Oh keyif kahveleri olsun, ikimiz grubun demirbasi olduk diyebilir miyiz?Günaydın tatlım ben kahvemi yudumluyorum,pazar dolayısıyla pek uğrayan yok ama ben sürekli burdayim
Hosgeldiniz.Sen de mi yeniden başlayacaksın canım
hoşbuldum canım sayfanın başındaki bilgileri atmam gerekiyor mu yarın sabah başlamak istiyorum
Hışbuldım yavrukuşHosgeldiniz.
Ooo valla cok guzel dikkat ediosunuz keske bende okadar edebilsem bugun kacamak yapmadim ekmekde yemedimBen yedigim her seyi tabaklayip, kalori sayiyorum.Ve o tabaklarimin haricinde hicbir sey yemiyorum.Insan farketmeden yedikleri yuzunden kilo aliyor cogu zaman.Kendinize tabak hazirlamanizi, kalori saymanizi tavsiye ederim.
Bu arada haslanmis 1 misir, 100 kalori civaridir.20gr karbonhidrat, 2gr yag, 3gr protein, 3 gr lif icerir.Lifli bir sebze, diyetinizde ara sira tuketebilirsiniz.Vitamin ve mineraller acisindanda zengindir.
Dikkat etmeniz gereken tek sey, nisastali bir sebzedir ve eger zaten gun icinde nisastali cok karbonhidrat tukettiyseniz , o gun yememeye calisin.Eger çok karbonhidrat tuketmediyseniz, rahatlikla yiyebilirsiniz.
Ayy darisi bana ozamanAfiyet olsun canm bende öyleydim bende de üç tane var onlara hazırlıyorum felan elimde olmadan yiyorum derken yavaş yavaş o alışkanlığı kırdım zamanla sade tadımlık alıyorsun bazen yemiyorsun ama alışıyorsun kendine ayrı hazırlayabiliyorsun olacak ama zamanla erken saatlerde yersen sıkıntı olmaz
evet ben de yeniden başlayacağım canım. 5-6 haftadır boşladım. zaten 4 haftadır il dışındaydım. 2-3 gün önce geldim. ama artım var. Allahın izniyle yarın sabah tartılacağım. bakalım ne kadar artım var ben de merak ediyorum.Sen de mi yeniden başlayacaksın canım
hoşbuldum canım sayfanın başındaki bilgileri atmam gerekiyor mu yarın sabah başlamak istiyorum
Sen geçen sene de ders aliyordun di mi canim, sınav stresini hatırlıyorum. Umarım yine çok güzel geçerOlsun diyet zaten cok zor, her hafta yarismakta zor, kucuk kacamaklar olmali ki , diyet surdurulebilir olsun.Ne guzel yapmissiniz canim, hem acik hava, hem muzeHarika adimlamissinda eglenceli birgun olmus.
Burada okullar 12 agustosta basliyor, okul calisanlarida 1hafta once 5inde ise basliyoruz.Ben yine universiteden dersler almaya basliyorum onumuzdeki ay canim, okuma askim hic bitmedi.Motive edici sozlerin icin tesekkur ederim
Afiyet olsun.Menunuz gayet guzel, besleyici.Hasta halinizle adimlarinizda mukemmel. Umarim daha iyisinizdir.
Sorma sorma canım. İnşallah yağmurlar yağar güzelce. İsimiz Allah'a kaldi.Teşekkür ederim daha iyim ,yürüyüş iyi geldi yalnız öksürük tutunca kötü oldum kahramanmaraşta büyük yangın çıkmış köy yerleşkesinde her yer dumandı ciğerlerimiz yandı bitmedi bi türlü mslesef
Güzel lezzetli ama cıss şeylerTatildeyim ama dikkat etmem lazım
4000 adım
Kahvaltı
Patatesli omlet
Ara
1 kek 3 kurabiye
1 dondurma
Akşam
bol salata biraz meze yoğurtlu barbunya
1 kase marçkarna et yemeği
Tatlı az ama yedim ay karışık ://
Bugün bozdum yani doğruya doğru yarın düzgün bir menü yapacağım kendime çünkü vicdanım da rahat değil
FitFiliz Boncuk2307 Ellssa
Umarım hepsi söner ve yaz sonrasında güzel geçer. Elimizden gelmiyor başka şey iyi şeyler düşünmekten başka, bir umut..Hayırlı geceler kızlaryangın haberlerinden uyku tutmadı nefesim daralıyor boğuluyorum gibi hissediyorum muhtemelen benim stresimi ufaklık hissetmiş olacak o da kucakta memede uyumak istiyor sadece Allah'ım inşallah rahmetini yağdırır da ciğerlerimize nefes olur her taraf yanıyor yakılıyor insan gücü ile yetişilecek bir afet değil çok büyük çok, Allah'tan dualarla yağmur ferahlık istemekten başka bişey elden gelmiyor
Ev turşusu da hangi seviye Özgecim, hamarat arkadaşımCumartesi Menum
Kahvalti (Mantarli 2 yumurta, sebzeler, zeytin,peynir, yarim dilim eksi maya tambugday ekmegi, 500 kalori)
Eki Görüntüle 3622520
Ara Ogun (Kahve sekersiz, 50ml sut ilaveli+ 1muz uzerine kakao serptim, 150 kalori)
Eki Görüntüle 3622521
Oglen (Ispanak yemegi+ 3 kasik yagsiz yogurt , 150 kalori)
Eki Görüntüle 3622522
Aksam (Buharda brokoli, ev tursusu, izgara tavuk gogsu ,300 kalori)
Eki Görüntüle 3622523
Toplamda 1100 kalori oldu , 1500’e tamamlamaya calisacagim, 1500kalorinin altinda kaliyorum 2 gundur.
