kk Peynir
1 Salatalik
Yarım domates
Çeyrek yeşil biber
1 lavaş ekmeği

15.30 ara öğün
Kahve+ su

19.30 akşam
Tavuk eti + salata + ayran

2.5 lt su
1.5 saat yüzme
Boncuk2307
Ellssa
tomrs
Kitap -Akıllı yaşama sanatı- Marcus Aurelis

Sen de mi yeniden başlayacaksın canım

hoşbuldum canım sayfanın başındaki bilgileri atmam gerekiyor mu yarın sabah başlamak istiyorum
evet ben de yeniden başlayacağım canım. 5-6 haftadır boşladım. zaten 4 haftadır il dışındaydım. 2-3 gün önce geldim. ama artım var. Allahın izniyle yarın sabah tartılacağım. bakalım ne kadar artım var ben de merak ediyorum.

Selam millet korkunç menümü buyrun
Kahvaltı 2 poğaça, peynir, zeytin, 2 dilim kek
Öğlen:kahve ve vişneli bir parça tatlı
Akşam İslama köfte ve kabak tatlısı 4 dilim de ıslama ekmek
bugün eve dönüyoruz. O yüzden yarın kaldıgım yerden devam diyete

Ellssa Boncuk2307

Eklentiler

• 1000271093.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 12
  • 1000271282.webp
    98,3 KB · Görüntüleme: 11
  • 1000271283.webp
    35 KB · Görüntüleme: 11
Sen geçen sene de ders aliyordun di mi canim, sınav stresini hatırlıyorum. Umarım yine çok güzel geçer biz de Eylül 1de başlıyoruz. Heyecanliyim 1 ay sonra yine okul diye dusununce. 3ünde tatile gidicez o sıralar vakit hızlı geçer zaten
Sorma sorma canım. İnşallah yağmurlar yağar güzelce. İsimiz Allah'a kaldi.
Biraz daha iyi misin şimdi?
Güzel lezzetli ama cıss şeyler duzeltirsin yeniden haftasonu olabiliyor böyle
Umarım hepsi söner ve yaz sonrasında güzel geçer. Elimizden gelmiyor başka şey iyi şeyler düşünmekten başka, bir umut..
Ev turşusu da hangi seviye Özgecim, hamarat arkadaşım afiyet olsun
Ben de öyleyim ya mutfak ve salon birleşik. çocuklardan olmasa bile bişeyler hazırlarken gidip gelirken olan oluyor. Evdeki sevgili aile uyelerimin de ağzı boş durmuyor, insan özeniyor
Bir döndün pir döndün desene canım Pazar ya genelde sessiz oluyor grup.
Of o durum çok zor ya arkadaş zorlamasiyla bişeyler yemek.. yine de olabildiğince söylemek lazım. Ben burdaki arkadaşlarımı ikna ettim artık. Hatta uzulduler halime. Sen kilo ver tamam diyolar onlara Spor salonunda başlarken ölçüm yaptirdigim aletin degerlerini söyledim de ise yaradı valla 60 yaşında çıktı bünyem dedim (ayy malesef)
Ay bir de fotosunu çekmiş göndermiş yürek fotosu eksik bi

27 temmuz Pazar Ellssa Boncuk2307 tomrs

Sabah 10:00 patatesli, biberli, kaşarlı omlet, minicik bir pide parçasi biraz da peynir, cay- kahve

Öğle 13:00 iki kaşık bulgur pilavı, kremalı kahve

Akşam 17:00 4 sarma, tavuk göğsü el kadar bir parça, yarım kase yoğurt
18:00 hindiba kahvesi
Bugün su biraz az oldu sanki benim
Kitap henüz okuyamadım ama akşam Bir kimya meselesi'ne devam ederim

Spor: 1 saat spor salonunda yer dokmece. (Bunun 20 dksı eliptikte geçti bu arada)
Şimdi de yuruyusteyim adım sayım 5 bine yaklasti

Eklentiler

• 1000040691.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 12
Napayım şeffaf olmak zorundayım. Ama chatcpt işe konuştum. Planımız hazır merak etmeyin. Ben çok disiplinliyimdir tatiller hariç

Eklentiler

• 1000271304.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 13
Mavi Takım Akşam Sohbeti Başlasın!
Bazilarinizi zaten biliyorum ama daha iyi tanımak istediklerim de var kızlar
Hem eğlenmiş oluruz

İşte size mini mini sorular:

1. Hangi şehirde yaşıyorsun? (Ay bu zaten benim klasik meraklı Melahat sorum )

2. Spor yaparken en çok dinlediğin şarkı (veya şarkıcı)?

3. En sevdiğin dizi ya da film?

4. Sağlıklı beslenmede vazgeçemediğin bir şey?

5. Kiloyla alakalı unutulmak istenen bir anı

6. Takım arkadaşlarına bir motivasyon sözü bırak (senin tarzınla )

armin83
D Deltavealfa
sibel_84
Tutku44
Ellssa

Hadi bakalım Mavi Takımcım! Kaynaşma zamanii

afiyet olsun

Ben de cevaplıyim di mi ama
1 Rotterdamda
2 ay gülmeyin ama bu sıra en çok Ebru gundesle norm Ender in şarkısı sporda iyi gidiyor bence
3 after life geldi ilk aklıma dizi olarak, güzeldi bence. Bir de kızılcık serbocuyum zaten bilenler var
4 dereotlu acı yeşil biberli beyaz peynirli omlet
5 pantolonun beli sıkmıştı saç tokami feda edip duğmesine takip uzatma eklentisi yaptım geçenlerde ,
6 acı yok Rocky acı yok no pain no gain

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…