Adimlarim 10.750 simdilik, yatana kadar 11-12 bin
yaparim.
Eki Görüntüle 3622524
Kitap: Kamelyali kadin / Alexandre Dumas
Ellssa tomrs Boncuk2307
Ben de öyleyim ya mutfak ve salon birleşik. çocuklardan olmasa bile bişeyler hazırlarken gidip gelirken olan oluyor. Evdeki sevgili aile uyelerimin de ağzı boş durmuyor, insan özeniyorYa agzimi tutamiyorum ya 3 coxuk var benim onlara hazrliyorum bende yiyorum ne yapacagim boyle bilmiorum.
Onlar olmasa cogu seyi eve de almam
Bugun sifir sekere niyetliydim kahvaltiyi hallettim bi sekilde oglen ev makarnasi hasladim onlara pismis mi pisecek mi derken 2 3 kasik yemisimdirbide karpuz dildim benim kucuge yedirken farkinda olmadan kendi agzmada atmisim batti balik yan gider deyip serin serinde iyi gelince 4 dilim falanda karpuz yedim vayy halime daha aksam olmadibide misir diyatte çokciss mi acaba misir hasladimda 1 tane yesem cok mu gelir ?
Bir döndün pir döndün desene canımOh keyif kahveleri olsun, ikimiz grubun demirbasi olduk diyebilir miyiz?
Bugun zor birgun beni bekliyor.Arkadasimla cocuklarimizi su parkina goturecegiz.Uzun sure parkta kalacagimiz icin ikimizde bir seyler hazirlayip, alacagiz, ama menu fena.Karnimi doyurup gitmeyi dusunuyorum.Ben yemeyeyim diyetteyim desem , biliyorum aa 1 taneden ne olacak diye zorlayacak beni..En az zararla atlatmayi diliyorum.
Bu aradaFitFiliz goruyor, biliyor diye dusunuyorum, bir arkadas grubumuz var, haftada 1-2 kez gorusuyoruz ve kilo almamin tum sebebi onlar. Her bulusmada 20 cesit sey oluyor siz oradan pay bicin.
Ay bir de fotosunu çekmiş göndermişSelam millet korkunç menümü buyrun
Kahvaltı 2 poğaça, peynir, zeytin, 2 dilim kek
Öğlen:kahve ve vişneli bir parça tatlı
Akşam İslama köfte ve kabak tatlısı 4 dilim de ıslama ekmek
bugün eve dönüyoruz. O yüzden yarın kaldıgım yerden devam diyete
Ellssa Boncuk2307
NapayımSen geçen sene de ders aliyordun di mi canim, sınav stresini hatırlıyorum. Umarım yine çok güzel geçerbiz de Eylül 1de başlıyoruz. Heyecanliyim 1 ay sonra yine okul diye dusununce. 3ünde tatile gidicez o sıralar vakit hızlı geçer zaten
Sorma sorma canım. İnşallah yağmurlar yağar güzelce. İsimiz Allah'a kaldi.
Biraz daha iyi misin şimdi?
Güzel lezzetli ama cıss şeylerduzeltirsin yeniden haftasonu olabiliyor böyle
Umarım hepsi söner ve yaz sonrasında güzel geçer. Elimizden gelmiyor başka şey iyi şeyler düşünmekten başka, bir umut..
Ev turşusu da hangi seviye Özgecim, hamarat arkadaşımafiyet olsun
Ben de öyleyim ya mutfak ve salon birleşik. çocuklardan olmasa bile bişeyler hazırlarken gidip gelirken olan oluyor. Evdeki sevgili aile uyelerimin de ağzı boş durmuyor, insan özeniyor
Bir döndün pir döndün desene canımPazar ya genelde sessiz oluyor grup.
Of o durum çok zor ya arkadaş zorlamasiyla bişeyler yemek.. yine de olabildiğince söylemek lazım. Ben burdaki arkadaşlarımı ikna ettim artık. Hatta uzulduler halime. Sen kilo ver tamam diyolaronlara Spor salonunda başlarken ölçüm yaptirdigim aletin degerlerini söyledim de ise yaradı valla 60 yaşında çıktı bünyem dedim (ayy malesef)
Ay bir de fotosunu çekmiş göndermişyürek fotosu eksik bi
Tamam armincim inaniyorim güveniyorum sanaNapayımşeffaf olmak zorundayım. Ama chatcpt işe konuştum. Planımız hazır merak etmeyin. Ben çok disiplinliyimdir tatiller hariç
afiyet olsunSelam millet korkunç menümü buyrun
Kahvaltı 2 poğaça, peynir, zeytin, 2 dilim kek
Öğlen:kahve ve vişneli bir parça tatlı
Akşam İslama köfte ve kabak tatlısı 4 dilim de ıslama ekmek
bugün eve dönüyoruz. O yüzden yarın kaldıgım yerden devam diyete
Ellssa Boncuk2307
Ben de cevaplıyim di mi amaMavi Takım Akşam Sohbeti Başlasın!
Bazilarinizi zaten biliyorum ama daha iyi tanımak istediklerim de var kızlar
Hem eğlenmiş oluruz
İşte size mini mini sorular:
1.Hangi şehirde yaşıyorsun? (Ay bu zaten benim klasik meraklı Melahat sorum )
2.Spor yaparken en çok dinlediğin şarkı (veya şarkıcı)?
3.En sevdiğin dizi ya da film?
4.Sağlıklı beslenmede vazgeçemediğin bir şey?
5. Kiloyla alakalı unutulmak istenen bir anı
6.Takım arkadaşlarına bir motivasyon sözü bırak (senin tarzınla )
armin83
D Deltavealfa
sibel_84
Tutku44
Ellssa
Hadi bakalım Mavi Takımcım!Kaynaşma zamanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?